Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem v 6tt a vcera jsem delala testo na buchtu a nevedomky jsem ho syrove ochutnala:( a ted mam strach, stalo se to taky nekomu z vas?
@Emka90 píše:
Ahoj, jsem v 6tt a vcera jsem delala testo na buchtu a nevedomky jsem ho syrove ochutnala:( a ted mam strach, stalo se to taky nekomu z vas?
A strach máš konkrétně z čeho, z vajíček? Žádnou paniku, to by musela být hodně velká náhoda. ![]()
Dekuji za uklidneni, posledni dobou jsem vystrasena a paranoidni ???? Misto mozku mam mimino
@Emka90 píše:
Dekuji za uklidneni, posledni dobou jsem vystrasena a paranoidni ???? Misto mozku mam mimino
A počkej až se narodí, to bude ještě hůř. ![]()
Já myslím, že úplně v pohodě, dělala jsem taky buchty, úplně se nedopekly a než jsem si to uvědomila, měla jsem celou v sobě
Akorát mě to trochu prohnalo ![]()
Sirové a nebo sýrové?
ja pekla na vanoce a uzdibovala jsem furt
Skoro kazda zena sni v tehotenstvi onylem neco „nebezpecneho“. Jde o to riziko eliminovat a nechat to u tech omylu, pak bys musela mit opravdu hroznou smulu.
@AndelaCerna Syrové nebo sýrové, když už.. pak už jedině sírové(síra)
Ahoj holky,moc se omlouvám za pitomý dotaz. Vcera jsem zkoušela novou troubu a pekla štrůdl,byl krásně do zlata. Samozdrejme jsem díky své nenažranosti uz tak čtyři kousky sežrala a dneska koukám,že je ve vnitř jak se překládají pres sebe ty platy úplně nedopeceny
Muze z toho neco byt, před měsícem jsem lezela v nemocnici se strevni virozou,tak bych si nerada něco takového zopakovala
Jsem ve 29tydnu.
Ahojky
já myslím že je to v pohodě. Pokud je ti dobře tak bych to neřešila. Maximálně by tě mohlo trochu bolet břicho? Mě se to taky párkrát stalo a nic z toho nebylo
![]()