Svazuj syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3359
27.1.18 11:17
@Anonymní píše:
Anonym… Mam vycitky z toho, ze svazuji synovi(3 tydny) na spani ruce plinkou… Ono mu to totiz pomaha a nebudi sam sebe.
Prijde mi to hodne drasticke. Uz preci neni v deloze… Je ale fakt, ze co se tyce spani mu to podstatne(a nam vlastne taky) pomohlo.
Co si o tom myslite?
Ruce zavinuji do plinky, ale na netu jsem videla zavinovacky(ne rychlozavinovacky) na talove pevnejsi svazani.
Nechci mu ale vazat nohy

Jsou spešl zavinovačky, já měla tuto a super, nožky jsou volné, může hýbat i ruckama, ale ne házet… https://www.feedo.cz/…sede-hvezdy/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
27.1.18 12:30

Já takhle „svazovala“ druhého synka a byl to fakt zázrak, jak rychle se dokázal uklidnit a usnout. Dala jsem mu ruce podél těla, obvázala ho látkovou plenou. Dala do zavinovačky, tu taky zavázala plenou. Přes oči jsem mu dala šátek a do pusy dudlík. Koukal mu jen nosík :lol: Samozřejmě jsem ho musela hlídat, aby se neudusil. Stačilo ho položit a spal. A nikdy jsem ho nemusela a doteď nemusím uspávat ;) a to mu je 20 měsíců. Jen lituju, že jsem na tohle nepřišla už u prvního.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26560
27.1.18 12:49

Ja zavinovala vsechny tri deti. Prostrednimu to vydrzelo tak dlouho (taky je ze vsech nejaktivnejsi), ze uz se nevlezl, de facto mel svazane pouze ruce, nohy uz couhaly ven. Je to normalni, hlavne ze se vyspi a ty tim padem taky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
27.1.18 21:52

Syn jsem také zavinovala…učili mě to v porodnici. Miminka jsou pak klidnější. Taky mě to přišlo drastické, ale on se vždy tak krásně uklidnil a byl tak spokojený. Dcera ta zas musela mít ručky furt venku. Do pleny jsem jí nezavinovala, spala v klasické zavinovačce s packama venku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30628
27.1.18 21:58

Dcera tak spávala asi do 5 měsíců, pak už bylo moc horko a naučila se otáčet a spát na břichu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
31.1.18 19:08

Ahojky, pardon, že se sem vměšuji, mám dotaz. Myslíte, že pokud dcera doteď 2 měsíce a kousek zavinovačkuu nesnesla, že se ještě může naučit spát v ní, nebo jsou miminka, co mají rády vyloženě volnost. Kdykoliv jsem to dřív zkoušela, tak mi v ní strašně řvala a hned se z ní celá vykopala. Je jak Houdini, dostane se z toho, i když má ruce svázané plenou. Nebo už to nemá cenu a mám jí nechat volnost? Nesnese ani dudlík a spí se mnou v posteli. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79945
31.1.18 19:37

Pokud se jí nelíbí v zavinovačce, tak ji nech tak. jestli spí. Musíš to leda vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1354
1.2.18 06:42

@inkakřivák no, když je se mnou v noci v posteli, tak spí hezky, ale přes den většinou není schopná spát jinak než v kočáře či v manduce. Pokud ji chci nechat spát např. v koši, tak s bílým šumem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí