Svědění, pálení pochvy

1153
21.2.15 15:48

svědění,pálení pochvy

Ahoj, dobrala jsem asi před 5 dny macmiror complex vaginální globule na bakteriální zánět a pocituju že mě dole zase začíná svědit a pálit, mohlo se to takhle hned vrátit nebo je to jen komplikace atb.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33005
21.2.15 16:28

@quanavera Může se to hned zase vrátit. Po léčbě nějakého zánětu (zvláš´t, pokud je třeba vleklejší nebo se opakující) je dobré pak ještě třeba týden pokračovat v zavádění něčeho, co obnovípomůže obnovit přirozené prostředí a mikrofloru v pochvě - třeba laktobacili, vitagyn C, rosalgin.
On ten macmiror zahubí přemnožené bakterie, ale zároveň vychcípá i spoustu jiných potvůrek, které v pochvě přežívají a jsou dulěžité pro její rovnováhu - takže se opět vytvoří živná půda pro přemnožení něčeho „patologického“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
21.2.15 16:32

Zavádim čípky s lackobacily a i přes to mě dole svědí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
21.2.15 16:34

@quanavera Hm, tak to bude asi zánět zpátky  :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1153
21.2.15 16:39

No kdby to byly jen kvasinky tak by mi to tak nevadilo, jenže u mě jde většinou o bakterie, no objednám se na kontrolu a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
23.2.15 01:38

@quanavera Můžu se zeptat, jak se bakteriální zánět pozná? Svědění, pálení - jako u kvasinek a jiné mykózy. Máš ale nějaký jiný výtok? Nebo jak to pozná lékař? Pohledem, nebo musí dělat nějaké stěry?
Asi zním jako úplný blbeček, ale vždycky, když jsem si stěžovala na svědění a pálení, tak tam doktorky nic neviděly, já ale o hrudkovitém výtoku věděla :nevim: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí