Svědeni zevních rodidel

Anonymní
12.7.19 10:51

Svedeni zevninich rodidel

Dobry den, začalo mě hodně palet a svědet kolem vchodu pochvy..mám to hodně narudlý, nevite co to muže být popřípadě nějaké masticky na to? dekuji :think: :srdce: vim ze to začalo od te doby co jsme použili s pritelem lubrikant, tak jestli to nemuze být z toho..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
854
12.7.19 10:55

Budeš mít zánět, zřejmě kvasinky, vyléčit se musí i přítel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.7.19 10:57

Zajdi si na gynekologii předepíše něco tobě i přítely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 11:25

I když to delame s komdomem? @Kristýna 526

• Citovat
  • Upravit
12.7.19 11:57

Ty to ti nevim jak to je s ochranou ale určitě treba ještě někdo poradí. Ale na tu gynekologii si zajdi a zeptej se doktora poradí víc než ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.7.19 12:03

Moc dekuju@Kristýna 526

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.2.20 22:15

Ahoj, mám přelecenou vaginozu a pak mykozu, výtok nemám, zápach také ne. Ale to, co mi teď dlouho pije krev je svědění pochvy. Sliznice kolem pysku je zarudlá, mazání clotrimazolem pomůže jen na chvilinku. Nefunguje ani výplach rosalginem.
Prádlo dávám máchat na víckrát, prášek jsem nezměnila. Je to hrozný, už nemůžu. Jdu a svědí to, stojím, ležím…

• Citovat
  • Upravit
48
30.1.23 16:46
@Anonymní píše:
Ahoj, mám přelecenou vaginozu a pak mykozu, výtok nemám, zápach také ne. Ale to, co mi teď dlouho pije krev je svědění pochvy. Sliznice kolem pysku je zarudlá, mazání clotrimazolem pomůže jen na chvilinku. Nefunguje ani výplach rosalginem.
Prádlo dávám máchat na víckrát, prášek jsem nezměnila. Je to hrozný, už nemůžu. Jdu a svědí to, stojím, ležím…

Teď to mám taky!!! Já už nevím co dál :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
30.1.23 17:24

@-eLLka- měla jsem taky kombinaci kvasinek a vaginozy po přeléčení stále svědění. Doktorka mi doporučila ginexid pěnu. Mýt 14 dní. Ona i příjemně chladí po použití. Říkala 14 dní mít kdyby to nebylo ono tak jednou týdně tam dát lactofeel a že to bude chvíli trvat. Tak jsem udělala a po tom ginexidu v pohodě ani jsem nepotřebovala ten laktofeel. Fakt se to tam dalo dohromady samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
1.2.23 16:43

@Alice180
Tak jsem musela znovu k dr. a dostala jsem další antibiotika. Tu pěnu si ale rozhodně pořídím. Díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
1.2.23 17:37

@-eLLka- jo tak snad už budeš mít klid 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25407
1.2.23 17:46

Holky, před 30 lety, v 17 jsem jela s klukama a partou na mašinách na slovensko, no jasně hygiena minimální, koupačka bůh ví v čem, chytla jsem kvasinky poprvé v životě a myslela, že asi zemřu nebo tak něco :mrgreen: slovák dr. na pohotovosti pomohl, ale pak si mne vzala bokem taková dobrá bodrá silná stará sestra a povídá : Dieučatko, postačí ti iba tampon a živý biely jogurt, narvi to tam na silu čo najviac a do rána si ako nová :mrgreen: :lol:
v začátkách mykoz to fakt pomáhá a občas jsem si tou radou starší zkušené fakt pomohla

stejně jako můj starý vojenský vetchý lékař nasraný na ten byznys s léky a říká mi :
Nic vám nikdy ze začátku nepomůže víc, než teplá voda a hodně soli, do krku, kloktat..
HOLKY, to zabije zezačátku vše, nesmí na to už nasednout bakterie, ale jestli jen mírně bolí v krku, tak to fakt funguje!!!

jenže to se záměrně Nikde nepíše, páč je to skoro zadáčo, že léčba živým bílým jogurtem či solí fakt zabírá,
zkuste to ;) poradila jsem to v řadě dalším asi 100 lidem a stále děkují, stále děkují ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
1.2.23 17:58

@Lucy75 no, ale na kombinaci kvasinek a vaginozy asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
1.2.23 18:08

Hlavně teď už máš v lékárně takových možnosti ve formě jednodenních tablet, že mi nějaký patlani jogurtu a zavádění přijde trošku zbytečný. Ale asi jako když nemáš přístup k lékům, tak to za to aby se ti ulevilo rozhodně stojí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí