Světová výstava psů 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Baslerinda
27.3.12 19:06

Světová výstava psů 2012

Tak kdo z vás se chystá v kruhu na světovce zkusit štěstí ?
Všem handlerům držím palce a mnoho výstavních úspěchů ;)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6263
27.3.12 19:23

Obe moje segry (vlci spic, leonberger, pumi) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
27.3.12 19:31

Ja teda ne,je pravda,ze bych sice rada, ale na to nemame dostatecne dispozice :mrgreen: Muzu se zeptat,kde se vystava kona?Jinak drzim palce vsem vasim pejskum, at dopadnete co nejlepe :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
19494
27.3.12 19:31

covece, taky nevim, kde je svetovka…zkusila bych to s jednou nasi fenou, ale to je krava a nedava stenata :-D tak nebudu vyhazovat prachy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
27.3.12 19:38

počítám že chovatelka našich zlatíček s jejich maminkou a sestřičkou :srdce: http://balpoa.net/…ies_feny.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
27.3.12 19:48
@marra píše:
Ja teda ne,je pravda,ze bych sice rada, ale na to nemame dostatecne dispozice :mrgreen: Muzu se zeptat,kde se vystava kona?Jinak drzim palce vsem vasim pejskum, at dopadnete co nejlepe :potlesk:

Světovka se letos koná v Salzburgu, takže kousek ;) 18. - 20. května ;)
Osobně se už nemůžu dočkat :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19494
27.3.12 19:53
@Baslerinda píše:
Světovka se letos koná v Salzburgu, takže kousek ;) 18. - 20. května ;)
Osobně se už nemůžu dočkat :mrgreen:

aha, tak to nic, to asi zrovna budeme rodit stenatka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
27.3.12 21:46

Já bych jela hned, ale v květnu budem mít druhý dítko. jinak na výstavu jede tatínek našich štěńátek, tak snad neudělá ostudu. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
27.3.12 21:58
@Almondea píše:
Já bych jela hned, ale v květnu budem mít druhý dítko. jinak na výstavu jede tatínek našich štěńátek, tak snad neudělá ostudu. :dance:

Zdravím :mavam: hezká nová profilovka ;) tak budeme držet palce a gratuluji k miminku, to je jasné, co bude mít v květnu přednost ;)

• Citovat
  • Upravit
11421
27.3.12 22:07

@Baslerinda

taky zdravím! :mavam: Vy jedete s číňánkem? Kruci, já bych tak jela. náš Monďa je zrovna v takové super kondici, má 4 roky, no nádherný zvíře. Naposledy jsme byli v Bratislavě, vyhrál tam mezitřídu. od té doby ještě zmohutněl a nabral.A ten Salzburg není daleko. Jinak já teď žiju štěňátkama, máme sice jen tři kousky, ale už jsou zadaný, tak je po starostech, co s nima.

No v červenci se chystáme do Košic, dýl to nevydržím. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
27.3.12 22:09

ja byla ted na dvou a na obou VD :-/ nemuzu toho hubenoura vykrmit a pak nema zadnou hlavu ani hrudnik :-/ ted je na BARFu, tak jsem na to zvedava :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11421
18.5.12 20:57

Holky, co jedete na světovku, napište, jak to tam vypadalo, jak jste dopadly a tak prostě. My co nemůžeme kvůli mimču, tak máme absťák. Tak aspoň si něco přečtu… :oops: A držím všem pěstičky!!! :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný