Usazeni hostů u svatebního stolu

1615
21.5.06 10:48

Usazeni hostů u svatebního stolu

Ahoj,

potřebovala bych poradit. Budeme mit malou svatbu celkem 18 hostů. V čele je místo pro 6 lidí a já si lámu hlavu koho tam po:,–(it. Problém je v tom, že mít rodiče jsou rozvedení a ikdyž spolu vychazejí v rámci slušností, nemyslím si, že je dobré po:,–(it je vedle sebe. Navíc máma přijde se svým přítelem a o to míň vhodné mi připadá, aby seděla ona sice včela, ale z jedné strany měla bývylého manžela a z druhé přítele(navíc se vůbec neznají). Já osobně bych tam po:,–(ila svědky z partnery, myslíte si, co si o tom myslíte? Máte podobnou zkušenost?

Budu ráda za jakýkoliv názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
523
21.5.06 11:07

Ahoj,
já si osobně myslím,že by jsi se měla zeptat svých rodičů,jak by to vyřešili.Rozhodně bude lepší,když si s nimi o tom promluvíš,než aby ti pak zkazili tvůj velký den.Já jsem řešila před 2 lety podobný problém.Mamka mi umřela a taťka chodí delší dobu s přítelkyní.Měli jsme to takhle,v čele bylo 5 židlí a se mnou v čele seděl jenom taťka a ona seděla hned vedle něho,ale ne v čele.
Přeji ti krásnou svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3420
21.5.06 11:20

Já bych si to zase udělala podle sebe,rodiče bych do toho moc nezatahovala…myslím tím jak by to chtěla a co by chtěli :wink: o je ale můj čistě osobní názor.

Asi bych u:,–(ila vedle nevěsty a ženicha mamku s přítelem,pak svědky a pak otce s přítelkyní.Ale určitě nic nezkazíš když si vedle sebe po:,–(íš i svědky,my to tak myslím měli a stejně to bývá tak že za chvíli jsou škatulata hejbejte se a každý cestoval,podle toho s kým se chtěl zrovna pobavit :-)

Gabka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
21.5.06 11:33

Ahojky,
a nešlo by se domluvit, abyste v čele seděli jen vy s manželem ??? My měli stůl jako „T“ a v čele jsme byli sami a měli jsme dost místa na kytku a dary, dort apod… :lol:
Pokud musíte mít v čele šest lidí, tak klidně po:,–( vedle svědky s partnery…Hlavně, aby to bylo na obou stranách stejné. :wink:
Jde jen o to jídlo, pak začmou stejně škatulata :roll:

Tak hezkou svatbu…užijte si to!!! :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
21.5.06 11:55

Ahoj Zanko.

Tak tohle loni v listopadu řešil i švagr.Jeho i nevěsty rodiče jsou rozvedeni a měli tam své další partnery.Navíc můžu říct že vztahy byli opravdu hrozné ale svatba dopadla na jedničku a oni se bavili jako dobří přátelé.Možná že ale bude dobré řešení tam u:,–(it ty svědky ale nejdřív bych to určitě probrala s rodiči aby si nepřipadali odstrčení.Ono bude stačit když u obřadu se budou muset rozdělit a sedět vepředu po boku bývalích partnerů.Já nesnáším když se naší cítí jako by dotčeni :evil:

Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
21.5.06 12:05

Ahojky,
my jsme měli v čele taky 6 míst,podobnou situaci jako vy a vyřešili jsme to tak,že v čele jsme uprostřed seděli samo my a vedle nás svědci a jejich partnerky.Sůl byl do U a na jedné straně seděli manželova mamča s manželem,moji rodiče a příbuzní z jejich strany a na druhé manželův táta se svou ženou a příbuzní z jeho strany.
Bylo to fajn,spokojení byli všichni :wink: .Tak to dobře vyřešte a hodně štěstí :D
 Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3823
21.5.06 13:27

Ahoj Zanko, já bych vedle tebe po:,–(ila svědka s partnerkou a vedle ženicha svědkyni s partnerem a rodiče na boční strany… na tvou rodiče budoucího manžela a na jeho stranu tvé rodiče + další svatebčany…

Přeji krásnou svatbu!!!!!! :P

sunn

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
21.5.06 13:40

Ahoj.
Nás bylo 17 plus mrně. Naši rozvedení, špatné vztahy hlavně mezi mnou a nevlastním. V čele bylo 6lidí. Uprostřed my a vedle nás rodiče - vedle mojí mamky byl můj brácha. A ostatní pak seděli u stolů kolmo, jak si sedli. Pokud se zkousnou, neřešila bych to, pokud se nesnesou, tak od sebe:)
 GaB

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
21.5.06 15:58

Děkuji všem moc za rady.

Kacula - V čele bohužel musí být 6 židlí a tvar stolu je do U, jinak se do toho salónku nevejdeme.

Měla jsem pochyby jestli nejsem úplný blázen, že chci o čela po:,–(it svědky:-) Ještě o tom popřemýšlíme, ikdyž moc času už nemáme:-). Ale pravděpodobně tam budou ti svědci.

Ještě jednou díky za příspěvky a svatbu si samozřejmě užijem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
21.5.06 16:18

Blázen nejsi já jsem také u:,–(ila svědky vedle nás i když nše rodiné vzahy jsou v pořádku. a nikdo si nestěžoval, podle mě jsou tam na 2 místě hned za svatebním párem. Moji svědci neměli partery tak hned vedle nih seděli rodiče podle správné etikety Pra rodiče jsem si po:,–(ila před sebe ( měli jsme stůl do E bylo nás 56 tak abychom se vlezi) Ostatní hosté si sedli kam chtěli. Stejně se potom byly škatulakta - stejně jak píšou holky.

Přeji krásnou svatbu, pohodovou a hlevně veselou svatbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný