Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj hokly, potřebuji poradit, mám 8 měsíčního chlapečka a ten mi začal u kojení, když se chce nadechnout sýpat nebo když má z něčeho radost nebo sem tam mi to udělá když ho krmím ze lžičky,nemáte s tím některá zkušenosti. Je to takové ja kdyby se nemohl pořádně nadechnout, tak vždy tak nepříjemně zasýpe. Není nachlazení, nemá rýmu, prostě nic. Jsem z toho celkem vyděšená, doufám že to časem odezní, díky za všechy odpovědi
Neporadim, jen sipani s mekkym I. Byla jsem z nadpisu trochu zmatena…mozna jsou i ostatni…
Ahoj, Mates to taky někdy dělá, vypadá to děsně… Ale nenašla jsem žádnou závažnou souvislost s ničím, tak to neřeším. kdyžtak se zeptej dr., pokud tě to děsí.
Holky, mě to, co popisuje zakladatelka tématu začal dělat skoro ročňák, může to být začátek nějakého vážného problému? ![]()
Mě to dcera dělá, vždycky, když se jí klube nějaký zub. Takže poslední dobou dost často ![]()
Doktorka koukala, že má vždycky nateklou nosní mandli.
Zdravim mam dotaz…Mam tydenniho chlapecka. U kojeni mi vzdycky zacne sipat. Docela me to desi. Nemuze to byt nic vazneho??Predem dekuji