Syn už měsíc kašle

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
25110
29.12.19 16:18

Cibule s cukrem je super. Pak děckam vařím sirup z tymiánu a slezu. Většinou kašel tak za dva dny povolí nebo přestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23910
29.12.19 16:54

Už dva roky vyrábím sirup ze smrkového jehličí, má to u příbuzných úspěch, zdá se, že to funguje. Když mám jen náznak kašle, dám si lžičku a nemám problém…
Jediný problém je, že se dělá na jaře z čerstvých, mladých výhonků. Ale kdysi jsem někde v TV viděl, že to chlapík vyrábí ve velkém, tak zkus zagůůůglovat, jestli se to nedá koupit… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
29.12.19 23:14

Dcera 3roky kašlala bez přestávky cca 8 týdnů. K tomu měla rýmu, jednou vodovou, podruhé hustou, pak byly třeba 4 dny téměř bez rýmy, ale pak se hned vrátila. Poslech dobrý, rtg plic dobrý, stěry z nosu i krku dobrý. Nezabíralo nic. MUDr. nám dal Aerius, z krve se pak zjistilo, že má alergii na psí a kočičí chlupy (tchýně má kočku, moje mamka psa). Předepsal nám teda ještě nějaký další 2 léky. Moc se to nelepšilo, ale po pár dnech zase odešla aspon rýma. Kašel ale zůstával. Tak jsem se už naštvala a objednala ultrazvukový inhalátor Leica. Přišel jeden pátek. Večer jsem jí dala inhalovat. V noci se z ničeho nic pozvracela (jedli s manželem stejnou večeři a i jemu bylo blbě :nevim: ). Od té doby má klid, nekašle vůbec. Pak jsem jí dávala ještě raději asi 3 dny inhalovat a fakt zatím dobrý. Jestli to je tím inhalátorem, nebo zvracením, těžko říct. Ale ten inhalátor určitě zkuste, tím nic nezkazíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
29.12.19 23:32

Jak máme takovrhlr kašle a máme to z refluxu. Mám už z něj i astma, něž se na to přišlo.
V něm případně potřeba dieta.

Ono to popraven chce zkoušet. A vylučovací metodou zjistit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
29.12.19 23:44

Dcera (4 roky) kašlala taky čtyři týdny, až na třetí kontrole ji doktorka poslala na rentgen a měla zápal plic. Teplotu neměla ani zvýšenou, ani ten kašel nebyl nijak hrozný, byla jsem hodně překvapená. Naštěstí se na to přišlo, neléčený zápal prý může udělat velkou neplechu. A to jsem ten den, kdy ji ho zjistili, zvažovala, zda ji poslat do školky nebo pro jistotu jít zas k doktorce 8o Držím palce ať se kašle brzy zbavíte! Já teď budu mít u každého kašle hrůzu ze zápalu, jak to vyřeším netuším, přece s každým kašlem nepůjde na rentgen? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí