Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Probiotika mi dělají ještě hur. SDT je spojen hodně s psychikou. Mě pomáhají homeo na zklidnění. Sedatif PC. Brala jsem ho několik měsíců pravidelne a nyní jen při potížích a mě pomohl.
Dráždivý tračník je vlastně psychická diagnóza která se projevu na těle. Takže má určitě smysl nějaké bylinky na uklidnění, případně přímo antidepresiva. Pak jóga, nebo jiné klidné cvičení. A eliminovat stres. Plus teda vyváženou a zdravou stravu.
@Aletheia píše: Více
Antidepresiva v žádném případě nechci. Ale děkuji
A. D mohou žaludek naopak zatížit mohou podrazdit jicen a reflux a žaludek …já osobně mám gastro problémy a mám teď kombinaci asi 4 leku ale všechny na předpis …řekla bych ze nejlepší volbou je upravit jídelníček a pokud je to ze stresu tak uklidnit mysl ale ne léky ale přírodní formou …držím palce vím jak moc bolestivé gastro problémy jsou 😞 a určitě bych volila dobrého gastroenterologa
Já mám probiotika Enterol, ale trpím na průjmy, ne na křeče. A upřímně pro mě je nejlepší pomocník Imodium.
@Anonymní píše: Více
Děkuji. Takztez trpím gastro problémy už skoro 10let a občas je to opravdu šílené.😏
Zdravím. Prosím vás jaká probiotika/léky vám pomáhají na syndrom dráždivého tračníku? Malm šílené křeče po každém sebemenším jídle a už nevim