Ahoj,
Už jsem tady jednou psala, ale nikdo neodpověděl, tak zkouším znovu.
Asi před 6 týdny byl můj manžel u své rodiny, kde údajně jeho bratr prisel do styku s nakazenym svrabem. Už je to asi dva mesice - příznaky prý nemá a neměl, tak doufám ze nelze . Manžel se tam prý utiral jen ruce do stejného ručníku, jinak nic moc nesdileli, proste domácnost.
Máme teď doma mimco a jsem dost vyhukaná, protože se mi asi před 2 dny objevily takové pupinky na nohách - davam fotku. (Pardon za moje nohy, ale těhotenství me zlenošilo )
Myslíte, ze je to svrab?
Celkem me to svedi, ale možná je to i psychosomaticky, protože jsme se zrovna o tom svrabu před 2 dny bavili a já si na to vzpomnela . Tak nevím.. mám raději k doktorovi? Co myslíte?
Ahoj,
. Manžel se tam prý utiral jen ruce do stejného ručníku, jinak nic moc nesdileli, proste domácnost.
)
. Tak nevím.. mám raději k doktorovi? Co myslíte?
Už jsem tady jednou psala, ale nikdo neodpověděl, tak zkouším znovu.
Asi před 6 týdny byl můj manžel u své rodiny, kde údajně jeho bratr prisel do styku s nakazenym svrabem. Už je to asi dva mesice - příznaky prý nemá a neměl, tak doufám ze nelze
Máme teď doma mimco a jsem dost vyhukaná, protože se mi asi před 2 dny objevily takové pupinky na nohách - davam fotku. (Pardon za moje nohy, ale těhotenství me zlenošilo
Myslíte, ze je to svrab?
Celkem me to svedi, ale možná je to i psychosomaticky, protože jsme se zrovna o tom svrabu před 2 dny bavili a já si na to vzpomnela