Syn 17 let, mám starost

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
29.1.22 22:49

Syn 17 let, mám starost

Zdravím, jsem maminka dvou dětí. Dcera(10) a syn (17). Trápí mě můj syn, to že, onanuje to naprosto chápu, jako bývalá zdrav. sestra jsem dokonce i ráda, že pubertu i dospívání zvládá skvěle a hlavně zdravě.

Odmalička jsem ho učila, že takové věci se dělají v soukromí, že to dělá každý z nás, že je to zdravé, ale nemělo by se to přehánět. Už jako malý prcek to dokonce i pochopil.

Jenže, poslední dobou si domů, do pokoje, bere slečny. Ty slečny mi ani nepředstaví. Jsem chápavý rodič a i tohle bych nějak překousla.

Jediný velký problém, ale nastává v tom jaké slova, fráze z toho pokoje slyším.
Jsou opravdu hodně vulgární, kolikrát mám strach jestli se té slečně něco nestalo.

Vážně mi to vrtá hlavou, doma s ním vůbec takhle nemluvím, všechny vulgarismy nemám ráda.
Ani nevím jak mu mám vysvětlit jak se má chovat při sexu s dívkou, co je slušné a co ne. Nechci, aby z něho vyrostl nějaký násilník nebo něco podobného…

Když byl syn malý tak mě jeho otec fyzicky týral a nadával mi a syn mi vždycky říkal, doteď mi to říká: ”Maminko, takové hnusné věci se nedělají, takový já být nechci.”

Tak nechápu kde se v něm tohle bere…Občas si říkám, zda nejsem špatná matka.

Prosím není tady někdo, kdo by poradil? Jak s ním mám o tom mluvit? Nebo jestli to mám nechat být? Opravdu už nevím kudy kam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2424
29.1.22 22:55

O co přesně tu jde? Syn si vodí za tvé přítomnosti holky do pokoje a mají tam tak hlučný sex, že je slyšíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
29.1.22 23:02

Co to je zase za story.. :zed: Už aby ty karantény zrušily :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18593
29.1.22 23:07

Kdyz budu dotaz brát vazne ehm :think: tak tohke fakt nemá na chování vliv. S manželem si taky v posteli řekneme zajímavý věci a oba jsme slušní lidé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
29.1.22 23:27
@AnonymMartina píše:
Zdravím, jsem maminka dvou dětí. Dcera(10) a syn (17). Trápí mě můj syn, to že, onanuje to naprosto chápu, jako bývalá zdrav. sestra jsem dokonce i ráda, že pubertu i dospívání zvládá skvěle a hlavně zdravě.

Odmalička jsem ho učila, že takové věci se dělají v soukromí, že to dělá každý z nás, že je to zdravé, ale nemělo by se to přehánět. Už jako malý prcek to dokonce i pochopil.

Jenže, poslední dobou si domů, do pokoje, bere slečny. Ty slečny mi ani nepředstaví. Jsem chápavý rodič a i tohle bych nějak překousla.

Jediný velký problém, ale nastává v tom jaké slova, fráze z toho pokoje slyším.
Jsou opravdu hodně vulgární, kolikrát mám strach jestli se té slečně něco nestalo.

Vážně mi to vrtá hlavou, doma s ním vůbec takhle nemluvím, všechny vulgarismy nemám ráda.
Ani nevím jak mu mám vysvětlit jak se má chovat při sexu s dívkou, co je slušné a co ne. Nechci, aby z něho vyrostl nějaký násilník nebo něco podobného…

Když byl syn malý tak mě jeho otec fyzicky týral a nadával mi a syn mi vždycky říkal, doteď mi to říká: ”Maminko, takové hnusné věci se nedělají, takový já být nechci.”

Tak nechápu kde se v něm tohle bere…Občas si říkám, zda nejsem špatná matka.

Prosím není tady někdo, kdo by poradil? Jak s ním mám o tom mluvit? Nebo jestli to mám nechat být? Opravdu už nevím kudy kam :nevim:

Tak když odmyslim, že to snad nemůže být pravda, tak jestli myslíš komunikaci při sexu, tak do té se toho vejde opravdu hodně. Ty je posloucháš s hrnkem na zdi? :) Nech to být. Při sexu se lidi nechovají, jak řekne maminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.22 23:29

Mam znamou, kterou manzel alkoholik trapil nekolik let. Deti za ni chodily do prace a plakaly. Prozili si vsichni peklo. Syn uderem plnoletosti bohuzel presel postupne k alkoholismu jako jeho otec. Takze bohuzel ikdyz to dite vnima jako nevhodne chovani, muze klidne v dospelosti jednat stejne jako jeho rodic :(

• Citovat
  • Upravit
4397
29.1.22 23:31
@Popeladym píše:
Tak když odmyslim, že to snad nemůže být pravda, tak jestli myslíš komunikaci při sexu, tak do té se toho vejde opravdu hodně. Ty je posloucháš s hrnkem na zdi? :) Nech to být. Při sexu se lidi nechovají, jak řekne maminka.

To je pravda, ale zrovna bych neschvalovala takove chovani ve svem dome. I potomek by mel mit nejake mantinel, za ktere by nemel jit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Excessif1212
29.1.22 23:32

Koukám, že tady se dneska trollí ostopéro! :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29.1.22 23:39

@e008
Občas si říkám, zda to nedělá schválně. Vždyť přece ví, že jsem hned vedle v obýváku.
Mám z toho všeho obavy, jestli se něco neděje, jestli mi tím nechce něco naznačit.
Prostě mi to k němu nesedí….. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.22 23:44

@PeBa12
Prostě se mi to nějak nezdá, on přece ví, že jsem hned vedle, moc dobře ví, že taková slova nemám ráda a ani takové chování.
Ty slečny ani neznám, mám jednoduše strach, nechápu co se to děje.
Svého syna znám a tohle hnusné chování mi proste nesedí.
Chci se ho zeptat zda se něco nestalo, ale nevím jak na to.
Možná ho něco trápí, já opravdu nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.1.22 23:49

@Farář Marcel
Slušně jsem žádala o rady. Přála bych si mít tolik času na to, vypisovat zde troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
29.1.22 23:52

To, že si vodí slečny, to mi přijde normální, je v pubertě… Avšak zmiňuješ se o nějakých frázích - tam už záleží jaké konkrétní fráze to jsou, zda sprostě uráží tu dotyčnou slečnu atd… Jinak bych pár sprostých vět u puberťáků neřešila.. Teenageři si obecně ve vulgarismech vyžívají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Excessif1212
29.1.22 23:52
@AnonymMartina píše:
@Farář Marcel
Slušně jsem žádala o rady. Přála bych si mít tolik času na to, vypisovat zde troll.

Ty nás tady ráda krmíš, co, Marti? :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2160
30.1.22 07:34

A jako jak by se to mělo odbývat? „Drahá, mohu do tebe zapustit kladélko? - "Och, jistě, drahý, leč uvědom si, že mě nesmíš spatřit jinak než v negližé.“ - „Ó, ano drahá, započněme tedy akt lásky a prosím, šum u toho jako pramenitá voda, neboť mamá má opět slechy na dvércích.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42280
30.1.22 07:37
@fera21 píše:
A jako jak by se to mělo odbývat? „Drahá, mohu do tebe zapustit kladélko? - "Och, jistě, drahý, leč uvědom si, že mě nesmíš spatřit jinak než v negližé.“ - „Ó, ano drahá, započněme tedy akt lásky a prosím, šum u toho jako pramenitá voda, neboť mamá má opět slechy na dvércích.“
:mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect