Syn nechce sourozence

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20840
6.1.11 08:00

Tomu nevěř, vsadím se, že bysme s rvali jak koně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59395
6.1.11 12:40
cervicek píše:
Dobrý den. jsem tu dnes poprvé a jsem ráda, že takovéto stránky existují.
Je mi 34 let a po jedenácti letech jsem konečně těhotná. Máme doma jedenáctiletého syna, jedináčka.
Včera jsem si udělala test a on vyšel… hurá…
jenže syn test objevil dřív, než jsme mu to řekli
a s pláčem mi řekl, že jestli ten mamatest je na mimino, takže rozhodně nechce ani bráchu ani ségru. poradí mi někdo, jak to s ním máme řešit? Docela se toho rozhovoru bojím, nevím jak na to… :nevim: :nevim:

Tak já otěhotněla když Vikimu bylo 3,5 roku a ze začátku byl strašně proti. Říkal co s miminkem budeme dělat a pod :-( , řekli jsme mu to teda hned a tak ěnjak jsme o miminku pořád mluvili a pak když sjme šli an 3D tak už se viki ptal že hlavěn aby to byl kluk :mrgreen: a jako jediný měl pravdu a pak od vánoc když už bude Tomík s náma, pak jsem měla akutního císaře a prý byl Viki ubrečený a ani moc enchtěl jíst a když viděl Tomíka poprvé tak ho pořád pusinkoval a kdykoliv jdu s Tomíkem ven tak se hned ptá jestli přijdeme brzo a ze žárlení jsme měla strach a nežárlí vůbec. chce to čas, přecejenom byl dlouho sám tak si musí na tu informaci zvyknout 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.12.16 19:42

A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.12.16 19:46

Kamoši z gymplu, ty musíš být tedy docela solidní psycho. Máš kliku, že od tvýho táty máš maximálně hlavu nakřivo. Ode mě už bys ji neměl a já bych hnila v kriminále za vraždu. Bohužel někdy se děti už jako sociopati narodí. :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
7.12.16 19:48

kamošzgymplu

Koukám, že příspěvek kámoše zmizel, ani jsem ho nestačila zkopírovat před svůj příspěvek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí