Sípání batolete u kojení

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
68
26.1.10 10:49

Sýpání

Ahoj hokly, potřebuji poradit, mám 8 měsíčního chlapečka a ten mi začal u kojení, když se chce nadechnout sýpat nebo když má z něčeho radost nebo sem tam mi to udělá když ho krmím ze lžičky,nemáte s tím některá zkušenosti. Je to takové ja kdyby se nemohl pořádně nadechnout, tak vždy tak nepříjemně zasýpe. Není nachlazení, nemá rýmu, prostě nic. Jsem z toho celkem vyděšená, doufám že to časem odezní, díky za všechy odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35313
26.1.10 11:16

Neporadim, jen sipani s mekkym I. Byla jsem z nadpisu trochu zmatena…mozna jsou i ostatni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
26.1.10 11:22

jojo měkké i, jsem blbá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
26.1.10 11:25

Ahoj, Mates to taky někdy dělá, vypadá to děsně… Ale nenašla jsem žádnou závažnou souvislost s ničím, tak to neřeším. kdyžtak se zeptej dr., pokud tě to děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
8.7.12 23:26

Holky, mě to, co popisuje zakladatelka tématu začal dělat skoro ročňák, může to být začátek nějakého vážného problému? :?

• Citovat
  • Upravit
343
8.7.12 23:33

Mě to dcera dělá, vždycky, když se jí klube nějaký zub. Takže poslední dobou dost často :-)
Doktorka koukala, že má vždycky nateklou nosní mandli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hame.Veunka
7.10.12 15:22

sípání

Zdravim mam dotaz…Mam tydenniho chlapecka. U kojeni mi vzdycky zacne sipat. Docela me to desi. Nemuze to byt nic vazneho??Predem dekuji

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA