Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ublížit mu to fakt neublíží
miminko jen reaguje na světlo, buď před ním bude utikat, nebo to naopak bude chtít prozkoumat, proto se tam víc mlelo. Ono ostré světlo jim tam pronikne fakt hodně slabě, vem si co všechno to musí prosvitit.
@Petula306 píše:
Vtip, že jo?
Tak je tu vsude plno diskuzi, ze to miminkum vadi a doktori to maminkam doporucuji, aby se neotocene mimi pred porodem otocilo. Ja uz ho mam otocene spravne, tak to nechci pokazit
![]()
Snazim se prijit na to, jak to svetlo mohlo plodu pres tu brisni stenu ublizit
jakoze mohl treba oslepnout? Ja uz fakt nevim ![]()
@lachtanice86 píše:
A vy uz si od Emimina dejte taky pokoj nekdy
at otevru jakoukoli debatu, vy jste tam zapojena, vetsinou mezi prvnimi. Uz jsem si kolikrat myslela, ze vam za to admini plati, prispivat do vsech diskuzi co to jde
mate alarm na nove zalozene diskuze? ![]()
@Anonymní píše:
Tak je tu vsude plno diskuzi, ze to miminkum vadi a doktori to maminkam doporucuji, aby se neotocene mimi pred porodem otocilo. Ja uz ho mam otocene spravne, tak to nechci pokazit![]()
Otočit se muze ještě několikrát i bez svícení, to neovlivníš ![]()
@smeagol89 píše:
Snazim se prijit na to, jak to svetlo mohlo plodu pres tu brisni stenu ublizit![]()
![]()
jakoze mohl treba oslepnout? Ja uz fakt nevim
To jsem nemyslela, spis se nejak spatne natoci, tim, jak se lekne nebo tak…
@Anonymní píše:
To jsem nemyslela, spis se nejak spatne natoci, tim, jak se lekne nebo tak…
Ja delala takovych pokusu, aby se malej otocil
a nechtel a nechtel. Pochybuju, ze z te trosky svetla mel sok ![]()
To se spis dělá když není otoceny aby se za tím světlem otočilo ne? Jinak je teda dotaz hodně vtipný a tu baterku nechápu ani tak. Partner špatně vidí, že musí ještě používat baterku aby viděl na kůži černý klíště?
Jsi teprve 33 tt, za těch zbylých 7 týdnů se ti mimino otočí ještě min. 100× ![]()
Obě moje děti denně si pořádali v břichu snad fotbalový zápas, protože sebou mleli neskutečně. Syn ještě týden před porodem byl napříč, ale při rozjíždějícím porodu už byl otočený správně… Tak a včil mudruj
Panebože! Je to jasné. U některých žen otěhotnění způsobí odumření téměř všech mozkových buněk.
Jo určitě bude dítě postižené slepotou. Na sluníčko chodíš?
Ahojte holky,
vcera me pritel po pobytu v priloze prohledaval, jestli nemam kliste, byva jich tam u nas docela dost jeste a svitil si celou dobu celkem ostrou baterkou z mobilu, a to i na brisko zblizka, aby na to videl.
Nejak nam to nedoslo, ale mimi se mi tam pak dost mlelo. Muze mu to nejak uskodit nebo jim to jen neni prijemne?
Jsem prvorodicka a vim jen, ze svetlo vnimaji, jen nevim jak moc

Dekuji moc za pouceni