Nespí a já už jsem mrtvá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22.1.13 22:51

Boze to musi byt silene.moje mala od 4.mesicu v noci spatne spinkala. vygradovalo to tak, ze jsem k ni kazdou pul hodku vstavala, obcas i casteji.ani nevim proc, nejak se to zlepsilo.ted je ji 13.m ale stejne tak trikrat v noci vzhuru je a place(ma zive sny)ale takhle pozdni usinani vubec nezavidim! snad ji to rychle prejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 22:52

@Chocolate o prdeli jsem nic nepsala :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
545
22.1.13 22:53
@K.Black píše:
@Chocolate o prdeli jsem nic nepsala :roll: :roll: :roll:

Já vím :mrgreen:
Ale co bys udělala, kdyby za tebou přišla s tím, že by teď chtěla týden zkoušet vyřvávací?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
22.1.13 22:54
@Chocolate píše:
Co se týká sousedů… jasně že by se mi nelíbilo, kdyby mi za zdí řvalo celé noci dítě, ale kdyby za mnou vyšťavená sousedka přišla a řekla, že má s dítkem problém a zkusí ho teď pár nocí nechat vyřvat a jestli bych byla tak hodná a vydržela to, tak bych souhlasila.

No jasný. A začít v pátek, aby tedy neměli problém s prací (i chlap by to ocenil). Myslím si, že je to šance, já tedy měla podobného „bojovníka“, ale věděla jsem, že i přes všechno naštvání na něj bych estivilla nedala. Lepšit se mu spaní začlo někdy na roce a dvou měsících, ale i teď (přes 3,5 roku) se často stává, že se v noci vzbudí a je třeba tři hodiny vzhůru. Jenže už neotravuje mě, ale dokáže si v klidu ležet, tak už mi to konečně nevadí :lol:

No, nevím, co všechno už jsi zkoušela, ale určitě bych jí při vzbuzení nebrala do obýváku k televizi nebo třeba aby na ní „blikal“ monitor od pc. Asi bych s ní lehla do postele a přiměla ležet…po tmě, bez povídání, dělala bych mrtvého brouka. Klukovo spaní se zlepšilo po Pediakidu na spaní (dává se tuším lžička a moje nervy byli na takovém pochodu, že jsem si našla tu největší lžičku, co jsem doma měla :oops: ), ale fakt do týdne mi spal o 80 procent líp.

Držím pěsti, protože já tohle měla u prvorozeného. Kdybych k němu měla mít ještě další dítě, tak mi asi hrábne. Holka je na štěstí pravý opak, ještě nedávno jsem víckrát vstávala ke staršímu než k ní :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700

Já si myslím, že to řvaní za zdí moc řešíte :roll:
holt to už je život, ať už za zdí řve dítě, nebo štěká pes atd., taková banda opilců pod balkónem každej druhej večer, taky není žádnej med :cert:
Ale každopádně tady snad řešíme, jak zakladatelce pomoct s usínáním dcerky ne? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101681
@K.Black píše:
myslím že je to složitější, souhlasila by jsi i kdyby byl muž nebo ty, dejme tomu řidič autobusu, neurochirurg, nebo kdyby ti za tou zdí spalo tvé dítě, které by to řvaní budilo?
Fakt je to složitý :think:

No, upřímně řečeno kdyby člověk nesouhlasil, tak k čemu mu to bude dobré? Někdy prostě dítě řve, ať člověk dělá co dělá…
I když mě osobně tedy je brečící dítko srdečně fuk, pokud to nejsem já, kdo se musí zvednout a jít to řešit a to i když to bylo vedle ve stanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 22:56
@Chocolate píše:
Já vím :mrgreen:
Ale co bys udělala, kdyby za tebou přišla s tím, že by teď chtěla týden zkoušet vyřvávací?

nevím, fakt nevím co bych dělala :nevim: asi bych ji navrhla ať někam odjede :nevim: pro mě je týden nevyspání hodně, fakt jo.
Nebo bych ji řekla ať mi malou půjčí, mě spí všechny děti dobře, i ty cizí na hlídání, a drogy jim fakt nedávám :lol: asi mají mého kecání(pořád mluvím) dost tak radši spí :nevim: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16694
22.1.13 22:57

@Žesťovka ne ne, teď už se tu řeší, jak neštvat sousedy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.1.13 22:58
@j.a.n.i1 píše:
No, upřímně řečeno kdyby člověk nesouhlasil, tak k čemu mu to bude dobré? Někdy prostě dítě řve, ať člověk dělá co dělá…
I když mě osobně tedy je brečící dítko srdečně fuk, pokud to nejsem já, kdo se musí zvednout a jít to řešit a to i když to bylo vedle ve stanu.

Já měla občas problém zaregistrovat své vlastní plačící dítě v postýlce metr ode mě.
Kolikrát mi ráno manžel vesele vyprávěl jak s malou pochodoval v noci po domě a já si to nepamatovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 23:00
@j.a.n.i1 píše:
I když mě osobně tedy je brečící dítko srdečně fuk, pokud to nejsem já, kdo se musí zvednout a jít to řešit a to i když to bylo vedle ve stanu.

no tak tady se neřeší občasné řvaní, tady se řeší dejme tomu týden, a pro mě by to bylo fakt dost, mám ráda svůj spánek :lol:
Ale zas je možnost, že by mě třeba nevzbudilo :think: mě budí jen chrchlající sousedka, ale na tu mám alergii ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2390
22.1.13 23:00

JUpí usnula, teď jen aby spala. No, až pojedu domů, zkusim tam vyřvání do té doby to budu muset asi nějak zvládnout. Kolem nás jsou samý staří lidé, v celém baráku není nikdo pod 40let a už i ty chtějí mít klídek- 40letí jsou taky 4 na 35 nájemníků. Navíc bydlím u tchýně a dělí nás zeď a když něco v noci slyší, ráno křičí, takže taky žádnej med.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.1.13 23:03

Já stejně obdivuju všechny, kteří bydlí v paneláku.
Tchýně bydlí v dvojdomku a vždycky, když jsme na návštěvě, tak naše jindy šípková růženka v noci vyvádí. A pokaždé mám nervy ať nevzbudí sousedy za zdí. Každé ráno se jim pak na zahradě omluvím a oni dělají že v noci nic neslyšeli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 23:03

Teď nad tím přemýšlím, mě by to asi nevadilo :think: zaspím i bouřku, ohňostroj, spadlou kytku v pokoji, mě vzbudí jen moje dítě :think:

@kissi hele, to jako lidi kolem 40 jsou starý jo? 8o

• Citovat
  • Upravit
545
22.1.13 23:04
@kissi píše:
JUpí usnula, teď jen aby spala. No, až pojedu domů, zkusim tam vyřvání do té doby to budu muset asi nějak zvládnout. Kolem nás jsou samý staří lidé, v celém baráku není nikdo pod 40let a už i ty chtějí mít klídek- 40letí jsou taky 4 na 35 nájemníků. Navíc bydlím u tchýně a dělí nás zeď a když něco v noci slyší, ráno křičí, takže taky žádnej med.

Tak mazej spát i ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7260
22.1.13 23:04

Nedavat spat prez den a nechat vecer vyrvat a kdyby zvonili sousedi poslat je do haje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí