Svatební cesta

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3873
29.8.10 23:01

Svatební cesta

Ahoj holky, začínám se pomalu poohlížet po svatební cestě. Kde jste byli vy? Potřebuju nějakou inspiraci :wink:

Mně by se líbila nějaká větší exotika, ale jsem zvědavá jak bych na dlouhý let přemluvila nastávajícího, který nikdy letadlem neletěl :twisted: Protože je velmi vášnivý rybář, tak chci vybrat nějakou destinaci, kde by si mohl i zarybařit v moři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
29.8.10 23:03

My jsme nebyli nikde :roll:

Ale rybařit se jezdí prý do Norska, byli jsme tam před třemi lety a je tam nádherně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.10 23:15

My taky nikde nebyli :lol:

Rybařit jak píše Angu do Norska nebo Maďarsko je pro rybáře ráj,ale pro nevěstu už asi tak ne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.8.10 23:19

Vere, já bych do Norska jela i jako nevěsta, kdykoli, i bych tam klidně žila :srdce:

Zálaží ale jak nevěsta, jestli se chce opalovat, tak to nebude úplně ončo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1814
29.8.10 23:19

My jsme byli v Austrálii :wink:

Rybaření nevím, ale šnorchlování na Velkém bariérovém útesu je nepopsatelný zážitek!!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
29.8.10 23:22

Díky za odpovědi ;) Norsko, tak tam bych ráda jela taky, ale ne na svatební cestu, kdyby to mělo být tam, tak si sebou vezme min. 2 kamarády rybáře (mě teda taky), ale to už by nebylo ono… To by se i nabízelo Španělsko a řeka Ebro, ale zase je to to samý.
Já bych se na svatební cestě chtěla válet u moře a odpočívat a nechat se obskakovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.10 23:23
Angua píše:
Vere, já bych do Norska jela i jako nevěsta, kdykoli, i bych tam klidně žila :srdce:Zálaží ale jak nevěsta, jestli se chce opalovat, tak to nebude úplně ončo :mrgreen:

no já taky,manžel by ani nikam k moři nejel a já už bych to po něm ani nechtěla.Jednou stačilo :lol:

Myslím,že nevěsta chce nějakou exotiku,teplíčko a zároveň chytat ryby :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.10 23:24
Sharane2006 píše:
Díky za odpovědi ;) Norsko, tak tam bych ráda jela taky, ale ne na svatební cestu, kdyby to mělo být tam, tak si sebou vezme min. 2 kamarády rybáře (mě teda taky), ale to už by nebylo ono… To by se i nabízelo Španělsko a řeka Ebro, ale zase je to to samý.
Já bych se na svatební cestě chtěla válet u moře a odpočívat a nechat se obskakovat :lol:

Tak to schvaluju,tak si představuju ráj :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.8.10 23:29
verenika píše:
Angua píše:
Vere, já bych do Norska jela i jako nevěsta, kdykoli, i bych tam klidně žila :srdce:Zálaží ale jak nevěsta, jestli se chce opalovat, tak to nebude úplně ončo :mrgreen:

no já taky,manžel by ani nikam k moři nejel a já už bych to po něm ani nechtěla.Jednou stačilo :lol:

Myslím,že nevěsta chce nějakou exotiku,teplíčko a zároveň chytat ryby :wink:

No já mám moře teprve slíbené, tak jsem teda zvědavá :roll: Vidím to až po druhém dítěti :cert: :lol:

Sharane, tvá vize se mi zamlouvá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3873
29.8.10 23:33

Říkám si, že pak už to nezažijeme, abysme si užili dovolenou sami a hlavně to, abych jen odpočívala a nechala se obskakovat. Zrovna v pátek mi říkala tchýně, že by si malou (přítelovu 3-letou dceru z předchozího manželství) vzala sebou na dovču, ale že by to nebylo ono, protože by nemohla v klídku na pláži udřímnout apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.8.10 23:38

No nad tím jsem přemýšlela teď na dovolené - kdy zase budeme mít dovču, kde si na chvíli lehnu a zavřu oči 8-o Za 10 let? 15? :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.10 23:40

jak píšeš,jeď dokavaď jste bez dětí.naše letošní dovča-hrůza(celou jí promarodil).Prostě s prckem si to tak neužiješ.Je to fajn,ale jiný :wink: Nemyslíš na nic jen na prcka-večer jsi víc vyřízená než prcek.Jestli není horko,jestli dost pije atd… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.10 23:41
Angua píše:
No nad tím jsem přemýšlela teď na dovolené - kdy zase budeme mít dovču, kde si na chvíli lehnu a zavřu oči 8-o Za 10 let? 15? :roll: :zed:

To zase budeš poslouchat pubertální výjevy jaká je to nudáááá :lol:

já si říkám kdy se konečně vyspím?V hrobě? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.8.10 23:43
verenika píše:
Angua píše:
No nad tím jsem přemýšlela teď na dovolené - kdy zase budeme mít dovču, kde si na chvíli lehnu a zavřu oči 8-o Za 10 let? 15? :roll: :zed:

To zase budeš poslouchat pubertální výjevy jaká je to nudáááá :lol:

já si říkám kdy se konečně vyspím?V hrobě? :roll:

To je peklo :lol: Necháme je doma, holomky :mrgreen:

Se spaním tě lituju, já spím dobře. I když někdy bych spala ráno dýl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
29.8.10 23:51

Angu-já neusnu dřív jak ve 23h a ráno po 6 budíček za jakýkoliv okolností i po celodenním výletu dýl nespí :-x V noci chce buď napít nebo čůrat.Manžel vstává v 5 do práce atak ho slyším a v 6 Mamííííí :twisted: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí