Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Holky potřebuji poradit nějaký originální svatební dar. Nevěděla byste některá o něčem origoš?
MUMIS loni jsem řešila stejnou situaci. Byla jsem kamošce za svědka a chtěla jsem jí dát něco na co nezapomenou. Dárky jako nádobí a věci do domácnosti mě přišly dost obyčejný. Nakonec jsem jim dala poukaz na dovolenou. A byly z toho nadšení. Bylo to tady u nás v Beskydech. A moc se jim to líbilo. Mrkni na www.moravka.com
Dá se to domluvit třeba na víkend nebo tak. Nemusí to být dovolená za 20000kč.
Tot můj tip.
Anni
Ahojky,
nevím, jestli je to origoš, ale moc pěkná je cedulka na dveře s vyrytými jmény novomanželů
Peťula
jak moc originální?
existují ale nepamatuju se, nějaké web. stránky kde jsou tipy na originální - netradiční dary, různé zaplacené kurzy čehokoliv,seskoky z padáku, potápění, zaplacení novomanželského luxus ubytování v hotelu…škoda, že jsem si to někam neuložila..ale určitě ti to vyhledávání najde.
Ahojky:O)
Jestli mají kamarádi zahrádku, tak co třeba houpací síť ?
Není to nijak finančně nákladné, je to origoš a hlavně, je to pohodička, když se v létě můžeš natáhnout do sítě a nechat se pohupovat ve větříku ![]()
Papa a dobré pořízení přeje Jaa
A co třeba vyhlídkový let pro novomanžele?
To jsme dávali známým my a doteď na to vzpomínají ![]()
No nevím jestli je to až tak origoš, ale my koupili v Ikee rámeček na obraz a do toho jim za:,–(ili stovky, dvoustovky a pětistovky a byli docela nadšení…o))
Evásek
Ahoj, zrovna pro mě aktuální téma, brzy mají svatbu kámoši. Tipy fajn ale povětšinou dražší, nenajdou se ještě nějaké typy z těch levnějších
Dík.
Mám teď za sebou dvě svatby a koukala jsem, co dávali za drobné dary ti, co přišli třeba jen popřát před radnici. Líbil se mi toaletní papír potištěný dolary (nebo eury?). My dali poukázku do IKEy protože jsem věděla, že se tam chystají jet pro nějaké vybavení včetně obrazu a ten bych si sama vybrat netroufla. Naši známí jsou už většinou starý páky se zařízenýma bytama a tak chtějí peníze. A dát je do rámečku mi připadá geniální (lepší, než proměnit 2.000,– na pětikoruny a předat v láhvi od okurek, jako nám to udělali kamarádi a my pak měli na kafíčko a jinak nám bylo trapné s tím někde platit něco většího) ![]()
Joseffka: ten papír je dobrej, a to se někde nechá dát natisknout nebo kde se takový „dolarový“ toaleťák dá koupit ![]()
sany ja ten toaletak videla na flore v prizemi, je tam takove lepsi papirnictvi a darkove predmety, tak tam je meli
Ty stránky, které má na mysli Zdenik jsou www.allegria.cz . Stojí za shlédnutí nejen na svatby, ale i na něčí narozeniny.
Jsou tam poukazy prakticky na všechno!!!
Toaleťák se prodává taky celý potištěný malými figurkami ženicha a nevěsty, to je taky hezké.
Claudie
Josefko, to jste dopadli ještě dobře. Nám kamarádi dali 13000,– ve dvacetikorunách zalité do sádry. My si je museli pěkně vybouchat ![]()
To vás nenapadlo ty kováky odněst do banky vyměnit ![]()