Svícení v noci

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
25.1.13 16:58
@every.lee píše:
teda ty se s tim N..e…s…e…r…e…s… :mrgreen:

no je to pravda, začíná to tímhle a pokračuje vysíráním v jídle, potom výběr oblečení, a nakonec se stydí za rodiče :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2761
25.1.13 17:00

@K.Black musim říct ale že máš bohužel pravdu..proste to tak je :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
25.1.13 17:02

@K.Black hodně pravdivé příspěvky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.13 17:08

Tak já jako dítě prý spala až do 4let s lampičkou… Bála jsem se tmy…
Jako teď se synem… Bude mu 5měsíců a od 3měsíců mi spí celou noc takže jsme bez světla ale taky se stane že se v noci probudím a on si v postýlce po tmě povídá a hraje s rukama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
25.1.13 17:13

@K.Black jo tak to víš že joo… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
25.1.13 17:27

My máme noční světýlko skoro od narození. Když byla úplná tma a malá se v noci vzbudila, začala brečet, podle mě se bála. Se světýlkem už je to mnohem lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
25.1.13 17:32
@PetrušeKl píše:
Jasně, já si myslím, že se určitě nebojí. Spíš si na to zvyknul a důvod, proč jsem to zavedla, byl ten, že když byl malinký, potřebovala jsem na něj vidět. Byl to těžký nespavec, takže noci byly celkem drsný, ale teď je to kvůli tomu dudlíku. Taky mě to točí, ale já už jsem si zvykla. Jak jste řešili vy, když prckům dudlík vypadl? Zase tam nechci svítit mobilem a pohmatem bych mu nerada vypíchla oko. Dudlíků máme víc, to problém není…

Kolem postýlky jsme měli mantinel, na něm kapsičku s dudlíky, když se dítě v noci vzbudilo a řvalo, sáhla jsem do kapsičky, dudlík zašoupla do dítěte a bylo to :). Dcera je bez dudlíku od 10 měsíců, takže s ní to končilo takhle, syn ho měl na spaní docela dlouho, takže ten už si pak v kapsičce šmátral sám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2039
25.1.13 17:49

@bumbinka To je vtipný s tou kapsičkou :-) My máme taky mantinel, ale bez kapsičky. To je pro něj taky novinka. Ještě předevčírem spal v kolíbce a mantinel měl daný tak, že na mě průzorem viděl. Teď je přestěhovaný druhou noc v postýlce (kolíbka byla malá) a k ní mám takový mantinel, že na mě nevidí - což je podle mě lepší, nerozptyluju ho tam :-) Nechci, aby těch změn měl najednou hodně, musím postupně ubírat :-) Zkusím zatím dát to světlo dál, aby tam bylo větší přítmí a snad ho postupně odbouráme úplně…

@Anonymka sisi to jsi mě uklidnila, že ti to klouček dělá, i když je úplná tma. Já totiž taky nevěřím té rovnici, že tma = bude spát v klídku celou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.1.13 18:14

Svítila jsem cca. do jednoho roku - spíš kvůli sobě a kvůli kojení.. Kolem roka jsem zjistila, že jak je rozsvíceno, tak blbne a neusne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.13 20:09

@PetrušeKl to ani náhodou, teď mu rostou zuby tak spí se mnou v posteli :oops: a mám zhasnuto… A v noci se probudím a on mě tahá peřinu a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
1.2.13 14:57

@Anonymka sisi Tak to jsi dobra, ja se nikdy vedlemaly nevyspala, to sem radsi celou noc prosedela u postylky a hladila, ale kdyz sem lezela vedle ni cejtila jsem se hur nez kdyz celou noc nespim, zlamana a boleli me zada, protoze z jedny strany namackla mala a z druhy strany namacklej pritel :lol: :lol: oba dva jak nekde lezej a je nekdo na blizku tk se ze spani tulej :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.13 12:20

@Marbuli taky mám problém někdy, ale malýmů lezou zuby tak spí s dudlíkem a když vypadne je kravál takže mě to vyjde nastejno jestli mě bolí záda z mačkání nebo musím 30× v noci vstát a jít mu vrátit dudlík do pusy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2761
3.2.13 14:30

@Anonymka sisi Tak zo bych asi opravdu 30krat radsi vtsvala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie