Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám dobré zkušenosti s přípravky s obsahem tea tree oil. Mycí intim gel, pěna, nebo vaginální gel.
Dobrý den chtěla bych se zeptat jsem 35tt a mám strašně svědění a pálení v pochvě
Nevím kam se mám obrátit jestli mám se obrátit na genealogická dr… Nebo v lékárně
děkuji za odpověď
@Anonymní píše:
Dobrý den chtěla bych se zeptat jsem 35tt a mám strašně svědění a pálení v pochvě
Nevím kam se mám obrátit jestli mám se obrátit na genealogická dr… Nebo v lékárně![]()
![]()
děkuji za odpověď
Vzhledem k tomu, že jsi těhotná, tak radši na gyndu.
@Anonymní píše:
Nevím kam se mám obrátit jestli mám se obrátit na genealogická dr… Nebo v lékárně![]()
![]()
děkuji za odpověď
Zitra rani zavolej na gyndu a zeptej se tam. Ted v nedeli vecer uz stejne nic nevyresis.
Dobrý den chtěla bych se zeptat
Jsem v 36+2tt mám divnou bolest zad a mírný bolest pod bříškem jde země žlutý vitom nevím co to je děkuji za radu 🤔 🤔
S přítelem jsme měli sex s kondomem. Tam dole to bylo málo lubrikované a suché. 3 dny potom mě pochva trochu svědila. Myslela jsem si že to přejde, tak jsem s tím nic nedělala. Potom jsem dostala menstruaci, pochva mě začala nehozárně svědit, bolet a řezat. Bylo to až k nevydržení. Pysky jsem měla hodně nateklé. Vyzkoušela jsem Clotrimazol a Jenamazol, ale nepomohlo to a bylo to ještě horší. Čípky nemůžu kvůli menstruaci. Budu zkoušet Rosalgin, tak uvidím. Nevíte co to může být? Jestli se jedná o mykózu, nebo podráždění kondomem díky nedostatečné lubrikaci nebo alergie na latex? A co by na to ještě mohlo pomoct. Předem děkuji