Syrové těsto v těhotenství

3
9.5.17 15:34

Syrove testo v tehotenstvi

Ahoj, jsem v 6tt a vcera jsem delala testo na buchtu a nevedomky jsem ho syrove ochutnala:( a ted mam strach, stalo se to taky nekomu z vas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27765
9.5.17 15:35

Nic se nestane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
9.5.17 15:36
@Emka90 píše:
Ahoj, jsem v 6tt a vcera jsem delala testo na buchtu a nevedomky jsem ho syrove ochutnala:( a ted mam strach, stalo se to taky nekomu z vas?

A strach máš konkrétně z čeho, z vajíček? Žádnou paniku, to by musela být hodně velká náhoda. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.5.17 16:12

Dekuji za uklidneni, posledni dobou jsem vystrasena a paranoidni ???? Misto mozku mam mimino

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
9.5.17 16:16
@Emka90 píše:
Dekuji za uklidneni, posledni dobou jsem vystrasena a paranoidni ???? Misto mozku mam mimino

A počkej až se narodí, to bude ještě hůř. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.5.17 16:23

Aaa ani me nestras :D :D to pritele ze me uz fakt klepne :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
9.5.17 16:26

Já myslím, že úplně v pohodě, dělala jsem taky buchty, úplně se nedopekly a než jsem si to uvědomila, měla jsem celou v sobě :D Akorát mě to trochu prohnalo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
962
9.5.17 17:13

Sirové a nebo sýrové? :D ja pekla na vanoce a uzdibovala jsem furt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.17 17:17

Skoro kazda zena sni v tehotenstvi onylem neco „nebezpecneho“. Jde o to riziko eliminovat a nechat to u tech omylu, pak bys musela mit opravdu hroznou smulu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9172
9.5.17 17:56

@AndelaCerna Syrové nebo sýrové, když už.. pak už jedině sírové(síra)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.18 08:45

Ahoj holky,moc se omlouvám za pitomý dotaz. Vcera jsem zkoušela novou troubu a pekla štrůdl,byl krásně do zlata. Samozdrejme jsem díky své nenažranosti uz tak čtyři kousky sežrala a dneska koukám,že je ve vnitř jak se překládají pres sebe ty platy úplně nedopeceny :zed: Muze z toho neco byt, před měsícem jsem lezela v nemocnici se strevni virozou,tak bych si nerada něco takového zopakovala :pocitac: Jsem ve 29tydnu.

• Citovat
  • Upravit
2470
2.10.18 08:53

Ahojky :kytka: já myslím že je to v pohodě. Pokud je ti dobře tak bych to neřešila. Maximálně by tě mohlo trochu bolet břicho? Mě se to taky párkrát stalo a nic z toho nebylo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí