Syn nechce otevřít oči, bolí ho prý oko
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Boze ja nechapu ze v nekterych pripadech se matky nejdriv musi poradit na
epipi nez zajdou s ditetem k dr jo zajed s nim
mas muj souhlas, moje povoleni. Nebo ja nevim co
chces vedet abys neco udelala
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na ocni, meli jsme nedávno to same. Muze byt cizí teleso v oku. Tam to vyndaji. Ale co nejdrive jedte, aby nemel poškozené oko, pokid je to smitko treba ostre.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ježiši kriste, seber děcko a jeď na oční když nemůže tak dlouho otevřít oko a pořád ho to bolí!!! A nepiš na emimino. tu ti ho nikdo nevyšetří!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Taky by bylo případně fajn napsat, zda je synovi rok nebo deset, v tom je třeba v komunikaci dost velký rozdíl. Každopádně bych jela na pohotovost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsou mu tri. Polehava,pospava.Ty oci uz nekolikrat otevrel, ale zase poknouraval a brecel a zavrel.Oko mi neprijde ani zarudle nic uvnitr.ja bych na pohotovost jela ale muj nechce, ze pry aby mu jeste vic neublizili…Celou dobu nebreci, dokonce se smal.Je mi divne i to polehavani, normalne je akcni az hyperaktivni.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Jakoze by mu tam treba omylem urizli nohu? Oci ma kluk jen jedny🙏
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U nás takhle spojivky, žádný výtok z nich nebyl. Doma chodil
v kšiltovce a slunečních brýlích, spal s dekou kolem postele (spodek
patrové).
Vzala jsem ho tehdy k dětské Dr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Jsou mu tri. Polehava,pospava.Ty oci uz nekolikrat otevrel, ale zase poknouraval a brecel a zavrel.Oko mi neprijde ani zarudle nic uvnitr.ja bych na pohotovost jela ale muj nechce, ze pry aby mu jeste vic neublizili…Celou dobu nebreci, dokonce se smal.Je mi divne i to polehavani, normalne je akcni az hyperaktivni.
to jste ještě nebyli u dr?
poškození oka vás netrápí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
prý aby mu ještě více neublížili?
prosíííím, co to máš za deb.la, to má IQ
houpacího koně, nebo ještě míň
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
To dote je od rána se zavrenyma očima? „Uz je několikrát otevrel“ a vas nenapadlo jit s nim k lekari? Může to být úplně blbost, ale taky ne. Zkus mu tam napnout třeba ocu flash nebo něco podobného. Pokud by tam měl necistotu, mohlo by ji to vyplavit. A jinak bych fakt k lekari aspon zavolala o radu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dcera měla malinkou šponu v oku. Skoro dva dny v klidu, než ji to začalo bolet. Já viděla jen piditečku v oku. A nakonec musela pod narkózu. Jsem ráda, že jsme s ní jeli, ač fňukala asi jen dvě hodiny.
Minimálně máte mít doma ocuflash a oči prokapat. No a jela bych s ním na oční.
Co přesně si ten tvůj myslí, že na očním dělají?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Vypisuj blbosti místo návštěvy lékaře, ale nechoď si stěžovat až
bude syn slepý. Některé matky by zasloužili Oscara .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Boha jeho, tvůj partner je…
A ty druhy, že nezburcujes sousedy nebo příbuzné, aby tě odvezli na
pohotovost… A upřímně, bylo by mi fuk, že polovička by měl ostudu,
hlavně, aby se dítě dlao do pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@krajta píše:
Vypisuj blbosti místo návštěvy lékaře, ale nechoď si stěžovat až bude syn slepý. Některé matky by zasloužili Oscara.
No, ale zas bude moci napsat, ze mu na ocnim neublizili, ze za to muzou sami,
ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Problémy s počůráváním 3 letého syna
- Nechce vztah jen sex bez lásky
- Syn 4 roky špatně mluví ve školce si sním děti nehrají
- Nechci sex s partnerem
- Aerius na svědění oči
- Syn nechce, abych měla nového partnera
- Můj ex spí s naším synem nahý
- Škola Charbulova? Všichni to synovi rozmlouvají
Dobry den
Syn se vzbudil dnes o hodinu driv a brecel skoro 2h s prestavkami. Myslela jsem si, ze se spatne vyspal a mel spatny sen. Nicmene od rana nechce otevrit oci.Uz je otevrel, ale zacal brecet a zase zavrel. Zmoula si jedno oko.Kdyz se ptam, zda ho boli, rika, ze ano.Oko mi neprijde natekle.Nic z nej vyteka.Pri otevreni se mi zdalo lehce naruzovele, ale to mohlo byt i z place. Porad k lezi. Normalne je akcni. Teplotu mema. Vcera si hral s kockou, daval hlavu az k ni.Byli jsme venku ma snehu.Co delat? Uz me to zacina znervoznovat, jet nekam na ocni?