Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@AnonymMartina píše:
@PeBa12
Prostě se mi to nějak nezdá, on přece ví, že jsem hned vedle, moc dobře ví, že taková slova nemám ráda a ani takové chování.
Ty slečny ani neznám, mám jednoduše strach, nechápu co se to děje.
Svého syna znám a tohle hnusné chování mi proste nesedí.
Chci se ho zeptat zda se něco nestalo, ale nevím jak na to.
Možná ho něco trápí, já opravdu nevím..
Hodně omáčky a žádná pořádná odpověď. Píšeš pořád jedno a to samé. Ani trošku si mi neodpověděla na co jsem se tě ptala. Pokud nejsi troll, tak jsi snad dospělá ženská a umíš si udělat doma pořádek.
@AnonymMartina píše:
Občas si říkám, zda to nedělá schválně. Vždyť přece ví, že jsem hned vedle v obýváku.
Mám z toho všeho obavy, jestli se něco neděje, jestli mi tím nechce něco naznačit.
Prostě mi to k němu nesedí…..
Matka, která toleruje svému sedmnáctiletému synovi, aby si vodil domů slečny a hlučně s nimi souložil v době, kdy ona sama je ve vedlejší místnosti, je případ pro psychiatra.
A ne, mladí muži při sexu fakt nenaznačují nic svým za dveřmi špehujícím matkám - už z toho, že tě taková kravina vůbec napadne, je evidentní, že jsi buď troll nebo cvok.
Zatím mám malé děti, ale jsem si jistá, že by mi nebylo příjemné poslouchat „normální“, leč hlučnou soulož svých dětí, natož s vulgarismy a bůhví, co dalšího naznačuješ (nějaké BDSM?). A asi by mi vadilo, kdyby si syn vodil každý večer jinou slečnu. Ale ty jsi tolerantní, takze za mě: „Chlapče, musíme si promluvit. Že si vodíš slečny, pro to mám pochopení. Ale jste u toho příliš hluční a není mi to příjemné poslouchat. Mohl by ses trochu krotit? Vždyť víš, že přes naše zdi jde slyšet každé slovo.“ Možná dodat něco o tom, že mlaďounké holky očekávají spíš romantiku, než vulgarismy a násilí, mohl by případnou začínající lásku odradit… ![]()
Nejprve chci sdelit, ze nechapu, proc jsou lidi hned hnusny a hned se smejou nekomu, kdyz se nekdo proste na neco zepta. Od toho proste to tady sakra je. Tak hned ji nemusite nekteri urazet ze si neumi nastolit poradek a buhvi co ![]()
Jinak k puvodnimu prispevku…
Chapu syna, ze je mladej a vyuziva toho. Je to normalni a je to jen jeho vec jestli se chce vazat do vztahu a nebo proste si uzivat nezavazne. S tim bohuzel nic neudelate, at se vam to libi nebo ne. To je proste jeho nejaky momentalni zivotni postoj. Rozhodne s tim stridanim nekdy prestane, az bude chtit on sam. ![]()
Ovsem mit kuraz na to, v 17 letech si tahat holky k sobe domu, kdyz vy u toho tam jste a ty holky vidite
Nechapu ze mu to neni trapny. To se vzdy delalo na tajnaka, kdyz treba nikdo nebyl doma.
Ale prxxx holky tak abyste to slysela jako mama vedle v mistnosti. :/ nejsem jedina komu na jeho miste by bylo totalne trapne. I ty holce musi bejt trapne, kdyz by vedela, ze to slysite :///
Ale reknu Vam takhle, radsi at si je vodi do cistoty sveho pokoje, nez aby tuhle cinnost provozovali nekde mimo a valeli se oba nekde buhvikde.
Kluk si mozna fakt neuvedomuje, ze Vam to treba taky vadi. Proste nekdy za nim vklidu jdete a reknete mu, ze mu nechcete nadavat nebo mu neco zakazovat, ale at je u toho proste potichu…ze se vam to jako matce dobre neposloucha a pak se citite taky opravdu trapne. Musite mu dat najevo, ze jste z toho proste smutna a ze uz vam to vazne vadi dlouho. Kluk se podle me zacne stydet a uz to neuslysite ![]()
Jinak nejaky vulgarismy, to vubec nereste… ale obcas az ty divky budou odchazet, bych se jen tak jako podivala, jak jako vypadaji ty holciny… Jestli treba jako nevypadaj utrapene nebo nejak zmlacene a smutne. A normalne bych je vzdy zdravila. ![]()
Preji hodne nervu a stesti. Urcite to nebude nic hroznyho a bude to vse vpohode. 😁 💕
Když budu jako dělat, že je to pravda - Sorry jako, 17 nebo ne, každou chvíli jinou holku domu by mi teda nevodil, furt je to můj byt. To by mi asi vadilo víc. Neumím si představit, jak je teda každá žhavá do nadávek při prvním sexu, ale chlapec moc vychovaný nebude. Když už jsem doma chtěla souložit a mohl u nás někdo spát, tak jsme byli jako myši, bych se hanbou propadla, kdyby mě máti slyšela. ![]()
Klackovi bych řekla, že má s holkama utrum, ať si je vojizdi taky chvíli u nich doma.
@SORRYSORRY píše:
Nejprve chci sdelit, ze nechapu, proc jsou lidi hned hnusny a hned se smejou nekomu, kdyz se nekdo proste na neco zepta. Od toho proste to tady sakra je. Tak hned ji nemusite nekteri urazet ze si neumi nastolit poradek a buhvi co![]()
Jinak k puvodnimu prispevku…
Chapu syna, ze je mladej a vyuziva toho. Je to normalni a je to jen jeho vec jestli se chce vazat do vztahu a nebo proste si uzivat nezavazne. S tim bohuzel nic neudelate, at se vam to libi nebo ne. To je proste jeho nejaky momentalni zivotni postoj. Rozhodne s tim stridanim nekdy prestane, az bude chtit on sam.Ovsem mit kuraz na to, v 17 letech si tahat holky k sobe domu, kdyz vy u toho tam jste a ty holky vidite
Nechapu ze mu to neni trapny. To se vzdy delalo na tajnaka, kdyz treba nikdo nebyl doma.
Ale prxxx holky tak abyste to slysela jako mama vedle v mistnosti. :/ nejsem jedina komu na jeho miste by bylo totalne trapne. I ty holce musi bejt trapne, kdyz by vedela, ze to slysite :///
Ale reknu Vam takhle, radsi at si je vodi do cistoty sveho pokoje, nez aby tuhle cinnost provozovali nekde mimo a valeli se oba nekde buhvikde.Kluk si mozna fakt neuvedomuje, ze Vam to treba taky vadi. Proste nekdy za nim vklidu jdete a reknete mu, ze mu nechcete nadavat nebo mu neco zakazovat, ale at je u toho proste potichu…ze se vam to jako matce dobre neposloucha a pak se citite taky opravdu trapne. Musite mu dat najevo, ze jste z toho proste smutna a ze uz vam to vazne vadi dlouho. Kluk se podle me zacne stydet a uz to neuslysite
Jinak nejaky vulgarismy, to vubec nereste… ale obcas az ty divky budou odchazet, bych se jen tak jako podivala, jak jako vypadaji ty holciny… Jestli treba jako nevypadaj utrapene nebo nejak zmlacene a smutne. A normalne bych je vzdy zdravila.
Preji hodne nervu a stesti. Urcite to nebude nic hroznyho a bude to vse vpohode. 😁 💕
Ty budes troll rovnako ako zakladatel/ka.
@Mkmkz píše:
Ty budes troll rovnako ako zakladatel/ka.Takze kdyz se nekdo snazi normalne poradit a snazi se bejt milej, tak je hned troll jo
![]()
@SORRYSORRY píše:@Mkmkz píše:
Ty budes troll rovnako ako zakladatel/ka.Takze kdyz se nekdo snazi normalne poradit a snazi se bejt milej, tak je hned troll jo![]()
Ano, myslim si to. Mozem sa samozrejme mylit, ale to je moj nazor.