Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nech je randit a nemontuj se jim do toho
až ji k vám bude chtít pozvat, udělá to. Nijak bych se v tom neangažovala, ke slečně se chovala jako kdykoliv jindy, pozvání by mohlo být příliš zavazující, z obou stran, tvé i její, a jestli se sešli sotva párkrát…
@Anonymní píše:
Prosim anonym. Vcera jsem zjistila, ze muj syn (tyden 18) randi s nasi kolegyni. Kolegyne prisla k nam do ordinace jako recepcni nekdy pred mesicem. Je ji 24. Uz nejakou dobu jsem si u syna vsimla, ze je zalaskovany a hlavou lita nekde mimo sfery.Ale uprimne toto mne trosku zaskocilo. Je dospely tak mu nebudu do niceho kafrat, ale mam strach, ze pro slecnu je to jen povyrazeni.. intimni veci nechvavam at resi s manzelem. O panictvi prisel uz v 16cti a prave divka ho odkopla kvuli jinemu a mel jeste o vanocich zlomene srdce. Vubec nevim jestli s ni mam hodit rec, pozvat ji na vikend treba k nam…uz jen ta predstava a jsem ruda na zadku. Dekuji za nazory
To je v pohodě, klidně ji pozvi. Ale kdybych já randila se synem šéfový, tak si asi hledám práci jinde. Pro ní je to nebezpečný.
Holka na recepci není zas až tak podřízená vůči někomu v ordinaci. Vzhledem k vekovemu rozdílu to asi nebude láska na celý život, i když, věcí se dějí různé.
Nemontuj se do toho, proč by jsi ji měla zvát k vám? Až bude syn chtit, tak si ji pozve sám. K jeho věku patří ziskavani zkušeností, nemusí hned každá holka s kterou randi, nebo spí, být vážná známost.
Neřeš to, chovej se k ní jakoby nic… Buď ji přivede sám nebo nepřivede třeba vůbec… ![]()
Neřeš, ignoruj a hlavně odděluj profesní od osobního.
Tvůj syn je dospělý a to jestli s ním tvoje recepční je a nebo není je jejich věc. Tebe zajímá jak dělá svou práci. Nic víc.
Domů si ji nezvi. A klidně to zamítni i kdyby to syn navrhl.
Ostatně, to že měl o vánocích zlomené srdce přece neznamená, že s touhle slečnou si chce zakládat rodinu. Možná si prostě chce zaprccat se starší holkou ![]()
No jo, holka zavětřila partii.
Teď určitě otěhotní a můžete chystat veselku. ![]()
A v jakém jste přesně organizačním poměru - ty jsi taky recepční, nebo sestra/doktor? Jinak mi to zas tak divné nepřijde - že někdo chodí s příbuzným spolupracovníka. Ale teda ve 24 mi přišli nevhodně „underage“ i lidi o 2 roky mladší, ale to má asi každý jinak. ![]()
Zpytuj svědomí, kde jsi ve výchově udělala chybu, že místo věkově podobný holky hledá maminku č. 2, tuším lehce opičí lásku. Tak aspoň teď se mu do toho nemontuj, protože stejně nemáš žádnej nástroj, jak to pro něj udělat více emocionálně bezpečný.
@Ou píše:
Neřeš, ignoruj a hlavně odděluj profesní od osobního.Tvůj syn je dospělý a to jestli s ním tvoje recepční je a nebo není je jejich věc. Tebe zajímá jak dělá svou práci. Nic víc.
Domů si ji nezvi. A klidně to zamítni i kdyby to syn navrhl.
Ostatně, to že měl o vánocích zlomené srdce přece neznamená, že s touhle slečnou si chce zakládat rodinu. Možná si prostě chce zaprccat se starší holkou
No, bohužel tenhle kluk asi nebude profiklátič a je tam zvýšené riziko bolesti.
Nepozvala bych, k čemu, jsou spolu chvilku. Delala bych jako nic a nepletla se do toho
@pohledzdruhestrany píše:
Zpytuj svědomí, kde jsi ve výchově udělala chybu, že místo věkově podobný holky hledá maminku č. 2, tuším lehce opičí lásku. Tak aspoň teď se mu do toho nemontuj, protože stejně nemáš žádnej nástroj, jak to pro něj udělat více emocionálně bezpečný.
Maminku č. 2? Je mezi nimi sotva šest let. Nechala bych tomu volný průběh, takových slečen ještě může být.
@lucad77 píše:
Maminku č. 2? Je mezi nimi sotva šest let. Nechala bych tomu volný průběh, takových slečen ještě může být.
Rozdíl 6 v 18 je galaktickej rozdíl, když je starší ženská.
@pohledzdruhestrany píše:
Rozdíl 6 v 18 je galaktickej rozdíl, když je starší ženská.
Aha, takže kdyby jemu bylo 24 a jí 18, tak by jí tatínka nenahrazoval? To se mi ulevilo.
Ale stejně to tak jako vy nevidím. Šest let je prd (a každý kluk v 18 nemusí být nedospělé ucho, záleží na povaze, stejně tak každá holka ve 24 nemusí být už zralá dospělá ženská) a navíc s ní za chvíli ani být nemusí.
Prosim anonym. Vcera jsem zjistila, ze muj syn (tyden 18) randi s nasi kolegyni. Kolegyne prisla k nam do ordinace jako recepcni nekdy pred mesicem. Je ji 24. Uz nejakou dobu jsem si u syna vsimla, ze je zalaskovany a hlavou lita nekde mimo sfery.
Ale uprimne toto mne trosku zaskocilo. Je dospely tak mu nebudu do niceho kafrat, ale mam strach, ze pro slecnu je to jen povyrazeni.. intimni veci nechvavam at resi s manzelem. O panictvi prisel uz v 16cti a prave divka ho odkopla kvuli jinemu a mel jeste o vanocich zlomene srdce. Vubec nevim jestli s ni mam hodit rec, pozvat ji na vikend treba k nam…uz jen ta predstava a jsem ruda na zadku. Dekuji za nazory