Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
No ja se divim, ze to resite az po tydnu. Sla bych zitra rano k detske.
@blumen zítra je svátek.
Jela bych na pohotovost. Upřímně nechápu, proč jsi ho nevzala k dr aspoň dnes. Ale jestli se to takto zhoršuje, tak není na co čekat
Ono to nejdřív vypadalo, že blbne. Až od včera to vypadá hůř a je jasný, že neblbne.
@Tichošlápek aha, neziju v Cesku. Tak tim padem pohotovost a taky bych byla uz dnes rano u doktora detskeho.
@Anonymní píše:
Ono to nejdřív vypadalo, že blbne. Až od včera to vypadá hůř a je jasný, že neblbne.
No tak bych ted vyrazila.
@Anonymní píše:
Tak jeďte teď
@Anonymní píše:
Asi před týdnem jsme si všimli, že syn 20m. došlapuje na vnější hranu chodidla (pravá noha), prsty má zaťaté a celé chodidlo je vtočeno dovnitř - má jakoby tvar písmene C. Tato odchylka je čím dál viditelnější, nejde mu obout bota, zakopává si o nohu, dnes začal hodně kulhat, nedokáže ani vyjít a sejít schody, padá. Úraz neměl, na dotek ho nic nebolí, je dobře pohyblivé, boty mu nejsou malé. Jsem objednaná na pondělí k fyzioterapeutce, ale říkám si, jestli čekat? Rychle se to dle mě zhoršuje. Před týdnem dostal rýmu, kašel a zvýšenou teplotu, polehával. Napadá mne zajít na pohotovost, ale fakt nevím. Vypadá dobře, dobře jí, spí, na nic si nestěžuje. Jen prostě ta noha vypadá no… něco podobného jsem viděla u lidí po DMO (tím nic nenaznačuji, spíš pro představu), je zkroucená - ale jen při chůzi. Někdo nějakou zkušenost, nápad?
tak tohle bych řešila s doktorem ihned, nečekala bych, jestli někdo na emiminu něco napíše nebo ne… připadá mi to dost závažné, já bych byla u doktora hned, jak bych si něčeho takového všimla… škoda, že jsi nešla dnes, zítra je svátek…
@Tichošlápek jela jsem, ale byla jsem účastníkem dopravní nehody motorkáře, kdy jsem byla jediná, kdo zastavil, volala záchranku, poskytovala první pomoc, takže jsem nikam nedojela, je mi z toho blbě ještě teď a teprve mi dochází, co jsem měla odpoledne v plánu.
@Anonymní píše:
@Tichošlápek jela jsem, ale byla jsem účastníkem dopravní nehody motorkáře, kdy jsem byla jediná, kdo zastavil, volala záchranku, poskytovala první pomoc, takže jsem nikam nedojela, je mi z toho blbě ještě teď a teprve mi dochází, co jsem měla odpoledne v plánu.
No tak jeď znovu. Nezlob se na mne, ale vždyť je to tvůj syn. Byla bych strachy bez sebe
@Tichošlápek on to má právě jen při chůzi, když sedí, leží, tak noha vypadá úplně normálně.
No tak na to prd. Z tvych komentaru je citit, ze se ti uz dneska nikam nechce a problem najednou bagatelizujes. Nevim co chces za radu.
@Anonymní píše:
@Tichošlápek on to má právě jen při chůzi, když sedí, leží, tak noha vypadá úplně normálně.
no vždyť jo… děda v rakvi taky vypadal úplně normálně, jako kdyby spal… ale při chůzi už by to bylo poznat, že mu to nejde…
je to tvoje dítě to je, ne naše ne, tak je to stejně jen na tobě, co s tím uděláš… ale ptala ses, tak odpovídáme…
@Anonymní píše:
Tak na co se ptáš? Tvůj syn nemůže normálně chodit, kvůli zkroucene noze, ale v sedě je to v pohodě. Úžasné
Může to být třeba jen problém s klenbou, i když to by ho bolelo …no ale nikdo jiný než lékař ti to neřekne!!! Nechápu jak můžeš zapomenout jít se synem k doktorovi i když jsi byla u té nehody… Kór teď před tím prodlouženým víkendem by to bylo to jediné co musím zařídit!!
Asi před týdnem jsme si všimli, že syn 20m. došlapuje na vnější hranu chodidla (pravá noha), prsty má zaťaté a celé chodidlo je vtočeno dovnitř - má jakoby tvar písmene C. Tato odchylka je čím dál viditelnější, nejde mu obout bota, zakopává si o nohu, dnes začal hodně kulhat, nedokáže ani vyjít a sejít schody, padá. Úraz neměl, na dotek ho nic nebolí, je dobře pohyblivé, boty mu nejsou malé. Jsem objednaná na pondělí k fyzioterapeutce, ale říkám si, jestli čekat? Rychle se to dle mě zhoršuje. Před týdnem dostal rýmu, kašel a zvýšenou teplotu, polehával. Napadá mne zajít na pohotovost, ale fakt nevím. Vypadá dobře, dobře jí, spí, na nic si nestěžuje. Jen prostě ta noha vypadá no… něco podobného jsem viděla u lidí po DMO (tím nic nenaznačuji, spíš pro představu), je zkroucená - ale jen při chůzi. Někdo nějakou zkušenost, nápad?