Změna chování u miminka

1349
5.1.11 07:09

Změna chování u miminka

Ahoj všem!
Máme doma 3,5 měsice starou holčičku.Až do minulého týdne byla úžasné a hodné miminko.Krmím odstříkaným MM z lahve a na noc přikrmuji jedno krmení UM.Nebyl problém s dodržením rezimu,ve 20h nakrmit,dát spinkat,po půlnoci zas nakrmit a pak spala cca do 7-8h ráno a ani s jídlem nebyl problém.A přes den si krásně hrála.Ted se mi budí mezi 4-6h ráno,lahvičku mi kolikrát i dvě hodiny odmítá,ale přitom pláče že má hlad.Pak se nakonec chytí a něco vypije,ale ani tak toho nesní tolik,co dřív.A přes den je ukňouraná,ubrečená a celkově protivná.Žádné změny doma neproběhly,režim má pořád stejný.Už jsem absolutně bezmocná a nevím si rady :nevim: .Všem předem děkuji za pomoc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4742
5.1.11 07:19

Nemá třeba růstový spurt? Malý chtěl být pořád u prsu, pil často po troškách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20840
5.1.11 07:38

Jojo, sotva si rodič zvykne, že něco funguje, přestane to fungovat :mrgreen:
Tipla bych spurt nebo zuby nebo nějaký výojový skok… Vyber si :-)
Nezbude ti asi než vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
5.1.11 07:50

ahoj tak mi ted mame to samy :-? jen stim jidlem problem neni, je teda pravda ze mi vydrzi i 5hodin bez jidla coz driv nebylo zvykem ale jelikoz pekne pribira (ma 8kg) :-) to nak neresim a nenutim ho. ale je pravda ze cely dny je porad uknouranej, vecer nechce spat a rano v 5:30 je vzhuru :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.1.11 11:35

Ahoj,tak mám stejně starou holčičku a jsme na tom teď stejně. Já teda jenom kojím. Spát chodí taky ve 20hod. V noci kojím každé tři hodiny, někdy i po dvou. Dřív pila třeba jen dvakrát za noc. Přes den pije co dvě hodiny.Myslím, že to budeme muset vydržet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.1.11 11:39

Ahoj,myslím že to budou zoubky,nebo spurt,jak to trvá dlouho?

• Citovat
  • Upravit
rozmary
5.1.11 11:41

Lens možná už máš míň mlíčka,proto se ti asi budí tak často 8-o

• Citovat
  • Upravit
1769
5.1.11 11:42

tak u nas to trva uz 4den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.1.11 12:09
rozmary píše:
Lens možná už máš míň mlíčka,proto se ti asi budí tak často 8-o

Je to možné,ale malá zatím přibírá,tak se mi nechce přikrmovat.Přiznám se,že kojení je pro mně pohodlnější :mrgreen: :lol: :oops:
U nás to trvá třetí den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.1.11 12:59

Tak uvidíte,maminy tady píšou že spurt trvá něco kolem týdne,my už ho máme za sebou,tak vám přeju ať se vám miminka brzy uklidní :wink:

• Citovat
  • Upravit
1769
5.1.11 13:38

a co je to ten spurt??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
5.1.11 13:56

Tak u nás už to trvá pět dní.Růstovej spurt jsme zažili,vše bylo ok,jen by nejradši snědla i nás.Odpoledne docela jí,s večerním a nočním krmením neni vůbec problém,Ale ráno a dopoledne mi prostě jíst nebude.Krmila jsem v jednu ráno a další mlíko mi vypila až v 11:30 dopoledne.A celej den pořád brečí.Ted jsem se šla konečně aspoň najíst.A neni to na zuby ještě brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.1.11 14:23
market.s.87 píše:
a co je to ten spurt??

http://www.moje-rodina.cz/…ustovy-spurt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
5.1.11 14:25
kathystar píše:
Tak u nás už to trvá pět dní.Růstovej spurt jsme zažili,vše bylo ok,jen by nejradši snědla i nás.Odpoledne docela jí,s večerním a nočním krmením neni vůbec problém,Ale ráno a dopoledne mi prostě jíst nebude.Krmila jsem v jednu ráno a další mlíko mi vypila až v 11:30 dopoledne.A celej den pořád brečí.Ted jsem se šla konečně aspoň najíst.A neni to na zuby ještě brzo?

Taky už mě napadly zuby,naše slintá jak buldoček :lol: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
5.1.11 15:14

holky a ten sprut je teda mozny ze pri nem teda celej den nespi, uz ani v kocare :-( chvilku si povida, pak zas se vzteka a buli?? ja uz zacinam byt hotova, jsem unavena jak blazen. nemuzu od prcka na krok jak me nevidi tak rve, takze doma curbes jak blazen. ale jestli to ma trvat jen tyden tak to vydrzim :-) tak snad je to ono

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí