Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Potřebuju poradit. Právě jsem si založila FB, trochu i kvůli práci, ale to je jedno. A mám zatím pár dotazů:
1. Jdou lidi, které mám v přátelích rozdělovat do skupin? A kde to udělám?
2. Pokud lze bod 1., můžu nahrát na FB fotku a nastavit, aby ji viděla jen určitá skupina přátel? (Např. fotky z dovolené bych ráda ukázala vzdálené rodině, ale nechci aby je viděli lidi z práce).
3. Je možné, aby fotku vidělo víc skupin přátel? Např. skupina Rodina a Blízcí přátelé ano, ale skupina Spolupracovníci ne.
Ptám se jak blbec, já vím, ale FB používám hodinu a tak tápu ![]()
Když jsi na hlavní stránce (ne na profilu)
Tak vlevo máš v tom sloupku uplně dole Vytvořit skupinu.
A to s těma fotkama to nevim, ale myslim, že to nejde. Ty to můžeš omezit jen na Pouze přátelé, což doporučuju udělat se všim ![]()
S tema fotkama to jde taky.
Ja teda nevim jak to je v cestine, mam FB v anglictine. Ale kdyz si najedes na sve album tak tam mas edit album a potom privacy
a tam muzes nastavit aby to videli bud jenom pratele nebo jenom urcite tve skupiny nebo vsichni pratele krome urcitych pratel ktere vyloucis.. nebo treba jen urciti pratele. Treba jen tri lidi atd atd…
Mam to tak nastavene u kazdeho alba. Nemusi vsichni moji pratele videt vsechny moje fotky
![]()
každá fotka jde zabezpečit tak, aby ji viděl třeba jen jeden jediný člověk ![]()
takže, jak na to ![]()
1. v liště vpravo nahoře otevři svůj profil
2. v záložkách vlevo klikni na Fotky
3. vpravo je záložka + Nahrát fotky
4. vybereš fotku a dáš ji nahrát
5. objeví se okno na vytvoření alba a v něm je jako poslední Sdílet album s … a zde si rozklikneš a zadáš skupinu nebo osobu, která fotografie uvidí
Super holky, díky moc
. Fakt nestojím o to, aby fotky z ultrazvuku studovala půlka školky ![]()
Ahoj, neporadim ale můžes mi prozradit proč kvůli práci?? Mě to totiž taky bylo řečeno že by nebylo od věci si založit FB kvůli práci tak sem v rozhodování…
Proběhl takovej nápad, že by se přes FB svolávali porady, školení atd. Občas někdo není v práci, nemocnej, dovolená a je mu prd platný, že je na zdi vylepený, že ten a ten den v tolik a tolik hodin je schůzka za tím a tím účelem. Takže by se na FB založila pracovní skupina naší školky a bylo by info okamžitě. Zatím je to v začátku, jeslti bude zájem ze strany zaměstnanců.
založil jsem si profil historie na fb a nemuzu to dat zpátky
čau já taky, ale zpátky už to nedáš .. časem ho budou „prý“ mít všichni. mě se tedy líbí ![]()
taky jsem si ho zmenila
zpatky to nejde.. vypada sice hezky, ale vubec se v nem nevyznam ![]()
jako bych se videla v roce 2008
akorát já absolutně nevěděla o co kráčí,jen v té době nemít facebook bylo naprosto out ![]()
já už se trochu orientuju … to chce čas. jak píšou holky, taky jsem si udělala profila, abych nebyla největší looser a koukala jsem na to pár měsíců jako puk ![]()
@jizvíková píše:
Devcata, pomoc, jak na video chat na FB pres LINUX???
to jde? čekám na návod ![]()