Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, kdybyste dostali jako svatební dar obraz a na něm sebe a svého nastávajícího vyobrazené jako postavičky ze Simpsonových (jedna firma to dělá podle fotek), líbilo by se vám to? Maj to pěkný a postavičky vypadají věrohodně. Přemýšlím, že bych to dala kamarádce a jejímu budoucímu manželovi a ještě i nějaké peníze k tomu, ale chtěla jsem jim dát i něco osobního, originálního ![]()
@Klidna Ahoj, pokud maji radi Simpsony, tak jo, jinak nevim. Me bys tim nedojala, nemusim je.
@Klidna píše:
Ahoj, kdybyste dostali jako svatební dar obraz a na něm sebe a svého nastávajícího vyobrazené jako postavičky ze Simpsonových (jedna firma to dělá podle fotek), líbilo by se vám to? Maj to pěkný a postavičky vypadají věrohodně. Přemýšlím, že bych to dala kamarádce a jejímu budoucímu manželovi a ještě i nějaké peníze k tomu, ale chtěla jsem jim dát i něco osobního, originálního
Jen kdybych byla fanoušek a to nejsem, tak bych si to asi nikde moc nevystavila ![]()
Ale třeba karikatura by se mi i libila ![]()
leda pokud víš Tutově, že je fakt sjíždí, jinak NE
takových kravin člověk dostane a co pak s tím
lepší je k těm penězům dát třeba hezké album na svatební fotky nebo živou kytku do bytu (dostali jsme ji třeba tak, že na ní byly navázané bankovky a jako dárek to fakt mělo u všech super ohlas, je to bezva nápad
spojí se s tím užitečné (peníze) s něčím aspoň trochu osobním, ale NE s kravinou..
nejhorší jsou fakt kýčovité obrázky a dekorace
stávají se z nich putovní předměty (v lepším případě
)
Já jsem fanoušek Simpsonů, ale tohle bych určitě nechtěla ![]()
Ale tak asi je znáš lépe, než my.
@a12 píše:
Jen kdybych byla fanoušek a to nejsem, tak bych si to asi nikde moc nevystavila
Ale třeba karikatura by se mi i libila
Jo, karikatury nejsou spatne, ale obrazky spjate primo s konkretni veci jedine v pripade fanousku.
Ne. Zadne dekorace, karikatury ani jine pracholepy by me osobne nepotesily. Jestli jsou fandove, tak to mozna bude jine.
@Klidna píše:
Ahoj, kdybyste dostali jako svatební dar obraz a na něm sebe a svého nastávajícího vyobrazené jako postavičky ze Simpsonových (jedna firma to dělá podle fotek), líbilo by se vám to? Maj to pěkný a postavičky vypadají věrohodně. Přemýšlím, že bych to dala kamarádce a jejímu budoucímu manželovi a ještě i nějaké peníze k tomu, ale chtěla jsem jim dát i něco osobního, originálního
Za mě jo
Jestli na to koukají. Mě by taková,,blbost" potěšila.
Jestli maji v byte nekde Simpsons tematiku, tak mozna jo. Obalka je ale jistota.
@Klidna píše:
Má ta firma stránky? Dělají něco podobnýho?
To je boží, to bych si klidně někam pověsila (ale my měli u vstupních dveří i plakát mimoňů se jmény našich potomků
)