Svědek, černý oblek, jaká košile?

252
22.5.17 20:59

Svědek, černý oblek, jaká košile?

Ahoj, mám dotaz. Jsme zváni v červenci na svatbu, kde bude muž svědčit. Dress code je pro nejbližší pány černý oblek, nicméně jsme byli požádáni, aby se k němu neoblékala bílá košile, aby barevně vynikl novomanželský pár. Budu se nás snažit sladit, ale pravděpodobně si koupím na léto nové šaty a tak se spíše přizpůsobím já. Moje otázka je, jakou barvu byste volili vy? Já mám barevné košile spojené s „nečernými“ obleky a k černé mě nic jiného než bílá barva nenapadá. :think: Díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
22.5.17 21:02

Naprosto jakákoliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
22.5.17 21:05

Můj muž nosí do černého obleku světlounce žlutou košili a o pár odstínů tmavší žlutou kravatu. Myslím, že v černém obleku bude vypadat dobře jakákoliv světlá barva s kravatou tón v tónu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.5.17 21:13

Jakákoli :nevim: Ale měla bych velkou radost, barevné košile nemám vůbec ráda, volila bych nějakou světlou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
22.5.17 21:16

Můj chlap nenosí bílou, nosí zásadně barevné košile. Světle žlutá, světle zelená, červená…
Když svědčil svému bratrovi, měl červenou košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.5.17 21:17
@Nowuka2 @Heivka Děkuju za odpovědi.
@radkka píše:
Jakákoli :nevim: Ale měla bych velkou radost, barevné košile nemám vůbec ráda, volila bych nějakou světlou :nevim:

Já je také nemusím, proto mě nic nenapadá :D. Opravdu se mi líbí asi jenom světle modrá v modrém obleku :D. Rozhodně budu pořizovat světlou košili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.5.17 21:18
@centra píše:
@Nowuka2 @Heivka Děkuju za odpovědi.Já je také nemusím, proto mě nic nenapadá :D. Opravdu se mi líbí asi jenom světle modrá v modrém obleku :D. Rozhodně budu pořizovat světlou košili.

Mám stejný názor :kytka: Zkus něco vygooglit, třeba najdeš pěknou kombinaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
22.5.17 21:22

Syn nosí růžovou košili a o odstín tmavší kravatu (nebo stříbrnou „metalízu“), světlounce zelenou košili a k tomu zelenou kravatu (jemný šikmý proužek). A jednou si bral černou košili a vínovou kravatu, jeho přítelkyně měla vínové šaty, moc jim to slušelo ;)

Příspěvek upraven 22.05.17 v 21:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.5.17 21:22

@radkka Já jsem zkoušela jak česky, tak anglicky :D a nic se mi zvášť nelíbí :D. Hlavně mi to málokdy našlo černý oblek, i když byl v zadání :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
22.5.17 21:35
@centra píše:
@radkka Já jsem zkoušela jak česky, tak anglicky :D a nic se mi zvášť nelíbí :D. Hlavně mi to málokdy našlo černý oblek, i když byl v zadání :mrgreen:.

Asi protože je to prostě strašný :oops: Asi slonovinová by asi neprošla, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30664
22.5.17 21:36

@centra
http://www.panskekosile.cz/…berem-kosile

Vybrala bych podle barvy Tvých šatů ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37298
22.5.17 21:52

Ja bych brala jakoukoliv, ale svetlou, jednobarevnou, treba barevne sladit s tvymi saty :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4062
22.5.17 21:54

Co černou košili a výrazně barevnou kravatu podle tvých šatů?
Jinak je to podle mě jedno, do černého obleku jde jakákoliv.
A mně se teda barevné košile líbí, bílá je fádní. Když je košile dobře sladěná s kravatou, bývá to moc hezké. Holt každý má jiný vkus. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
22.5.17 22:00

Vybrala bych saty sobe a ve stejne barve kosili muzi. Teda my to tak mame, kdyz uz někam jdeme, tak k sobe patrime aspon oblecenim. Fialkova, hněda vínova…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
22.5.17 22:42
@radkka píše:
Asi protože je to prostě strašný :oops: Asi slonovinová by asi neprošla, co? :mrgreen:

To by mi bylo hloupé, když se vyloženě k oblečení vyjadařovali. :) Ale jak ráda bych to tak vyřešila :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný