Originální svatební dar

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14030
10.4.13 10:29

Vždyť nikde není psáno, že musíte dát peníze do obálky :nevim: To je dost nudný. I peníze se dají zabalit jako svatební dar ;) Sestřence jsem třeba koupila kytku v květináči, co měla hodně větviček. Bankovky jsem srolovala do ruliček, převázala mašlí a věšela na ty větvičky. Aby to bylo bohaté (vzhledem :lol: ), můžeš si třeba pár stokorun nakopírovat a věšet tam nejen pravé, ale i padělky :) Když sladíš mašličku s barvou květináče, celé zabalíš do alobalu…je to krásné :) Nebo klasika, koupit pokladničku a naplnit drobnými vyleštěnými mincemi (10,–; 20,–). Nebo koupit rámček na fotky a místo fotek tam vložit bankovky. Nebo se zeptat @Seizdra - ta má taky originální nápady, jak darovat peníze :mrgreen:
Jinak darovat asi tolik, kolik jse dostali, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
10.4.13 10:37
@Hřiběnka píše:
Vždyť nikde není psáno, že musíte dát peníze do obálky :nevim: To je dost nudný. I peníze se dají zabalit jako svatební dar ;) Sestřence jsem třeba koupila kytku v květináči, co měla hodně větviček. Bankovky jsem srolovala do ruliček, převázala mašlí a věšela na ty větvičky. Aby to bylo bohaté (vzhledem :lol: ), můžeš si třeba pár stokorun nakopírovat a věšet tam nejen pravé, ale i padělky :) Když sladíš mašličku s barvou květináče, celé zabalíš do alobalu…je to krásné :) Nebo klasika, koupit pokladničku a naplnit drobnými vyleštěnými mincemi (10,–; 20,–). Nebo koupit rámček na fotky a místo fotek tam vložit bankovky. Nebo se zeptat @Seizdra - ta má taky originální nápady, jak darovat peníze :mrgreen:
Jinak darovat asi tolik, kolik jse dostali, no…

A jak TY to můžeš vědět :P :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.9.18 13:33

Moc krásný a originální dárek je jmenovka na dveře s novým jménem. Na http://www.uzasnedekorace.cz/ si určitě vybereš. Vyrábí je z nerezu a vypadá to moc hezky. Hodí se to nejen jako svatební dar, ale kdykoli, když budeš chtít udělat někomu radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
20.5.19 11:59

Zrovna včera jsem řešila stejnou otázku. Byla jsem kamošce na svatbě a chtěla jsem jí dát něco na co nezapomenou. Dárky jako nádobí a věci do domácnosti mě přišly dost obyčejný a neosobní. Nakonec jsem jim dala obálku s penězi a diář pro páry. A byly z toho nadšení. A moc se jim to líbilo. Mrkni na www.partnerskydenik.cz - stál 699,– to je úplně akorát :)

Miluška 8) :srdce: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
30.5.19 21:44

.

Dala bych penízky a k tomu dárek v podobě zážitku či nějaký pobyt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.1.20 14:45

Kreslený portret novomanželu

Můžeš jim dát třeba kreslený obraz jich dvou, mohla by to být hezká vzpomínka :)

edit adminem - umazán odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
21.1.20 10:29

Erotický dárek

Dobrý den,

holky, vyzkoušely jste už nějaká dát jako svatební dar erotický dárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný