Syn 6 let a akce pindík

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2343
8.6.12 20:14

syn 6 let a akce pindík

Chtěla bych prosím poradit jak synovi vysvětlit,že pinďa patří do kalhot.Malej si nedávno s kamarádem ukazoval pindíky.Dnes jsem se zase dozvěděla že si s jiným kamarádem zase jukli na pindíky.Nechápu to,před malým se nijak neskrýváme,chodíme oba s manžou doma klidně nazí a jeho to stejně zajímá.Je to možná tím,že je jedináček a nemá takovou volnost si to s někým pořádně skouknout.Pamatuji si když sem byla malá,že jsme si s kamarádkou(dokonce skoro v osmi letech) operovali buchtíky :-) taky jsme byli zvědavé.malému jsem vysvětlila že už je dost veliký,tak ať pinďu nikde nevytahuje,ale on šel prý na záchod a tam se jich pár sešlo a už začla kukanda,mám mu to ještě nějak vysvětlovat,nebo mám čekat až to přejde?nechci mu tím zase nějak ublížit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
8.6.12 20:20

Já bych mu jen řekla nějak srozumitelně, že není běžné, aby si lidé mezi sebou okukovali pindíky, že pindík je jeho soukromá věc a víc bych to nerozpatlávala, hlavu má svoji, zařídí se stejně podle sebe, akorát u něj vzbudíš pocit viny, že něco takového dělá.
Naštěstí snad ještě nežijeme v tak prudérním světě jako třeba Amíci, abychom se museli bát žalob kvůli sexuálnímu obtěžování šestiletým dítětem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
8.6.12 20:22

Tak ty sis s kamarádkou hrála na gynekoložku a syn se nemůže podívat na pindíka?
:D . Já bych to teda nějak extra neřešila. Taky jsme si hrály na doktory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
8.6.12 20:23

Já myslim že bys to nemusela už dál hrotit :) řekla jsi mu že už je na to velkej a víc s tim asi nic neuděláš. podle mně je to uplně normální a to ještě zjistí že se může ukazovat navzájem i s holčičkama. Nic si z toho nedělej vy jste dospělí a asi ne tak zajímaví nooo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2343
8.6.12 20:23

@Gladys No tak to snad ne proboha,to se někde děje jo?to ani nevím.Tak to se divím,že nejsme všichni v kriminálu.Jinak díky.vidíš to mě nenapadlo mu říct že to není běžné,díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2343
8.6.12 20:25

@Petra1239 To si napsala moc hezky,je fakt že mi ho nezajímáme,spíš si myslím,že se mezi těma klukama nestydí.Ale tuhle byli na záchodě prý i s holkama :-)takže to už asi taky přicházímpodle mě to příde až zjistí,že holky mají něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
8.6.12 20:37

Ja bych to vubec neresila, timhle si snad musi projit kazdy, takze bud v klidu, tvuj syn je normalni. Kdyz to budes hrotit, tak ho bud znervoznis, nebo vzbudis jeste vetsi zajem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
8.6.12 20:44

sama píšeš, že sis jí s kamarádkou zkoumala v 8mi letech…takže to je asi normální. Taky jsme si je s holkama zkoumaly když nám bylo asi 4-5let

• Citovat
  • Upravit
25123
8.6.12 20:45

prosim tě toho naděláš :mrgreen: taky bych to extra neřešila, spíš bych řešila kdyby ho to vůbec nezajímalo nebo si to cpali do prdelek :mrgreen:

né vážně je to naprosto normální vývoj řekla bych mu max. to co napsala gladys :)

p.s. náš starší syn tohle řešil loni v létě u nás na zahradě s kamarádem si je přeměřovali :-D

Příspěvek upraven 08.06.12 v 20:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.6.12 20:46

p.s. - můj starší syn tohle řešil loni v létě u nás na zahradě s kamarádem .....si je trochu přeměřovali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
8.6.12 20:47

já si naopak myslím, že tvůj syn se zachoval velmi rozumně - je zvědavý, jako každé dítě jeho věku, ale zas natolik rozumný, že ví, že pindík se vytahuje jenom na záchodě :D takže to, že si na ně koukali na záchodě, vyřešil velmi kulantně a já bych to vůbec neřešila.
všichni jsme se přece jako děcka okukovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2343
8.6.12 20:48

Holky díky moc.Jen si tak říkám,že to potřebuji slyšet i od někoho jiného,jak mám první dítě,tak se hledám,ale holky víte co nechápu,jak můžou maminky co maj velký děti tvrdit MALÝ DĚTI MALÉ STAROSTI A VELKÉ DĚTI VELKÉ STAROSTI,no jsme na sebe zvědavá jak to budu zvládat,jsme šílená citlivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
8.6.12 20:53

cezet - až budeš mít velký děti tak to pochopíš ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2343
8.6.12 20:56

@brumdinka Asi jo,před sebou mám šest a půl a v bříšku mimi,takže to bude :-) ale co,jsou to moje zlatíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
8.6.12 21:14

@cezet já si teda myslím,že patřičně vysvětlovat je velmi nutné už v tomto věku.Moje šestiletá dcera si vloni hrála na hřišti s jedním chlapečkem,pak si zelazli do domečku a hráli si na manžele.Tak jsem samo předpokládala,že mu jako vaří a podobně a ona mi pak doma vysvětlila,že jí ten kluk naučil,že na manžele se hraje tak že si oba sundají kalhoty,ona si klekne a on do ní pak ze zadu strká.Já na ní vyvalila oči a říkaám - no ale ty jsi se snad nesvlékla - a ona no já musela.Jsem se málem vyvrátila a pak velmi důrazně vysvětlovala,že se před nikým cizím nemá nikdy svlékat. Takže Tvé zděšení naprosto chápu,nejsem prudérní,nahota před dětmi mi nevadí,ale některé věci taky hůř rozdýchávám :nevim: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí