Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Vždyť nikde není psáno, že musíte dát peníze do obálky
To je dost nudný. I peníze se dají zabalit jako svatební dar
Sestřence jsem třeba koupila kytku v květináči, co měla hodně větviček. Bankovky jsem srolovala do ruliček, převázala mašlí a věšela na ty větvičky. Aby to bylo bohaté (vzhledem
), můžeš si třeba pár stokorun nakopírovat a věšet tam nejen pravé, ale i padělky
Když sladíš mašličku s barvou květináče, celé zabalíš do alobalu…je to krásné
Nebo klasika, koupit pokladničku a naplnit drobnými vyleštěnými mincemi (10,–; 20,–). Nebo koupit rámček na fotky a místo fotek tam vložit bankovky. Nebo se zeptat @Seizdra - ta má taky originální nápady, jak darovat peníze ![]()
Jinak darovat asi tolik, kolik jse dostali, no…
@Hřiběnka píše:
Vždyť nikde není psáno, že musíte dát peníze do obálkyTo je dost nudný. I peníze se dají zabalit jako svatební dar
Sestřence jsem třeba koupila kytku v květináči, co měla hodně větviček. Bankovky jsem srolovala do ruliček, převázala mašlí a věšela na ty větvičky. Aby to bylo bohaté (vzhledem
), můžeš si třeba pár stokorun nakopírovat a věšet tam nejen pravé, ale i padělky
Když sladíš mašličku s barvou květináče, celé zabalíš do alobalu…je to krásné
Nebo klasika, koupit pokladničku a naplnit drobnými vyleštěnými mincemi (10,–; 20,–). Nebo koupit rámček na fotky a místo fotek tam vložit bankovky. Nebo se zeptat @Seizdra - ta má taky originální nápady, jak darovat peníze
Jinak darovat asi tolik, kolik jse dostali, no…
A jak TY to můžeš vědět
![]()
Moc krásný a originální dárek je jmenovka na dveře s novým jménem. Na http://www.uzasnedekorace.cz/ si určitě vybereš. Vyrábí je z nerezu a vypadá to moc hezky. Hodí se to nejen jako svatební dar, ale kdykoli, když budeš chtít udělat někomu radost ![]()
Zrovna včera jsem řešila stejnou otázku. Byla jsem kamošce na svatbě a chtěla jsem jí dát něco na co nezapomenou. Dárky jako nádobí a věci do domácnosti mě přišly dost obyčejný a neosobní. Nakonec jsem jim dala obálku s penězi a diář pro páry. A byly z toho nadšení. A moc se jim to líbilo. Mrkni na www.partnerskydenik.cz - stál 699,– to je úplně akorát ![]()
Miluška
![]()
Dala bych penízky a k tomu dárek v podobě zážitku či nějaký pobyt ![]()
Můžeš jim dát třeba kreslený obraz jich dvou, mohla by to být hezká vzpomínka ![]()
edit adminem - umazán odkaz
Dobrý den,
holky, vyzkoušely jste už nějaká dát jako svatební dar erotický dárek?