Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Nemáte prosím někdo zkušenost čím by to mohlo být? Děkuji
Několikrát se mi to stalo, trpěla jsem na kvasinkové infekce, stačilo dojít k dr a přeléčit a pro úlevu jsem ještě chladila navlhčeným ručníkem (ale poté jsem si nebrala spodní prádlo ať se ještě nezapařím)
@Anonymní píše:
Několikrát se mi to stalo, trpěla jsem na kvasinkové infekce, stačilo dojít k dr a přeléčit a pro úlevu jsem ještě chladila navlhčeným ručníkem (ale poté jsem si nebrala spodní prádlo ať se ještě nezapařím)
Me to prave nesvedi jen cítím ze jsou proste zvětšené a jak by nateklejsi…k tomu mám na dotyk citlivé bradavky…nemůže to být něco s hormony?
@Frantiska.fanny píše:
Zašla bych s tím okamžitě k doktorovi, svědí vás to?
Prave ze nesvedi…cítím jen jak by byly natekle a k tomu mám na dotyk citlivé bradavky…napadlo mě spis něco s hormony nebo při ovulaci ze by se toto dělo?
@Šarlota4 píše:
Kvasinky, zanět?
Prave ze nesvedi…cítím jen jak by byly natekle a k tomu mám na dotyk citlivé bradavky…napadlo mě spis něco s hormony nebo při ovulaci ze by se toto dělo?
@Anonymní píše:
@Frantiska.fanny píše:
Zašla bych s tím okamžitě k doktorovi, svědí vás to?
@carolina1 píše: Více
Mamce to rekni, neni se za co stydet.. zkus to prekonat..
Nemáte prosím někdo zkušenost čím by to mohlo být? Děkuji