Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim vsechny co jsou tady a ted to ctou. Potrebovala bych pomoct
dlouho jsem tu nebyla a chtela bych se na vas obratit s jednou otazkou protoze minule jste mi dost pomohli
.
momentalne mi zacala angina a krom toho me strasne svedi dolni koncetiny a ruce. Ruce mam cele oteklé a svedi me cely den to samy noha, proste chodidlo cim chodim me svedi. Asi si dokazete predstavit jaky to je
celou noc jsem dneska nespala a mazala krémem kterej to trochu uklidnil. Je to ukrutné svedeni ktery me az vzbouzi a to se ja behem spanku nebudim ani pro piti
nevite neco o tom? Nechci hned chodit k doktorovi. Lze podotknout ze jsem velky elergik ale na to uz prasky beru
dekuju predem vsem za typy, rady a odpovedi. Amalie
![]()
@Amalie862 píše: Více
jak víš, že ti začala angína, když nechceš hned chodit k doktorovi?? ![]()
@stinga anginu pozna v dnesni dobe kazdy.
Nateklý mandle, boleni v krku, ryma a suchý kašel. Mam doma babicku lékarnici ta precejen pozna co mi je
ale s tadytima nohama si tedy vubec nevi rady ![]()
ne, fakt každé nateklé mandle a bolení v krku není angína, při angíně není ani rýma ani kašel,
svědění je špatná funkce jater nebo nějaká alergie
@stinga mě minule rikal doktor kdyz sem mela kasel i rymu a boleni v krku, ze mam anginu a ze to mam vylezet doma. Divné. To jsem mela stejne priznaky jako ted. Ale děkuji za pouceni ![]()
angína je prostě specifická, tyto příznaky můžeš mít nachlazení, virózu, zánět nosohltanu, ale angína to asi není - ale to je jedno,
s tím svěděním končetin bych šla k doktorovi
Zdravim, tak doktor rekl ze mam koupit masticku jmenem hydrocortison. Uz si nohy a ruce mazu. Doufam ze to pomuze. Dekuji vsem kazdopadne za odpovedi
![]()
tak Hydrocortison určitě pomůže, doktor to teda zřejmě vyhodnotil jako alergii,
napiš pak, jestli je to lepší