Svědění kůže

9307
5.8.10 19:30

Svědění kůže

Dobrý podvečer :hug:
Chtěla bych se zeptat, :oops: jestli někdo má zkušenost jako já. :?: :oops:

Asi před čtvrt rokem mě začala svědět kůže. Vyřážka ani nic podobného nebylo.Došla jsem si na kožní a tam mi lékařka řekla, že buď to mám že jsem jedla hodně ovoce-hodně kyselého najednou, a nebo když mě to nepomůže ať příjdu na krev. Na krev jsem si došla, protože to neustávalo. Prý to může být nemoc jater. Výsledek byl jaterní testy v pořádku ale vyšší bilirubin-prý to je spíš ale dědičné než že by mě to stouplo. Asi po měsící ( teď už si právě nevybavuji jestli jsem nejedla to ovoce) mi to odešlo samo. Takže ve finále vím prd, co to bylo.. :roll: :oops:

Problém je ten, že teď jsem těhotná a začala jsem se drbat zase. :cry: Je tomu tak tři dny. :cry: Je pravda, že jsem jedla ovoce,zeleninu, i mám chuť a kyselé, tak si dám. :roll: Nestalo se to někomu? Mám strach, co když nějak ubližuji miminku.

Děkuji.

Příspěvek upraven 05.08.10 v 19:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9307
5.8.10 19:32

pardon, jsem to odeslala dvakrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
6.8.10 15:02

Taky jsem to měla ale v těhotenství tak mě to docela zajímá co by to mohlo být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tea
116
6.8.10 17:27

Ahoj,
zrovna jsem včera zakládala podobnou diskusi, s tím rozdílem, že jsem před těhotenstvím (ani při prvním) nic podobného nezažila. Taky mě svědí kůže hlavně na břiše, hrudníku, prsou a na zádech. Nejhorší to mám když ráno vstanu z postele, to bych se udrbala. Jsem z toho taky docela vykulená, protože se bojím, aby to nebyla ta játra, jsem teprve v 18 tt. A v kolikátém týdnu jsi ty? Já si budu v pondělí volat doktorovi a uvidím, co mi řekne a jestli mě pošlou na testy. Ale ještě přežít ten víkend plný nervů, mám strach o mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9307
6.8.10 18:57

Já byl na testech je tomu tak já nevim 2-3 měsíce na jaterky a ty mám v pořádku, já si myslim, jestli to nebudu mít že jim hodně ovoce, zeleniny 8-o :roll: :oops:

Teo jsem 6+2t

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
23.2.14 12:52

Mohl by to být nedostatek vitamínu B2 - riboflavinu. Bohužel dnes už se samostatně nevyrábí takže jedině v B komplexu forte. Nebo si nechat zkontrolovat hladinu kyseliny listové v krvi. V těhotenství - hlavně v prvním trimestu - je zvýšená spotřeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí