Svatební šaty pro těhotné

1433
15.2.12 08:26

svatební šaty pro těhotné

Ahoj, zajímal by mě váš názor na tyto šaty?Mě se líbí že jsou takové jednoduché..co myslíte do kolikáteho měsíce bych se do nich nacpala?Teď jsem 20.týden a nemám vůbec břicho.
 http://www.salondobroviz.cz/…e-TS438.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
838
15.2.12 08:32

Jsou moc krásné a vypadají že jsou děalné na bříško - kdy se vdáváš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.2.12 08:33

Tak břicho ti může narůst doslova přes noc (jako mě například :roll: ). Ale pokud jsou to vyloženě těhotenské šaty, tak jsou uzpůsobené tak, aby padly všem břichům :) Nebála bych se toho. Já měla netěhotenské, vdávala jsem se ve 24tt a šaty mi na každé další zkoušce byly vždycky zase malé. Ale stejně se to vyřešit dalo, ženský v salónech jsou šikulky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
15.2.12 08:39

Šaty jsou moc hezké, já jsem se vdávala v 6. měsící a v pohodě jsem se vešla do „normálních“ svatebních šatu. Když mají vzadu šněrovačku, tak to ide hodně povolit, tak bych možná nebála zkusit je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.2.12 08:39

Dík, ještě teda nevim přesně kdy se vdávám ale čím dřív tím líp.Akorát mám taky problém s botama, přijde mi že k těmhle šatům se hodí vyloženě na podpatku, jenže já na podpatcích chodit neumim, nikdy jsem je na sobě neměla :oops: no nejraděj bych si vzala tenisky :cert: možná to tak i dopadne 8) ještě jsem přemýšlela nad balerínkama ale k těm šatům bych asi měla moc krátké tlusté nohy.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
15.2.12 08:47

Ahojky,

mě čeká svatba v dubnu, budu končit 27.týden, bříško zatím nemám skoro žádné (20.týden).

Taky jsem koukala po internetu na různé šaty, ale nakonec jsem se rozhodla skončit v salónu. Ono na fotkách ty šaty vypadají hezky, ale nemůžeš vědět, jak v nich budeš vypadat reálně :think: Říkala jsem si, že nic nezkazím tím, když si vyberu klasické těhotenské - upnuté přes prsa, volné přes břicho a ejhle, tenhle střih mi vůbec neseděl. Nakonec mám klasické svatební, které jsou dělané na těhulku, ale nejsou volné. Na zkoušku jdu měsíc před svatbou a týden před svatbou, kdyby bříško rychle vykouklo. Paní v salonu přesně věděla, které mi budou sedět a které ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.2.12 08:51

když já prostě stejně jako nakupování nesnáším zkoušení šatů apod. Do obchodu s oblečením mě dostanete tak 2× za rok a nakoupim rovnou pro celou rodinku :lol: Ale je pravda že na fotce to může vypadat úplně jinak než v reálu. Ale tohle myslím je přímo svatební salon, tak bych holt zajela do Prahy, vyzkoušela koupila a hurá pryč :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
15.2.12 08:52

Přesně, já taky byla na zkoušce měsíc před svatbou (nachystali si na mě vsádku, protože šaty vzadu nešly dotáhnout), pak jsem přišla za 3 týdny a vsádka už se musela dělat o dalších 6cm širší. Nakonec jsem tam byla ještě 2 dny před svatbou, aby všechno sedělo a bylo to v pohodě. Ty ženský fakt vědí co dělají. Určitě bych nekoupila nic přes net, co bych nemohla vyzkoušet.
Co se týče bot, k těm šatům na obrázku se opravdu hodí něco na širším podpatku, viděla bych to tak na 60.léta :think: Ale balerínky by určitě prošly taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
15.2.12 08:57
Barush píše:
když já prostě stejně jako nakupování nesnáším zkoušení šatů apod. Do obchodu s oblečením mě dostanete tak 2× za rok a nakoupim rovnou pro celou rodinku :lol: Ale je pravda že na fotce to může vypadat úplně jinak než v reálu. Ale tohle myslím je přímo svatební salon, tak bych holt zajela do Prahy, vyzkoušela koupila a hurá pryč :D

to jsme na tom stejně :lol: jestli je můžeš vyzkoušet, tak je to super… ale stejně, uvažovala jsi, co potom s šatama? co vím, tak se i dost blbě prodávají a dost pod cenou :think: normální svatební šaty si můžeš přešít třeba na společenské, ale co s těhotenskýma :think: to jen tak, nad čím jsem uvažovala já.

Z toho zkoušení jsem měla obrovský strach. Taky nejsem moc nakupovací a zkoušecí typ, ráno na sebe něco nahodím a neřeším, jak vypadám, v obchodě jdu za konkrétní věcí a co nejrychlej od tama vypadnu. Všichni mě strašili, jak si ozkouším nejmíň 30 šatů a žádné mi nebudou sedět. Mamča mi našla salon, který jí doporučily známé, že se paní vyzná a má příjemné ceny, přišli jsme, já jí řekla svou představu, vytáhla první a měla jsem vybráno :lol: Pak jsem jich zkoušela ještě několik, asi desatero, kdyby mi rychle vyrostlo břicho, ať mám nějaké rezervní, ale jestli jsme tam byli dohromady 30 minut? Paní fakt měla odhad na postavu a jsem maximálně spokojená.

Jo a mám stejný problém s botama, na podpadcích jsem stála jen párkrát v životě, když byl nějaký veledůležitý ples (maturiťák), nebo divadlo. Šaty mám po zem, takže jsem dostala jediné kritérium, ať mám světlou špičku, jinak je jedno, jaké boty budu mít. Koupila jsem si obyčejné bílé letní boty s plochou podrážkou, na svatbě budu vystrkovat špičku a v létě je pak vynosím k čemukoli :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
15.2.12 09:03

Ahojky, šaty jsou krásný, ale záleží na více proporcích, ne jenom na bříšku, já jsem v těhotenství např. taky hrozně zesílila přes záda a bylo mi naprosto všechno těsný. I když nerada nakupuješ v obchodě, tak bych se pro tuto příležitost přemohla (přece je to jen jednou v životě) a chtěla bych, aby by všechno sedělo, tak jak má. Je pravda, že ve svatebním salonu ví, co a jak a doporučí ti přesně šaty pro tvou postavu a těsně před svatbou jsou schopné všechno poupravit. Představ si, že týden před svatbou zjistíš, že ti ty šaty nebudou sedět a ty sama bys musela shánět někoho, kdo by ti je upravil a to si myslím, že je horší opruz, jak když si je vybereš v salonu a oni se ti o všechno postarají sami. Věř mi, že zkoušení šatů je naprosto krásný zážitek, nejsem maniak na nakupování, ale zkoušení šatů jsem si užila maximálně :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7797
15.2.12 09:12
Barush píše:
Ahoj, zajímal by mě váš názor na tyto šaty?Mě se líbí že jsou takové jednoduché..co myslíte do kolikáteho měsíce bych se do nich nacpala?Teď jsem 20.týden a nemám vůbec břicho.
http://www.salondobroviz.cz/…e-TS438.html

Ahoj, já se vdávala v 21tt s malinkým břichem a šaty jsem měla jako netěhotné nevěsty - korzetové, jen na začátku jsem měla korzet menší, při zkouškách, při vyzvedávání před svatbou mi ho vyměnili - dokonce za hezčí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.2.12 09:15

óó asi se vdám v mikině s kapucou ;) aspoň ušetříme :palec: k tomu si ty svoje oblíbený tenisky vzít můžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
385
15.2.12 09:20
Barush píše: óó asi se vdám v mikině s kapucou ;) aspoň ušetříme :palec: k tomu si ty svoje oblíbený tenisky vzít můžu

Taky možnost :lol: ne vážně, přeji šťastnou volbu při vybírání :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
710
15.2.12 10:18

Ahojik, šaty jsou nádherné, já měla taky těhotenské, ale úplně jiné :mrgreen: bříško do nich narveš určitě kdykoli. Já se vdávala ve 22tt a měla břicho, že mysleli, že při obřadu odrodí :lol: No a boty na podpatku jsem měla taky, ale hrozně mě boleli nohy, takže jsem za dvě hodiny obouvala paktofle a šlapala si po sukni, což ti nehrozí. Jsou krásné!!!
Já měla tyhle, vypadají normálně, ale na bříšku jsou nařasené, takže místa je tam spousta. Jsou přímo těhotenské! Jak já jsem si krásně zavzpomínala…
http://www.salonhanna.net/…eb020-5-jpg/
 http://www.salonhanna.net/…eb020-1-jpg/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1433
15.2.12 11:58

tomikadze: Krásné, ani nevypadají vůbec těhotensky :palec: no ještě budu muset popřemýšlet možností je spoustu, že :roll: a myslíte že bych k těm šatům nemohla mít tyhle tenisky?Mám je už doma takže boty už bych řešit nemusela, a bílé jsou ;)
 http://www.freestylesport.cz/…chelsea-le-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný