Když mykóza střídá mykózu

Anonymní
20.2.15 13:09

když mykoza střídá mykozu

Píšu jako zoufalka..už od září 2014 mám jednu mykozu za druhou.Ani nevím co zapříčinilo tu první :think:..ale postupně jsem vyzkoušela všechny volně prodejné přípravky-zprvu byla vždy na pár dní uleva a hned zpátky, ale poslední dobou mám mykozu temeř pořád. Vždy se lečí i partner i já. Ze zoufalství jsem vysadila sladké, začala užívat vitamíny a také preparát candistop v tabletách, spodní prálo peru zvlášt s dvojím mácháním a žehlím ho, nechodím na bezen, nenosím tanga…Zkoušela jsem zavádění i preventivních připravku s laktobacilama i výplachy..vždy bez efektu. V lednu jsem navštívila gynekologa, který mi oznámil že to tak některé ženy prostě mají, že se jedná o chybu imunity. Napsal mi dvoje poševní silná antb na předpis a manželovi to samé v masti -hned po dobrání jsem dostala ms..ješte než Ms uplně zkončila cítila jsem návrat mykozy.Opet jsem dostala antb na předpis, výtěry prý neukázaly nic zvláštního, po antb jsem nasadila preventivní čípky zase na obnovu poševní mykroflory, ale mykoza je zase tady.Jsem už opravdu zoufalá. Je to dost intimní problém, nepříjemný, omezuje to človeka ve všech směrech..už nevím jak dál poradíte???

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20.2.15 13:40

Vyslovene radu nemam, nikdy som s tym nebojovala, ale co viem, tak sa neodporucaju plesnove syry a salamy… skusila si vyradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
20.2.15 13:43

Me se taky dost opakovali gyndar mi napsal nejake tablety na oralni uziti a mela jsem klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
20.2.15 13:51

Znám to, střídavě jsem na mykozy trpěla deset let, někdy několik měsícu v kuse, ted jsem je snad porazila :pocitac: duvod kvasinek je překyselený organismus, je to špatná imunita a ta je ve střevech, když jsem naposledy měla kvasinky, koupila jsem si osvědčený přípravek v lékárně, ale nepomohlo, pořád svědilo, tak jsem začala jíst syrový česnek, syrové kysané zelí, cibuli a do dvou dnu kvasinky zmizely samy a nemusela jsem na gyndu :dance: našla jsem na netu zásadité potraviny a začala jsem se lépe stravovat, nejvíce škodí káva, alkohol, sladké, jez zakysané výrobky, pij kefíry, ředkvičky, banány, rajčata, cibuli, každý den si dej stroužek syrového česneku a mělo by se ti ulevit, aspon mě to pomohlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.2.15 13:52
@Anonymní píše:
Píšu jako zoufalka..už od září 2014 mám jednu mykozu za druhou.Ani nevím co zapříčinilo tu první :think:..ale postupně jsem vyzkoušela všechny volně prodejné přípravky-zprvu byla vždy na pár dní uleva a hned zpátky, ale poslední dobou mám mykozu temeř pořád. Vždy se lečí i partner i já. Ze zoufalství jsem vysadila sladké, začala užívat vitamíny a také preparát candistop v tabletách, spodní prálo peru zvlášt s dvojím mácháním a žehlím ho, nechodím na bezen, nenosím tanga…Zkoušela jsem zavádění i preventivních připravku s laktobacilama i výplachy..vždy bez efektu. V lednu jsem navštívila gynekologa, který mi oznámil že to tak některé ženy prostě mají, že se jedná o chybu imunity. Napsal mi dvoje poševní silná antb na předpis a manželovi to samé v masti -hned po dobrání jsem dostala ms..ješte než Ms uplně zkončila cítila jsem návrat mykozy.Opet jsem dostala antb na předpis, výtěry prý neukázaly nic zvláštního, po antb jsem nasadila preventivní čípky zase na obnovu poševní mykroflory, ale mykoza je zase tady.Jsem už opravdu zoufalá. Je to dost intimní problém, nepříjemný, omezuje to človeka ve všech směrech..už nevím jak dál poradíte???

