Nespí a já už jsem mrtvá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2390
22.1.13 22:10

Nespí a já už jsem mrtvá

Ahoj, téměř roční dcera spí jednou denně tak 1-2hodky. Večer kolem 8 nejdéle usíná a budí se za půl hodiny, plná elánu. Ale dokáže být vzhůru třeba do 3. Tohle téměř každý den, ještě se nestalo, že by usnula a spala. Taky se budí každou noc minimálně jednou. Jak vyzrát? Vřvat jí nemůžu nechat, souswedi jsou vzteklý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
22.1.13 22:11

A sousedi neměli děti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11860
22.1.13 22:12

Radu nemám, tak snad jen sílu na dálku, to je fakt hrozné!! Snad ji to brzy přejde, to přece není normální, jak dlouho už to trvá? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.1.13 22:13

Mě se taky budí po půl hodině, když usne před 22-22:30.a straší do 1-do půl 3 :cert: takže když mi usíná v 21, tak ho prostě nenechám, i když to asi není ideální. Prostě udržím vzhůru do 11, a pak je klid až do rána..dneska jsem milostpána budila v 11 dopoledne, a vůbec se mu to nelíbilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 22:14

@Ter91 no tak já třeba děti mám, ale aby mi v noci řvalo za zdí dítě, tak bych se stala velice nepříjemnou sousedkou.

@kissi co zkusit nějaká homeo :think: to je hrozný od 9 do 3 vzhůru, koukám na metřík, že máš ještě starší holčičku, to musíš být už fakt na kaši :think:

• Citovat
  • Upravit
2144
22.1.13 22:15

Nám pomohla knížka „Každé dítě může dobře spát“ Taky jsme měli problémy, hlavně s usínáním (malá má 8m) a asi po týdnu se to srovnalo :palec: Některé děti musíš „naučit“ spát :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.1.13 22:15

Pokud máš debilní sousedy, tak mě napadá jen odjet na týden k chápajícím rodičům a zavést Estivila (vyřvávací metoda s pravidly).
Neumím si představit, že by něco jiného zabralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.1.13 22:16

@Ter91 Tady jsou samí starý bábi, nechápou to. Prostě jejich řeč, moje děti měli v sedm večerku a tím to haslo…

@pazitka Už tak půl roku. Říkala jsem si, že čím bude starší, bude to lepší, ale ouha. Je to horší a horší. A přidává se to, že když usne někde jinde než v postýlce, už jí nepřeneseme, vzbudí se a řádí a řádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
575
22.1.13 22:18

Ježiš tak snad dětí a ani rodiče za to nemužou ne že ditě řve, a co máš jako dělat k vuli sousedům zavřít dítě do sklepa??? tak snad nějaka tolerance ne!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
22.1.13 22:19

Mrtvá nejseš když píšeš ;) Hele taky jsme to měli..přestalo to ze dne na den.. Udržovali jsme režim at se ji to libilo či ne..a přišlo to. Né že by jednou za čas neměla nespavou, ale to se vydržet dá :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.1.13 22:19

@K.Black Taky mě napadli homeopatika. Ted na mě šouní z rohu. Už je vzhůru 2 hodiny a ke spánku to nevede.
@slavuska1 Je to hrozné, partner je nervozní, protože se do práce nevyspí, starší dcera, ani neví, že se něco dělo, ale hodně se to podepisuje na partnerském životě, už si ani nepamatuju, kdy jsme na sebe měli delší dobu čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.1.13 22:20

@darkblack Nejsem, ona taky nespí, takže u mě o spánku přeci nemůže být ani řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
22.1.13 22:21

Na sousedy se vykašli, chceš spát ty nebo oni? :roll: Kůli křičícímu dítěti na tebe policajty poslat nemůžou :mrgreen: Po té půl hodině spánku se jí spánek mění na bdělý, tvrdý, nebo žádný a probudí se, jak píšeš. Máte nějaký stálý režim, opakující se? Jinak jedině estvil http://www.maminka.cz/…unguje-na-96 je to sice drastická metoda, ale opravdu účinná, my ji praktikovali cca od 9 měsíce, první 2 noci řev, 3 kratší řev, 4 jen kňourání, 5 nos už usnula, jak šípková růža :palec: :dance: Od té doby takhle krásně usíná furt :D Na sousedy prď, není to jejich věc, ať si koupí špunty do uší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
22.1.13 22:25

@kissi Ahoj, posli mi mail do SZ, poslu ti poctenicko o spanku, co mi pomohlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
22.1.13 22:26

Zasla bych za homeopatem, at pro ni najde nejaky konstitucni homeopatikum.
strilet od boku homeopatika jen kvuli spani bych si netroufla. nema moc „sladkyho“ pres den v jidle? nemusi to byt jen vylozene sladkosti, ale vse co zveda glykemii, brambory, testoviny, ovoce, rohliky… po tom se pry blbe spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí