Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejlepší barva na domácí barvení vlasů? Aby to vypadalo co nejvíc přírodně a hezky ![]()
to je těžké, záleží jaký odstín, ale taky jak dobře si to umíš nanést
ani profi barva, kterou si nenapatlas rovnoměrně a rychle nebude pěkná.
@Kytickaruzova píše:
Nejlepší barva na domácí barvení vlasů? Aby to vypadalo co nejvíc přírodně a hezky
V dobe covidu se mi osvedcily barvy Joanna.
Rostlinné barvy Khadi. Neničí vlasy a ve výsledku nezáleží ani tak moc na šikovnosti při nanášení, protože později, když barva pracuje pod igelitovou čepicí a další tepelnou vrstvou, se rozteče a dostane i na špatně nabarvená místa. Používám tyhle barvy s různými přestávkami asi deset let.
Používám Matrix pro salony. Pamatuju si číslo co mi dávala kadernice, akorát za jedno barvení dam asi 130 Kč místo 800. K tomu asi 200 za rok za barvu na obočí co používám každé 2-3 týdny. Roční náklady cca 1500 vs 5 tis co jsem platila driv
Mám obyčejnou Wellatonku, tu popelavou nejsvětlejší, lidi si myslí, že jsem blond přírodní, a to to mám hodně světlý.
@krecik.dzungarsky píše:
Rostlinné barvy Khadi. Neničí vlasy a ve výsledku nezáleží ani tak moc na šikovnosti při nanášení, protože později, když barva pracuje pod igelitovou čepicí a další tepelnou vrstvou, se rozteče a dostane i na špatně nabarvená místa. Používám tyhle barvy s různými přestávkami asi deset let.
Nooo, jsem se na ně koukla, za 260 kč. ![]()
@Taktinevím tak henna five fives - egyptská. Levnější a rozhodne minimálně stejně kvalitní, nebo i vice ( to ta základní henna lamda )
@sahrazad1 píše:
@Taktinevím tak henna five fives - egyptská. Levnější a rozhodne minimálně stejně kvalitní, nebo i vice ( to ta základní henna lamda )
Tu kdysi dávno zkoušela moje maminka, nebo jestli se ještě nedělala Palette, nevím. Možná ji i zkusím, jestli to zakryje ty moje nenáviděný šediny.
Zrovna dneska jsem se barvila, páč jdu zítra po covid zase do práce, čili mezi lidi
![]()
@krecik.dzungarsky píše:
Zalíbily se mi, mám pár otázek. Kryje šediny? Pokud se obarví omylem i kůže např. na čele, jde to dobře dolů? Jak dlouho na vlasech vydrží, tj. jak často se barvíš? Děkuju ![]()
@Lojzísek píše:
Zalíbily se mi, mám pár otázek. Kryje šediny? Pokud se obarví omylem i kůže např. na čele, jde to dobře dolů? Jak dlouho na vlasech vydrží, tj. jak často se barvíš? Děkuju
Nebarvila jsem se teď momentálně od listopadu a barva vypadá stále čerstvě. Barvit se budu znovu zítra. Je to extrém, ale mám dítě s autismem a někdy prostě nemám na zbytné potřeby čas. Dřív jsem se barvila častěji. Khadi jsem používala už jako bezdětná. Mám velmi dlouhé a husté vlasy, takže běžně vypotřebuji na jedno barvení dvě balení. Používám odstín, který je nejvíce podobný mé přírodní barvě, takže odrosty vidět v podstatě nejsou. Šedin mám hodně, ale naštěstí jsou schované po stranách hlavy. Šediny kryje dobře, pokud dodržíš péči před i po barvení. To znamená před barvením si vlasy umýt šamponem přírodního typu, ideálně od Khadi a po prvním umytí vlasů, které následuje nejdříve dva dny po barvení, použít fixační olej ve spreji.
Z kůže pouští všechno okamžitě, s tím jsem nikdy problém neměla.