Svíticí hvězdičky na strop - kde v Praze seženu?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
20202
22.8.13 16:50

Svíticí hvězdičky na strop..

Ahojky všem, začínáme synovi-5 let-zařizovat pokojík a chce tam mít svíticí hvězdičky na stropě, v pokoji, kde je s náma nyní máme takové ty fosforující nalepovací, ale ty moc nevydrží, máte někdo zkušennost s hvězdičkama, které vydrží a kde by se dali v Praze sehnat? četla jsem o něaké barvě, ale neradi bychom si domů pouštěli malíře, tak bychom si to raději vše udělali sami. Děkuji všem za inspiraci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2526
22.8.13 16:53

No a co kdybys koupila takovéto svícení, co dělá hvězdičky na stropě. Buď se prodává ta želva nebo taková koule, co se buď otáčí nebo stojí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
22.8.13 16:54

A co projektor, ten by měl na strop hodit celou hvězdnou oblohu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20202
22.8.13 16:58

Aha, tak na to se musíme podívat, máme kolotoč nad postýlku, který měl prý také jako svítit a při točení ukazovat hvězdičky, ale dělá to prdlajs, dalo se to odmontovat a dát na stoleček jako lampička, ale nic moc.Jen, že to syna jako miminko krásně uklidnilo a uspalo, což bylo super. díky kouknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.13 17:10

A co si to nechat namalovat barvou? Vydrzi to i nekolik let. Chteli jsme to pro dceru od jednoho pana, co to dela, je z Prahy. jenze dcerka ma velky pokoj a kalkulace pro nas vychazela hodne i s cestovnym.Muzu kdyztak poslat info, kdybys mela zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
22.8.13 17:17

@lucypaja nevím jaké přesně máš namysli-fosforující nalepovací, alá já jsem si kdysi vylepila na téměř celý strop také fosforující nalepovací hvězdy, komety, měsíc(taková ta umělá hmota) jen jsem to nelepila těmi lepítky, co byly v balení, ale speciálním lepidlem, které mi tenkrát někdo půjčil, drží a úžasně svítí dodnes, je to víc jak 10 let :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20202
22.8.13 17:21

O té firmě vím, zda to je teda www.hvezdnestropy.cz právě sem se chtěla vyhnout někomu cizýmu doma, my máme místnost cca pět metru dlouhou a 2.85 širokou, jen se tam asi optám, zda lze od nich barvu koupit a zda je pak možnost jí přemalovat, kdyby se to časem přestalo líbit a jak jste to nakonec vyřešili? Má dcerka něco pěkného na stropě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
22.8.13 17:22
@mismurka píše:
@lucypaja nevím jaké přesně máš namysli-fosforující nalepovací, alá já jsem si kdysi vylepila na téměř celý strop také fosforující nalepovací hvězdy, komety, měsíc(taková ta umělá hmota) jen jsem to nelepila těmi lepítky, co byly v balení, ale speciálním lepidlem, které mi tenkrát někdo půjčil, drží a úžasně svítí dodnes, je to víc jak 10 let :D

vy jste 10 let nemalovali strop? 8o To jde? :mrgreen: :mrgreen:
Jinak já tyhle hvězdičky kupovala pro holku a drželi nám, ale ob max dva roky jsem je měnila, při malování :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585

@mismurka taky jsem u kamarádky něco podobného viděla. Vypadá to moc hezky. A drží a svítí 10 let?! 8o V 15 letech to kluk určitě ocení :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864

@mismurka koukám, že nejsem sama. :lol: My je taky máme v ložnici víc jak 10 let a pořád dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20202
22.8.13 17:24

Mismurko..jo přesně ty, ale svítí jen chvilku a také drží..:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.13 18:10
@lucypaja píše:
O té firmě vím, zda to je teda www.hvezdnestropy.cz právě sem se chtěla vyhnout někomu cizýmu doma, my máme místnost cca pět metru dlouhou a 2.85 širokou, jen se tam asi optám, zda lze od nich barvu koupit a zda je pak možnost jí přemalovat, kdyby se to časem přestalo líbit a jak jste to nakonec vyřešili? Má dcerka něco pěkného na stropě?

Ano myslím, to. Dcera má pokoj nějakých 18m2 a u nás by to dělalo nějakých 13tis. tuším, akorát si už nepamatuji, jestli i s cestou. Mi se strašně líbila právě nejen ta noční obloha, ale i ta letní, ty mráčky. Dcerka zatím na stropě nemá nic. Ale jednou bych chtěla, aby tam měla právě tohle. Ale to, až nebudeme v pronájmu. A já bych si to nechala udělat do ložnice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
22.8.13 18:24

@araw proč bysme nemalovali 10 let strop? Přece jen proto, že jsou tam nalepeny umělé blbůstky, tak kvůli tomu nebudu malovat? Jsem nepochopila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
22.8.13 18:27

@KattyK ano, opravdu drží a svítí víc jak 10 let. Pokud o ně pak mít díte nebude zájem, což je pochopitelné, tak se to dá vždy sundat ne? Ale u nás nebyl k sundání důvod, lepila jsem si je už v dospělosti sama pro sebe, dostala jsem je srdcovým dárkem a chtěla jsem je mít na hodně dlouho jako vzpomínku ;) proto i to spešl lepidlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2853
22.8.13 18:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat