Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky chtěla bych se zeptat potřebuji si do začátku koupit nějaké nádobí jako jsou hrnce, pánve a tak a ť mám na čem vařit a ať to mám na co pokládat tak by jsem od vás potřebovala poradit nějakou stránku kde by to nebylo uplně předražené ale taky aby to bylo co k čemu děkuji ![]()
Já jsem hrozně spokojená s nádobím s Ikey, hrnce mám s teflonovým povrchem a nemůžu si je vynachválit a pánev také super ![]()
Pánve mám nejradši Tefal, na netu seženeš za super ceny
Hrnce mám klasické z domácích potřeb a bohatě stačí
A co se týče ostatního nádobí, talíře, hrnky apod., tak na to je dobrá Ikea ![]()
@mamartina píše:… a super benefitem je určitě i cena, že?
Já jsem hrozně spokojená s nádobím s Ikey, hrnce mám s teflonovým povrchem a nemůžu si je vynachválit a pánev také super
My máme tesco a jsem spokojená a poslední dobou jsem si oblíbila hrnce z Ikey (pasují mi i na inducki velké plus).
A sbírali jsme body za nákup v kauflandu, za body jsem si mohla vybrat tetanové hrnce, pánvice atd. tak máme celou sadu ![]()
Pokud máš možnost já bych asi zkusila tu Ikea mají kam rozumné ceny a myslím i kvalitu a výběr nebo rozumné ceny jsou i tady http://www.zasilkovyobchod.cz/
@jiji no jasně
Nábytek jsme tam taky nekupovali, jen police ale jak píšeš na ty blbinky je suprová a vždy se těším až vyrazíme, dostanu se tam tak 2× za rok, a ty hrnce i pánve jsou fakt kvalitní, mám i nože asi už dva roky a pořád ostré, až mě to překvapilo ![]()
@jiji
my máme i nábytek a spokojenost, jiné skříně už nechci, vypadají jak vestavné a stály jedna do 20 tis. kdybych ji nechala dělat u stoláře tak o 15 tis. víc a ještě nebude mít ten šuplíkový systém, tak nábytek tam taky není špatný si myslím
@Kelsey tomu věřím, že nábytek je v pohodě, i cenově. Já ho spíš neumím nakupovat. Když přijdu k někomu, kdo má doma nábytek z Ikea, líbí se mi téměř vše. Když přijdu přímo do obchodu, nelíbí se mi nic. Nechápu, ale je to tak ![]()
Možná kdybych měla na to víc prostoru, ale my tam vždycky tak prosvištíme, že ani nevím, že jsem někde byla
. Dostanu se tam málokdy, většinou jdeme pro konkrétní věc. Jinak nábytek, co jsme bydleli v bytě, tak jsme měli většinou z Mobelixu (tenkrát ještě Europa Mobelu), a to jsme taky na něj jezdili do Brna, tehdy nás ta Ikea nějak netáhla nebo nevím. No, a v domě máme dost věcí na míru (právě ty vestavky atd.), obývakovou stěnu z Aska, stůl a židle z Kika nábytku a jinak něco z Jysku (kvalita teda nic moc), něco jsme si nechali z bytu…
@jiji
a tak to já měla přesnou představu co chci a proto jsem šla
věděla jsem, že holka má v pokoji výraznou hodně výraznou barvu na stěně (minnie odstín) tak chci bílou barvu vysoký lesk a podle toho jsme sháněli nábytek, aby to vyniklo, postel i skříň máme, ale zatím jsme nesehnali správný stůl, který by k tomu ladil, tak stále hledáme
![]()
Tak já mám takové ty zásadní hrnce a pánvičky z http://www.panvicky.cz/. Musím teda říct, že se mi nic nepřipálí, nádobí drží už nějakých 7 let (což se ani u Tescomy říct nedá),prostě investice, co se vyplatí ![]()