Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ja teda ne,je pravda,ze bych sice rada, ale na to nemame dostatecne dispozice
Muzu se zeptat,kde se vystava kona?Jinak drzim palce vsem vasim pejskum, at dopadnete co nejlepe ![]()
covece, taky nevim, kde je svetovka…zkusila bych to s jednou nasi fenou, ale to je krava a nedava stenata
tak nebudu vyhazovat prachy
počítám že chovatelka našich zlatíček s jejich maminkou a sestřičkou
http://balpoa.net/…ies_feny.jpg
@marra píše:
Ja teda ne,je pravda,ze bych sice rada, ale na to nemame dostatecne dispoziceMuzu se zeptat,kde se vystava kona?Jinak drzim palce vsem vasim pejskum, at dopadnete co nejlepe
Světovka se letos koná v Salzburgu, takže kousek
18. - 20. května ![]()
Osobně se už nemůžu dočkat ![]()
@Baslerinda píše:
Světovka se letos koná v Salzburgu, takže kousek18. - 20. května
Osobně se už nemůžu dočkat
aha, tak to nic, to asi zrovna budeme rodit stenatka ![]()
Já bych jela hned, ale v květnu budem mít druhý dítko. jinak na výstavu jede tatínek našich štěńátek, tak snad neudělá ostudu. ![]()
@Almondea píše:
Já bych jela hned, ale v květnu budem mít druhý dítko. jinak na výstavu jede tatínek našich štěńátek, tak snad neudělá ostudu.
Zdravím
hezká nová profilovka
tak budeme držet palce a gratuluji k miminku, to je jasné, co bude mít v květnu přednost ![]()
taky zdravím!
Vy jedete s číňánkem? Kruci, já bych tak jela. náš Monďa je zrovna v takové super kondici, má 4 roky, no nádherný zvíře. Naposledy jsme byli v Bratislavě, vyhrál tam mezitřídu. od té doby ještě zmohutněl a nabral.A ten Salzburg není daleko. Jinak já teď žiju štěňátkama, máme sice jen tři kousky, ale už jsou zadaný, tak je po starostech, co s nima.
No v červenci se chystáme do Košic, dýl to nevydržím. ![]()
ja byla ted na dvou a na obou VD :-/ nemuzu toho hubenoura vykrmit a pak nema zadnou hlavu ani hrudnik :-/ ted je na BARFu, tak jsem na to zvedava ![]()
Holky, co jedete na světovku, napište, jak to tam vypadalo, jak jste dopadly a tak prostě. My co nemůžeme kvůli mimču, tak máme absťák. Tak aspoň si něco přečtu…
A držím všem pěstičky!!!
![]()
Tak kdo z vás se chystá v kruhu na světovce zkusit štěstí ?
Všem handlerům držím palce a mnoho výstavních úspěchů