Clexane do břicha v 41. týden těhotenství a miminko

Anonymní
8.5.17 20:56

Clexane do břicha v 41.tt a miminko

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, čekám v nemocnici na vyvolání porodu a píchají mi každý večer clexane do břicha. Píchají ho ale kolmo a ne do kožní řasy. Mám strach, jestli nemůžou píchnout až do miminka a nějak ho ohrozit, jsem hodně stihla. Injekce ma určitě 2cm :( Děkuji za rady.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
8.5.17 21:01

Pokud si nejsi jistá, že je postup vystudovaných lidí správný, ozvi se, zeptej se, komunikuj. Jinak dítě neleží hned pod kůží, i ta má sama o sobě nekolik vrstev, pak tuk, pokud nejsi vyloženě žížala, pak je tam jeste placenta… :nevim:

Edit. prd placenta, děloha.

Příspěvek upraven 08.05.17 v 21:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
8.5.17 21:02

Divnę, na začátku těhotenství jsem si pichale Clexane do břicha, jakmile trochu vyrostlo, tak mi doktorka z hematologie řekla, že už píchat do boku, přeci jenom do toho velkého bříška to už pak musí být nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
8.5.17 21:03
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, čekám v nemocnici na vyvolání porodu a píchají mi každý večer clexane do břicha. Píchají ho ale kolmo a ne do kožní řasy. Mám strach, jestli nemůžou píchnout až do miminka a nějak ho ohrozit, jsem hodně stihla. Injekce ma určitě 2cm :( Děkuji za rady.

Tak si o tom promluv s doktorem, rekni ze mas strach a on ti to urcite objasni a treba i nazorne ukaze. Jinak, urcite nepichaji jen tak, presne vi kde to miminko je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
8.5.17 21:07

Ahoj, tak kolmo se Pícha určitě, ale my teda vždy s řadou, leda že na tom bříšku už nejde udělat… :nevim: tak se zeptej, ne? Ale určitě mimco nepichnou neboj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
8.5.17 21:17

Picha se kolmo vzdy, musi byt do kozni rasy. Pokud neni, pichaji ho spatne, nicmene dle me dr. (Mela jsem stejne obavy) z trombotickeho neni mozne, aby se injekce dostala k diteti, na to je potreba jehla delsi, jako je pri odberu plodovky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.5.17 21:35

Mě v nemocnici píchaly do stehna.

• Citovat
  • Upravit
8506
8.5.17 22:21

Ano, je mozne pichat i do stehna, do ruky i do takoveho toho „madla lasky“, tam mi to prijde po brichu nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
8.5.17 22:37

Píchala jsem si dvě celá těhotenství do břicha, stehno mi bylo nějak „proti srsti“ a ke konci už ta rasa šla udělat hur. Tam jde hlavně o to, aby to bylo do podkozi a to se i bez kožní rasy stane. Neboj :-) ta jehla by musela být opravdu o hodně delsi, aby projela byt jen tím podkozim. V tomhle jim můžeš klidně věřit, miminku se nestane nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí