Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, začínám se pomalu poohlížet po svatební cestě. Kde jste byli vy? Potřebuju nějakou inspiraci ![]()
Mně by se líbila nějaká větší exotika, ale jsem zvědavá jak bych na dlouhý let přemluvila nastávajícího, který nikdy letadlem neletěl
Protože je velmi vášnivý rybář, tak chci vybrat nějakou destinaci, kde by si mohl i zarybařit v moři.
My jsme nebyli nikde ![]()
Ale rybařit se jezdí prý do Norska, byli jsme tam před třemi lety a je tam nádherně.
My taky nikde nebyli ![]()
Rybařit jak píše Angu do Norska nebo Maďarsko je pro rybáře ráj,ale pro nevěstu už asi tak ne ![]()
Vere, já bych do Norska jela i jako nevěsta, kdykoli, i bych tam klidně žila ![]()
Zálaží ale jak nevěsta, jestli se chce opalovat, tak to nebude úplně ončo ![]()
My jsme byli v Austrálii ![]()
Rybaření nevím, ale šnorchlování na Velkém bariérovém útesu je nepopsatelný zážitek!!! ![]()
Díky za odpovědi
Norsko, tak tam bych ráda jela taky, ale ne na svatební cestu, kdyby to mělo být tam, tak si sebou vezme min. 2 kamarády rybáře (mě teda taky), ale to už by nebylo ono… To by se i nabízelo Španělsko a řeka Ebro, ale zase je to to samý.
Já bych se na svatební cestě chtěla válet u moře a odpočívat a nechat se obskakovat ![]()
Angua píše:
Vere, já bych do Norska jela i jako nevěsta, kdykoli, i bych tam klidně žilaZálaží ale jak nevěsta, jestli se chce opalovat, tak to nebude úplně ončo
no já taky,manžel by ani nikam k moři nejel a já už bych to po něm ani nechtěla.Jednou stačilo ![]()
Myslím,že nevěsta chce nějakou exotiku,teplíčko a zároveň chytat ryby ![]()
Sharane2006 píše:
Díky za odpovědiNorsko, tak tam bych ráda jela taky, ale ne na svatební cestu, kdyby to mělo být tam, tak si sebou vezme min. 2 kamarády rybáře (mě teda taky), ale to už by nebylo ono… To by se i nabízelo Španělsko a řeka Ebro, ale zase je to to samý.
Já bych se na svatební cestě chtěla válet u moře a odpočívat a nechat se obskakovat
Tak to schvaluju,tak si představuju ráj ![]()
verenika píše:Angua píše:
Vere, já bych do Norska jela i jako nevěsta, kdykoli, i bych tam klidně žilaZálaží ale jak nevěsta, jestli se chce opalovat, tak to nebude úplně ončo
no já taky,manžel by ani nikam k moři nejel a já už bych to po něm ani nechtěla.Jednou stačilo
Myslím,že nevěsta chce nějakou exotiku,teplíčko a zároveň chytat ryby
No já mám moře teprve slíbené, tak jsem teda zvědavá
Vidím to až po druhém dítěti
![]()
Sharane, tvá vize se mi zamlouvá ![]()
Říkám si, že pak už to nezažijeme, abysme si užili dovolenou sami a hlavně to, abych jen odpočívala a nechala se obskakovat. Zrovna v pátek mi říkala tchýně, že by si malou (přítelovu 3-letou dceru z předchozího manželství) vzala sebou na dovču, ale že by to nebylo ono, protože by nemohla v klídku na pláži udřímnout apod.
No nad tím jsem přemýšlela teď na dovolené - kdy zase budeme mít dovču, kde si na chvíli lehnu a zavřu oči
Za 10 let? 15?
![]()
jak píšeš,jeď dokavaď jste bez dětí.naše letošní dovča-hrůza(celou jí promarodil).Prostě s prckem si to tak neužiješ.Je to fajn,ale jiný
Nemyslíš na nic jen na prcka-večer jsi víc vyřízená než prcek.Jestli není horko,jestli dost pije atd… ![]()
Angua píše:
No nad tím jsem přemýšlela teď na dovolené - kdy zase budeme mít dovču, kde si na chvíli lehnu a zavřu očiZa 10 let? 15?
![]()
To zase budeš poslouchat pubertální výjevy jaká je to nudáááá ![]()
já si říkám kdy se konečně vyspím?V hrobě? ![]()
verenika píše:Angua píše:
No nad tím jsem přemýšlela teď na dovolené - kdy zase budeme mít dovču, kde si na chvíli lehnu a zavřu očiZa 10 let? 15?
![]()
To zase budeš poslouchat pubertální výjevy jaká je to nudáááá
já si říkám kdy se konečně vyspím?V hrobě?
To je peklo
Necháme je doma, holomky ![]()
Se spaním tě lituju, já spím dobře. I když někdy bych spala ráno dýl ![]()
Angu-já neusnu dřív jak ve 23h a ráno po 6 budíček za jakýkoliv okolností i po celodenním výletu dýl nespí
V noci chce buď napít nebo čůrat.Manžel vstává v 5 do práce atak ho slyším a v 6 Mamííííí
![]()