Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@divine woman Děkuji za Váš názor. Chtěl bych to vyřešit nějakým praktičtějším způsobem.
Je potreba vedet, co jis pres den a hlavne na noc, proste zjistit, co je pricinou tohoto nekontrolovatelneho nocniho jedeni.
@Jana525 Nejedná se o problém výživy. Jsem si jistý, že můj problém spočívá v lehkém spánku, kdy několikrát do noci procitnu a v té chvíli dostanu nekontrolovatelnou chut´ něco sníst.
Občas mám v noci nutkání sníst kolečko salámu. Nakonec jsem zjistila, že u mne je to problém se suchými sliznicemi. Budím se s žízní a někdy jazykem přilepeným na patře a nejvíce mi právě kromě pití mi pomáhá kolečko vysočiny či podobného asi protože je mastné.
Takže u mě pomáhá odpoledne hodně pít a na noc použít zvlhčovací gel „umělé sliny“.
@Zumpa nemusel to být troll. Tohle běžně dělá diabetes když neni léčený. Děda takhle vstával v noci každou chvíli na rohlík, jakmile si začal pichat inzulín, skončilo to ze dne na den.
Dobrý den, velice by mě zajímalo, zda některý z členů této stránky. Měli, nebo mají stejný problém jako já. Každou noc se totiž probouzím a nekontrolovatelně se chodím najíst. Jaké je prosím řešení tohoto problému? Děkuji.