Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, chci se optat nekoupili nebo nemáte zkušenost se svítícím povlečením?
Deti maji „svitici“ pyzama. Moc dlouho to ale svitit nevydrzi (ale cilene je nenasvecuju). Jak dlouho bys to nasvecovala?
Letos jsem nanto narazila a přemýšlela sem, že to malému koupím
Ale zkušenost nemám. Předpokládám, že to bude jako všechny nasvěcovací věci, ve tmě to vydrží svítit jem chvilku
Máme z lidlu vesmír a z netu Jak vycvičit draka. Vesmír už rok, pořád svítí. U dětí oblíbené. K dotazu o nasvícení - na posteli se během dne nasvítí dostatečně, aby svítilo do usnutí.
Máme taky z Lidlu. Povlečení i pyžama. Po nasvícení stále svítí, máme poměrně dlouho. A i k ránu je v posteli vidět, jak obrázek svítí.
Já jsem nám ho letos koupila, líbí se mi moc, ale je od něj docela světlo celou noc. ![]()
Kupovala jsem neteři takové svítící, mám ten dojem, že v Lidlu a jako super. Sice to nesvítí jak na začátku ale v pořádné tmě to jde vidět hezky.
Fakt? No to je super děkuji
Já to dnes slyšela poprvé
no uvažuji že bych koupila
Holky prosím vás kde to do sušičky?
Máme pyžamo z Lidlu a to vydrží dlouho, ani ho nemusím záměrně nasvěcovat. Pak máme záclony - ty z běžného světla z lustru nesvítí (musela bych je dlouho držet přímo u žárovky), to samé svítící roušky. Po pár minutách intenzita svícení výrazně klesá.