může to mít i vztahové souvislosti- jde o partnera se kterým chci mít intimní styk? nebo máme nějaké problémy…každopádně je to stav na detox, pomoct mohou zásadotvorné potraviny, protože jsi překyselená a v takovém prostředí se kvasinkám a dalším mrchám skvěle daří. dřív jsem taky občas měla mykozu, ale už dlouho ne, co jsem se začala stravovat jinak a přírodní cestou řešit potíže. vysadit sladké je první důležitý krok, ale asi by bylo lepší se jít poradit někam, kde tě vyšetří celkově - podle toho, co ti vyhovuje - čínská medicína, homeopatie, joalis, energy, atd. je toho hodně a také zelené potraviny, tím bych být tebou začala, protože je třeba vyčistit střeva, chlorella a ječmen, postupně nastoupat dávkování a nelekat se, že přijde zhoršení, až všechno půjde ven z těla. držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
20.2.15 13:52

Tak já měla taky takový období, pila jsem čistící čaje, zkoušela všechno možný zrovna jako ty, budeš se divit, ale je to hodně psychický, každej menší stres to může spouštět. V podstatě nevím, co mi pomohlo, ale důsledně jsem začala používat lactacyd a partnerova ejakulace mimo. Nevim, proč do sebe sypeš ty antb, to si akorát zhoršuješ imunitu.

• Citovat
  • Upravit
17629
20.2.15 13:53

@střepina s tímto souhlas :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
20.2.15 13:58
@Saroya píše:
@střepina s tímto souhlas :kytka:

dlouho mě to trápilo a nakonec řešení bylo jednoduchý, kvasinky jsem zabila česnekem :pankac: když totiž nemají ve střevech svoje prostředí, umřou, stres taky překyseluje organismus a nejvíce se mi to vracelo, když se semnou rozešel přítel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
20.2.15 14:13

Neporadim ti jak to zastavit ale dam ti malou radu minule kdyz me to uplne necekane prepadlo, takhle navecer myslela sem ze zacnu plakat jak me to svedilo a ja doma nemela vubec nic, docetla sem na netu ze je dobre si ji potirat jemne octem… do rana byl klid ale myslela sem ze porodim jak to silene neuveritelne moc palilo a stipalo :mrgreen: tak na to bacha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
20.2.15 14:23

@every.lee ředěný ocet, citronová šťáva, jogurt..i zelený ječmen se dá použít na výplach. prostě něco zásaditého. a ten jogurt jednak že to zchladí a taky kvůli živým bakteriím, tak by měl být skutečně živý a ne s dlouhou dobou životnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3726
20.2.15 14:40

Za mě výplachy rosalginem :D mě pomohli a nedám na něj dopustit doporučuju občas propláchnout i preventivně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
20.2.15 14:56

Tak ja na to taky dost trpím. Ale po špatných výsledcích z cytologie, kdy jsem opakovaně měla mykozy a do toho neustále chřipajzny (oslabena imunita)jsem byla na vyšetření, jestli teda půjdu na vypálení čípku. Nakonec ani mikroskopické vyšetření nepotvrdilo, ze bych měla přednádorové změny a tak mi bylo panem doktorem předepsaný orální tablety, které vezmu první den MS, to prý nám totiž dělá obrovskou paseku tam dole. A od te doby nic nesvědí, ani nepálí. No a pak jsem slyšela, teda taky o česneku, kdy se teda zavádí přímo do pochvy v gaze aby se dal zpět vytáhnout. Ze prý pohlcuje ty špatné bakterie. Zkus to. Ja mam ted klid, tak snad mi to dlouho vydrží. :jazyk: :dance: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
20.2.15 15:03

Toto pomohlo kamarádce http://ellentampony.cz/…_reseni_2v1/ osobní zkušenost nemám, ale ona na to nedá dopustit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5283
20.2.15 15:05

Ahojky, já na to taky dost trpím a vždycky to ode mě chytne i partner…v lékárně jsem si koupila sprchový gel na svědění a docela pomáhá…dál mi lékárnice doporučila tablety Candivac, tak je s přítelem užíváme a zatím dobrý, uvidíme až ukončíme léčbu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.2.15 15:05

Mě pomohl Wobenzyn(je tedy drahý jako prase a je to na delší lokte) a hlavně výměna partnera, psychický teror mi to vyvolával…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa