Svědění končetin

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
22.4.24 08:15

Svedeni koncetin

Zdravim vsechny co jsou tady a ted to ctou. Potrebovala bych pomoct ;) dlouho jsem tu nebyla a chtela bych se na vas obratit s jednou otazkou protoze minule jste mi dost pomohli :P.
momentalne mi zacala angina a krom toho me strasne svedi dolni koncetiny a ruce. Ruce mam cele oteklé a svedi me cely den to samy noha, proste chodidlo cim chodim me svedi. Asi si dokazete predstavit jaky to je :roll: celou noc jsem dneska nespala a mazala krémem kterej to trochu uklidnil. Je to ukrutné svedeni ktery me az vzbouzi a to se ja behem spanku nebudim ani pro piti :oops: nevite neco o tom? Nechci hned chodit k doktorovi. Lze podotknout ze jsem velky elergik ale na to uz prasky beru :palec: dekuju predem vsem za typy, rady a odpovedi. Amalie :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35531
22.4.24 08:16

Šla bych k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24591
22.4.24 08:17

K lékaři, nebo tam aspoň zavolat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
22.4.24 08:18
@Amalie862 píše: Více

jak víš, že ti začala angína, když nechceš hned chodit k doktorovi?? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.4.24 08:19

@stinga anginu pozna v dnesni dobe kazdy. :palec: Nateklý mandle, boleni v krku, ryma a suchý kašel. Mam doma babicku lékarnici ta precejen pozna co mi je :potlesk: ale s tadytima nohama si tedy vubec nevi rady :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
22.4.24 08:21

ne, fakt každé nateklé mandle a bolení v krku není angína, při angíně není ani rýma ani kašel,
svědění je špatná funkce jater nebo nějaká alergie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.4.24 08:23

@stinga mě minule rikal doktor kdyz sem mela kasel i rymu a boleni v krku, ze mam anginu a ze to mam vylezet doma. Divné. To jsem mela stejne priznaky jako ted. Ale děkuji za pouceni :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
22.4.24 08:25

angína je prostě specifická, tyto příznaky můžeš mít nachlazení, virózu, zánět nosohltanu, ale angína to asi není - ale to je jedno,
s tím svěděním končetin bych šla k doktorovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.4.24 08:26

@stinga jasně chápu děkujii :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.4.24 18:58

Zdravim, tak doktor rekl ze mam koupit masticku jmenem hydrocortison. Uz si nohy a ruce mazu. Doufam ze to pomuze. Dekuji vsem kazdopadne za odpovedi :* :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76039
23.4.24 08:26

tak Hydrocortison určitě pomůže, doktor to teda zřejmě vyhodnotil jako alergii,
napiš pak, jestli je to lepší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek