Syrová játra

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29730
15.10.11 14:22

Ja ale psala o otrave vit. A ;) A polarnici se tim zrejme otravili, jedli je cerstvy, vetsinou psi… stary nemeli ani nahodou, navic tam mrzne, ze jo. Je teda mozny, ze slo i o zelezo, ja cetla, ze o vit. A… je to celkem znama storka. :think: Tezko rict, kolik jich snedli, proto mne zajima, jaka davka jater je uz pres caru.

Vsude se pise, ze v tehotenstvi radsi jatra uplne vynechat prave proto, ze hrozi predavkovani vit. A, coz vadi spis tomu diteti. Asi se neda uplne dobre zmerit, kolik ho tam je… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.10.11 14:27

nekde to najdu, ale nevim kde mam prisluznou knihu, na netu se mi to hledat nechce a vetsinou jsou tady dost zkreslene a ruznorode informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
15.10.11 14:37

No tak knizku jsem nenasla, ale jednu zajimavou stranku kde je to celkem srozumitelne vypsano jsem prece jen nasla.

http://www.mineralfit.cz/…ek/vitamin-a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
9.6.19 11:47

Holky nevíte jak je to s bakteriemi v syrových játrech.? Vyskytuje se tam taky salmonela apod.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35761
9.6.19 11:53
@Megane 123 píše:
Holky nevíte jak je to s bakteriemi v syrových játrech.? Vyskytuje se tam taky salmonela apod.?

On někdo jí sýrová játra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
9.6.19 12:26

@pikola stačí si přečíst tuhle diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
9.6.19 12:48

Je to syrové maso, navíc vnitřnosti, které se kazí rychleji, než svalovina, je to rizikový materiál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12569
9.6.19 14:13
@pikola píše:
On někdo jí sýrová játra?

Jediny takto postizeny byla cisarovna Sisi ta jedla jen syrova jatra..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
9.6.19 19:14

@lilith1 a četla jsi tu diskuzi celou? Někomu chutná například směs na játrové knedlíčky :nevim: mě. to zajímalo čistě z toho bakteriálního hlediska… Někde píšou že lidem co trpí chudokrevnosti se doporučuje jíst syrová játra :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová