Bojíte se, že bude atomová válka?

4885
21.3.22 16:12

Bojíte se, že bude atomová válka?

Dcera mě donutila k založení, je extrémně bojácná a nespí už 2 týdny, jdeme k psycholožce, ale to jí asi nepomůže.
Takže takový průzkum. Bojíte se?
Já pevně doufám, že k ní nedojde, ale ví to jen Bůh (a Putin).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43031
21.3.22 16:24

Bojim, ale je to tak nepredstavitelne, ze jsem to vytesnila na okraj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
21.3.22 16:32

Ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.3.22 16:33

@Lenka002 Ano bojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6028
21.3.22 16:38

Já nad tímhle nepřemýšlím. Záměrně, to bych se z toho zbláznila. Jsou věci, které neovlivníme. Pořád si s manželem říkáme, že kdyby se k tomu schylovalo, tak popadneme děti a mizíme… Ale kam? A nejspíš varování dopředu ani nedostaneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
21.3.22 16:43

Ano i ne. Bojim se, ze to nastane, ale zaroven za a) vim, ze pravdepodobnost je mala a za b) ze pak uz nema smysl se niceho obavat a spis doufat, ze clovek bude dost blizko, aby umrel okamzite. Protoze v Evrope zadny dost daleko nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12225
21.3.22 16:48

Neresim.. uzivam si kazdeho dne :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
21.3.22 16:54

Nějak se mě to nedotýká a neřeším to. Jestli bude, tak doufám to bude rychlé… :nevim: Nevím, já si to prostě nepřipouštím a žiju život jako předtím. Těším se na dovolenou a vybírám si nové plavky. Já a moje rodina se cítíme dobře, psychicky v pořádku a to je pro mne důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68943
21.3.22 16:57

Odmítám na to myslet. Protože jednak to absolutně nijak neovlivním, druhak se na to nejde připravit (představa, že si nadělám dostatečné zásoby ve sklepě, kde pak s rodinou strávím zbytek života) a hlavně, jestli k tomu dojde, bude nám to všem už asi tak nějak jedno. Takže užívám života, dokud to jde. A až se za deset let ohlédnu, vzpomenu na fajn život s rodinou a nikoliv na období, které jsem se proklepala hrůzou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
21.3.22 16:59
@Lenka002 píše:
Dcera mě donutila k založení, je extrémně bojácná a nespí už 2 týdny, jdeme k psycholožce, ale to jí asi nepomůže.

Donutila…kolik jí je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
21.3.22 17:11
@pannda píše:
Donutila…kolik jí je?

Bych se na tom slově nezasekávala. Asi je to myšleno tak, že zakladatelku k založení přivedl, přiměl, ten strach dcery. Chce pro ni najít jakési, aspoň malé, uklidnění. A pro sebe možná taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
21.3.22 17:15

@Lenka002 nebojím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6484
21.3.22 17:18

Ne, nepřipadá mi to jako reálné… Co by tím získal? Myslím si, že jen straší svět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
21.3.22 17:19

Doufám, že nebude. Takový ten prvotní pocit strachu opadnul. Ale mám daleko větší obavu, že místo atomovky bude pro hodně lidí chudoba a bída, ztráta bydlení, protože nezvládnou platit náklady, bude nedostatek práce všeobecně (protože chybí materiál, suroviny na výrobu). Majitele firem budou krachovat, tím stáhnou dělníky i kancelařské. Někdo si to odmítá připustit. Ale budou velké problémy. A budeme se ze všeho hrabat dlouho. Vrátíme se o x let zpět. To je reálnější hrozba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33531
21.3.22 17:19
@Lenka002 píše:

Asi každého napadlo, že by se to mohlo stát, i nás. Ale pevně doufám, že k tomu nedojde. Kolik je dceři?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová