Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Bella29 Tohle je blbý,to už je takové prostě nenormální až moc,ale podle mě ani oni neví co to mělo znamenat.Ale tohle nás může prostě potkat všechny.jasně v tomhle případě opravdu pořád dokola vysvětlovat.
@Bella29 Nebyl to náhodou náš soused? Přesně tohle on dělá. Teď je mu už sedm a min rok s tím začal. Takhle nám násilím zatáhl dceru do stanu a nutil jí tam v podstatě k orálnímu sexu. Když nám to řekla, my byli úplně v šoku. Od té doby to už zkoušel i na kluky. On je vůbec dost brutální. Výchova žádná, takže rodiče nic neřeší.
Takže já bych vysvětlovala, vysvětlovala a vysvětlovala. Páč je potřeba aby ty děti věděli kde jsou hranice. Klučina musí vědět, že se na veřejnosti nesvléká a že ho k tomu nesmí nikdo nutit. Pindík je prostě soukromá věc a hotovo ![]()
@cezet jasně že nevěděli,co to jako znamená,ale kdybych v tu chvíli měla po ruce jeho rodiče,tak by si něco vyslechli
ale jinak já chápu,že děti si takhle „blbě hrajou“,ale poučovat musíme
![]()
@Bella29 Tak to se ti nedivím.Jsem taky za to pořád vysvětlovat a to také dělám
jsme ráda,že chybu nedělám a ví o tom i tatínek,ať malej ví,že nejsou tajnosti ![]()
@janusska to je šílený,to je právě strašný,jak spousta rodičů na děti s odpuštěním sere!!!!
@cezet hele je to fakt síla,co se děje.Já dnes u doktora potkala paní,a ta nám tam vyprávěla,že její psmiletou dceru ve škole praštil kluk do nosu pěstí,zlomil jí ho a kdy se ta maminka té holčičky zeptala,proč jí praštil,tak řekl,že se mu prostě chtělo.A učitelka jí jen řekla,že ten kluk je prostě rváč,ale kluků se bojí,tak se vybíjí na menších dětech a holkách.Strašný,já bych tam udělala scénu jak Viktorka u splavu
Ale umím si živě představit,že rodičům toho kluka to bude úplně fuk
![]()
@Bella29 Fuj,to je vážně šílené-musí se za to trestat,normálně samozdřejmě,ale musí!!!!je to šílené,jak je to ričům jedno,my třeba na děti čekali na kaýdé dva roky,strašný,takže mi fakt nic jendo není a chci to mít podchycené a hlavně děti vychované ![]()
bella - to jako fakt ........takhle to přece nemůže učitelka řešit ![]()
@cezet V tomhle případě bych spíš řekla, že je doma vedený k tomu, že si může dovolit všechno. Ať už tohle viděl u rodičů, nebo jinde, tak prostě nemá zábrany si to zkoušet na ostatních dětech. A jak to tak bývá, tak je to o rodičích. Jeho táta mi řekl, že je to v jeho věku normální, že dělá takovýhle věci. Jako já neříkám, kdyby ji okukoval, že je „jiná“ než on, tak v pohodě. Ale takhle…
@janusska Tohle je moc,ale ten malej za to podle mě fakt nemůže,je to o rodičích co a jak si dovolý dělat,nebo pustit v tv před dětmi,ale co si budeme pobvídat,pusťte dětem televizi v pravé poledne a co tam nevidíme že?
@cezet Já vím, že za to nemůže. Za to mohou jednoznačně rodiče. Věřím tomu, že ho táta ještě doma pochválil jakej je chlapák, že si takhle dovoluje na čtyřletou holčičku. Výchova na vraždu, fakt. Ale odnese to i kluk, páč už teď si s ním nechce nikdo hrát. A on je takhle odsunutý na okraj společnosti. A to není v tomhle věku nic dobrého. Ani nechci vidět co z něj vyroste…
Ježiš,mě je ho líto
fakt pro něj to musí být strašný.No tak doufám,že zůstaneme jen u toho prozkoumávání a až se nabaží,tak to odejde samo.
@cezet Když on je to takový spratek (s prominutím). On je k tomu vedený, že je ve všem nejlepší, nejúžasnější, že mají nejhezčí dům, nejlepší auta atd. Takže si ani neuvědomuje, že je chyba u nich v rodině. Oni mu to rodiče samozřejmě podávají tak, že my ostatní jsme divní, že nám to vadí. Takže máme do budoucna fakt úžasný vyhlídky…
@janusska Jo tak to je až takhle daleko,tak to je asi vážně moc!!!!!takže tatínek podnikatel,maminka lékařka?
@brumdinka v tu chvíli ještě teda neměli rentgen,takže nevěděli,že je to zlomený,nicméně ta učitelka tak reagovala.Právě od té doktorky ,co jsme tam byli se ta maminka dozvěděla,že je to fakt zlomený a mastila zpátky. ale i tak,holka nos opuchlej,bolavej,dostala přes něj jen tak,že se klukovi chtělo a učitelka jen řekne,že je to rváč
![]()
@janusska to je fakt síla,chudák kluk ![]()