Syn 14 měsíců nechce jist

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.11.22 14:29

Syn 14 měsíců nechce jist

Zdravím,
chci se zeptat, zda vám přijde tohle v pořádku nebo ste se někdo setkal s tím, že dítko přestalo jíst?
Z počátku jedl hezky, postupně jak kdy, někdy snědl vše, někdo jen něco- vše v míře, ale teď mi odmítá vše, od snídaně, obědu, večeře i svačině si maximálně kousne a potom vyplivne. Dneska nesnedl ještě vůbec nic, je hravej, veselej jako obvykle. Je tedy stále kojenej a stále MM vyžaduje několikrát denně. Může to být tak, že mu MM stačí? Nebo to může byt příznak něčeho horšího..?
Děkuju za postřehy, hezký den

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115
9.11.22 14:32

Taky jsem měla podobný problém. Vše odmítal, pořád jen prso, prso, prso. Pak jsem přišla na to, že aspoň něco sní jen tehdy, když si to může nabírat a do pusy dávát sám :mrgreen:
Každopádně teď už je starší a stejně toho moc nesní, pořád je to závislák na MM, ale když už do něj něco dostanu, tak jen tak, že to papá sám.
Ale u vás to třeba můžou být zuby??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mamanova93
9.11.22 14:41

Taky si myslím, že mohou bolet zoubky. Naše malá taky vždycky jedla méně nebo vůbec když ji bolely zoubky. ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.22 15:50
@Ala.S.9 píše:
Taky jsem měla podobný problém. Vše odmítal, pořád jen prso, prso, prso. Pak jsem přišla na to, že aspoň něco sní jen tehdy, když si to může nabírat a do pusy dávát sám :mrgreen:
Každopádně teď už je starší a stejně toho moc nesní, pořád je to závislák na MM, ale když už do něj něco dostanu, tak jen tak, že to papá sám.
Ale u vás to třeba můžou být zuby??

Tyjo..
Jedničky, dvojky nahoře i dole má venku a stoličky taky, v puse nevypadá, že by se něco klubalo, tak si tím nejsem jistá, ale rozhodně to nevylučuju. :nevim: :)
Jsem z toho taková celá nesvá, nabízím od rána a nic, jediné co projde je MM, tak snad to brzy přejde :zed: 😁
Ale děkuju

• Citovat
  • Upravit
2801
9.11.22 15:52

Okolu roku bývají u děti krize, ze nechtějí jist tolik, jako predtim a naopak se třeba více kojí. Je to v pořádku, MM mu stačí, pokud kojis podle jeho potřeb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
9.11.22 16:07

Netlacit, nenutit, MM mu staci.
Kliiid, zase to prejde.
( Muze pomoct jist sam nebo od vas.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4472
9.11.22 16:30

Zjistila jsem, že je to normální. :lol: Dcera měla takové období v roce a předpokládám, že jich ještě hodně přijde.
Trvalo to nějaký 3 týdny, kdy cokoli jsem jí nabídla (jídlo, pití, svačinu), tak úplný řev a kroucení hlavou, že „ne“. Tak jsem ji nechala. Jen nabízela a zjistila jsem, že chtěla jistě hlavně sama. Pak to zase přešlo a v pohodě.
Mimochodem dcera je na UM a ani do toho se jí nechtělo. Buď ráda, že kojíš - tam má veškeré tekutiny a živiny. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.22 18:35
@PepiKo píše:
Okolu roku bývají u děti krize, ze nechtějí jist tolik, jako predtim a naopak se třeba více kojí. Je to v pořádku, MM mu stačí, pokud kojis podle jeho potřeb.

Jé tak super, něco takového jsem potřebovala slyšet(přečíst). Tak jsem hned klidnější. MM dostává kdykoliv si vyžádá.
Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.11.22 18:35

Super, díky holky, hned je člověk klidnější! :kytka:

• Citovat
  • Upravit
2801
9.11.22 18:37
@Anonymní píše:
Jé tak super, něco takového jsem potřebovala slyšet(přečíst). Tak jsem hned klidnější. MM dostává kdykoliv si vyžádá.
Děkuji :srdce:

Tak bude všechno v pořádku :srdce: dcera se téměř jen kojila do cca 18 m, pak se to začalo zlepšovat :) nabízet, nenutit, v klidu, žádný stres a bude to dobrý :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí