Svědící zadeček

6263
1.8.11 02:02

Svedici zadecek

Dobre ranko preji :-) ,
tak tady mam takovy soukromy mejdan s miminem. Mala je sice uplne na srot, ale strasne ji svedi zadecek a nemuze kvuli tomu spat. Uz se ji to jednou stalo a nijak se mi nepodarilo to vyresit. Na zadku ma neco jako prave se tvorici opruzeninu plus koprivku slitou do fleku. Opruzenina je cervena, koprivka bila a vystoupla. Zkousela jsem to vyfotit, ale neni to vyrazne a neni to na fotce videt. Zkusila jsem zadecek umyt vodou, umyt mydlem, bepanten, sudocream, imazol (tak po hodine) a vetsinu casu je bez pliny. Kdyz sla spat, tak mela prdelku „jak miminko“. Nejak mi dochazeji napady, co jeste zkusit. Napada vas neco (at uz pro ted nebo pro priste)?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
737
1.8.11 04:26

skus jeste rybylku . Ale ten sudocrem zabira ale chce to cas a pravidelne mazat . A urcite to zabare. I kdyz chodi bez pliny tak ji mazat zadecek po 2 hodinach :-))) :palec: :palec: a nebo jeste prodavaji tekutej pudr tak jeste tahle moznost ale opravdu mazat po 2 hodinach

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.8.11 06:14

Ahoj a kolik ji je? Hodně větrat zadeček a ten sudocrem, u nás hodně zabírá infadolan a bílé plínky od Pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.8.11 19:47

Diky za odpovedi, je ji skoro 9 mesicu. A prave, ze to neni klasicka opruzenina. Vecer jde spat bez vyrazky a hned po usnuti, ji to zacne svedit, je velmi neklidna a zacne plakat, hazet sebou… proste ji to drazdi a i kdyz je v suche plene nebo rozbalena, tak ji proste naskace svediva vyrazka. Zatim nevim, z ceho to je, tak tomu nemuzu predchazet, potrebovala bych to alespon necim zmirnit, aby mohla spat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.8.11 20:00

Bobek malá, to musí být pro ní nepříjemné. Takhle těžko radit, zkus ten infadolan a nebo se zeptat dr. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
1.8.11 20:02

Nebo mě ještě napadl Purelan od Medely, ten je hodně výborný. Já si jej dávala i na popraskané bradavky a on je takovový, že to jakoby znecitlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6263
1.8.11 21:18

Jestli ten purelan trosku znecitlivy, tak to by mohlo byt dobre. Me to prijde na jednu stranu jak nejaka alergie, ale zase nevim, proc by ji to skakalo jen na tom zadecku :nevim: . Dr se nezeptam, bydlime v UK a tohle tu nikdo resit nebude.
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
1.8.11 21:28

Nám na bolavé opruzeniny výborně a hlavně rychle zabíral dětský zásyp Aviryl, co byl i za našim mladých let. Bepanthen pouzívám spíše jako prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí