Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Syn to taky někdy dělá jen tak ze srandy a čím víc říkáme ať to nedělá, tím větší z toho má srandu a častěji to dělá…
V roce zase ze srandy vyvracel oči v sloup…my se nalítali po doktorech a milostpán si z nás dělal prču.
Kluk to dělá, když mu chci dát jídlo a on nechce nebo když už je plný, tak to dělá. Jen tak ne, myslím si ale, že tvůj to dělá jen tak, že se to naučil právě při tom odmítání jídla.
Neni to jako kdyz projede mraz po zadech??? Ze ho nekde neco zastudi, nebo mu je neco neprijemneho…
Všimla jsem si toho nedávno u své 22m a dělá to, když se hodně zasoustředí ![]()
Malý je rok a je to hrozná divadelnice.. A když vidí, že vzbudila zájem, tak to samozřejmě opakuje.. A dokáže někdy fakt kreace
Tak myslím, že jen blbne..
Myslim, ze to hraje a vidi, ze se o to zajimas! ![]()
Mela by jsi videt nasi malou, s jakou chuti se stoura v nose, nekdy mam pocit, ze si ten prst prorve az do mozku!!! Cim vic ji ruku vyndavam, tim vetsi z toho ma prcu! ![]()
Mě to dělá tříměsíční. nejčastějc když se po jídle vzteká, když mu nejde odbrknout… včera mi tím rozrazil ret hlavou (jak cuknul) a dneska málem zlomil nos
už se ho skoro i bojím odbrkávat, co mi zas udělá ![]()
Malá to taky dělá a já sama taky, nevím proč, prostě to na mě přijde a stane se.
Ahoj me to syn dela kdyz uz ma plny brisko a ja mu davam jeste posledni lzicku tak se otrese nebo kdyz si da puse neco co mu nejede…
Můj syn se poslední dobou často „otřásá“. Vypadá to, asi jako když do něj vjede proud…Dřív to dělal, když už třeba nechtěl jídlo a já do něj dala ještě „poslední lžičku“ tak jakoby zatne zuby a dělá takové rychlé pohyby hlavou, nevím jestli si to dovedete představit. Teď to dělá i víckrát za den, jen tak. Přijde mi to divné, dřív to nedělal, nevíte, co by to mohlo být? Doufám, že jen tak blbne a přejde to…