Nespí a já už jsem mrtvá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2390
22.1.13 22:28

@Žesťovka v 6 večeře koupání v 7 si ještě cucne ode mě v půl 8 spí. Po 8 se budí a má náladičku, no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 22:29

@kissi tak to zkus, nebo se poraď s doktorkou :think: tohle musí být hrozný, chápu že jde do kopru i vztah :hug: odpoledne spí dobře?

Jinak se mi moc líbí, jak tady titulujete sousedy, jen kdyby půlku noci prořvalo dítě za vaší zdí, a měli jste chodit třeba do práce co? :roll:

• Citovat
  • Upravit
K.Black
22.1.13 22:30
@kissi píše:
@Žesťovka v 6 večeře koupání v 7 si ještě cucne ode mě v půl 8 spí. Po 8 se budí a má náladičku, no…

nemá málo? co ji zkusit dát UM :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.1.13 22:33

Tohle moc dobře znám, syn má skoro 3 roky a od narození nespí více než 7 hodin denně přerušovaně. Poslední dobou se to lepší, budí se jen tak dvakrát za noc. Nejdříve měl koliky, pak si chtěl v noci hrát. S manželem jsme spali a ještě občas spíme odděleně. Přes týden já s malým a o víkendu se stará manžel. Zkusili jsme všechno možné a nic nepomohlo. Kdyby existovaly prášky na spaní pro tak malé byla bych moc vděčná.

• Citovat
  • Upravit
700
22.1.13 22:35

A co takhle dělá celý den, má být z čeho unavená? kdy vstává ráno? nejí nějaký sladkosti, po těch se špatně usíná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.1.13 22:36

@K.Black UM plive. Vyzkoušeli jsme všechno.. Ona je děsnej mamánek.. Odpo spí v pohodě, netušim, čím to je, ale asi máš pravdu, asi se poradim s Mudr.
P. S Líbí se mi tvoje profilovky každou chvíly máš jinou a hezčí :mrgreen: Promin, ale často se potkáváme v diskuzích :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25959
22.1.13 22:38

Ty jo a to není přes den unavená? 8o A když se ti takhle vzbudí, má vyspáno, je veselá, protivná? Do kolika ráno spí? :think:
Taky bych doporučila přečíst si tu knížku Každé dítě může dobře spát. Máš možnost být s ní třeba sama v místnosti? Jakože bys ji prostě vrazila do postýlky a šla si lehnout, ať si dělá co chce? :nevim: Sousedi to pár nocí vydrží ;) (Ale doufám že nebydlíš u nás v baráku :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
22.1.13 22:38

A co jí dát spát později? Nebo prostě odpadá? U nás to funguje, chodí spát až tak mezi 21-22 hod a pak se vzbudí tak dvakrát jen na podudání.. Vstává v 8 a přes den si dá taky tu hodinku až dvě.. Není to ideální, ale jak jde spát kolem osmé, tak se po chvilce vzbudí a je plná elánu a je schopná tu běhat ještě ve dvanáct..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 22:39

@kissi já bych se poradila, protože takhle nemůžeš dlouho vydržet, ještě když máš starší holčičku :think: zeptej se, za to nic nedáš.
Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
22.1.13 22:40
@kissi píše:
Ahoj, téměř roční dcera spí jednou denně tak 1-2hodky. Večer kolem 8 nejdéle usíná a budí se za půl hodiny, plná elánu. Ale dokáže být vzhůru třeba do 3. Tohle téměř každý den, ještě se nestalo, že by usnula a spala. Taky se budí každou noc minimálně jednou. Jak vyzrát? Vřvat jí nemůžu nechat, souswedi jsou vzteklý

já měla uplně to samé… radu bohužel nemám… já to musela protrpět… jinak pevné nervy :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
767
22.1.13 22:41

Synovi jsou 2 roky a budí se stále. Ještě nebyla noc, kterou bych prospala celou. Vydrž. Prý to přejde do 3 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
22.1.13 22:42

Co se týká sousedů… jasně že by se mi nelíbilo, kdyby mi za zdí řvalo celé noci dítě, ale kdyby za mnou vyšťavená sousedka přišla a řekla, že má s dítkem problém a zkusí ho teď pár nocí nechat vyřvat a jestli bych byla tak hodná a vydržela to, tak bych souhlasila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
22.1.13 22:45

@kissi tak přítel je v pohodě, toho nevzbudí nic když usne..a to vstává v 5.45, a dělá 24hodin v kuse, ráno přijde, a další ráno jde zase, a máme garsonku :mrgreen: ale na tom partnerským životě se to podepisuje..ale mě to vlivem kojících hormonů vůbec nevadí, i když přítel asi trrpí :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
22.1.13 22:45
@Chocolate píše:
Co se týká sousedů… jasně že by se mi nelíbilo, kdyby mi za zdí řvalo celé noci dítě, ale kdyby za mnou vyšťavená sousedka přišla a řekla, že má s dítkem problém a zkusí ho teď pár nocí nechat vyřvat a jestli bych byla tak hodná a vydržela to, tak bych souhlasila.

myslím že je to složitější, souhlasila by jsi i kdyby byl muž nebo ty, dejme tomu řidič autobusu, neurochirurg, nebo kdyby ti za tou zdí spalo tvé dítě, které by to řvaní budilo?
Fakt je to složitý :think:

• Citovat
  • Upravit
545
22.1.13 22:49
@K.Black píše:
myslím že je to složitější, souhlasila by jsi i kdyby byl muž nebo ty, dejme tomu řidič autobusu, neurochirurg, nebo kdyby ti za tou zdí spalo tvé dítě, které by to řvaní budilo?
Fakt je to složitý :think:

A to ji mám poslat do prd.le? Pokud bych viděla, že se s tím snaží něco dělat a pokud by slušně komunikovala tak proč se durdit?
Je rozdíl nechávat vyřvat dítě rok bez slůvka vysvětlení a týden s omluvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí