Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den,rád bych s Váma na toto téma pohovořil ať už přes email,telefonicky nebo přímo pokud jste z Východočeského kraje.Jsme firma která s touto technologii začína a je partnerskou firmou, chceme předejít takovým problémům a případným nedostatkům.Nechci rozebírat technologii stavebních materiálu z čeho je lepe stavět.Nás tato zaujala jako budoucnost a jsme přesvědčeni že prorazí na trh,proto chceme vědět vše abychom tomu předešli a zákazník byl spokojený,děkuji.
Firmu kontaktujeme každý týden minimalně 10×, v pondělí zde byl majitel s někým od fa. Kobla, skrz rosení( tj. slabé slovo) oken. Nebudu popisovat, jak to dopadlo. Jen jsme se dozvěděli, že máme na noc vytahovat žaluzie a rosení ustane. Musíme se smát…Tak na co jsou žaluzie, když je máme mít vytažené. Dobrý vtip.
. Pan majitel stavební firmy neměl zájem zde setrvat a jako vždy odjel. Proto už opakovaně volíme písemnou formu, tak, aby se nemohl na nic vymlouvat, až dojde na lámání chleba…
Nyní si počkáme, zda se pan majitel ozve sám. Z naší strany pro to děláme maximum. Určitě se ozveme…Díky
Není problém se spojit a klidně můžete přijet. Jsme z Východočeského kraje. Rádi Vám ukážeme náš lepší stan a odvedenou práci na našem domě.
Kontaktujte nás na mailu maxitaxi@seznam.cz, tam se domluvíme…
Soňa Formanová píše:
Po komunikaci s panem ředitelem a paní jednatelkou Vám nabízíme, že pokud se do konce dubna 2010 nebudete schopni domluvit se stavební firmou, přijede Vás navštívit vedení firmy Flexibuild a pokusí se zajistit, aby se vše dalo do pořádku. Tak se prosím pokuste to řešit a když to nepůjde, přijedeme.Soňa Formanová,
mail: sformanova@flexibuild.cz
Majitel firmy nás kontaktoval ( na základě přeposlaných mailů od Vás), schůzku jsme se snažili domluvit, ale dnes po naší urgenci nám sdělil, že tento týden nemá čas. Už odmítáme čekat na zázrak. Vzhledem k tomu, že jsme se zkontaktovali s dalšími klienty, kteří mají postaven dům od této firmy ( nejen naši sousedi)a mají problémy úplně stejné, budeme muset situaci urgentně řešit jiným způsobem. Máme velký strach, že přijdeme o vše, co jsme investovali do domu a vlastně i o dům. Vše trvá moc dlouho a začíná to být vážné. Dokumentaci nemáme, dům je nedodělán a do toho každý den přicházejí nové a nové informace, co kde firma zkazila, obešla a nedodělala. Co myslíte, že dělají ostatní objednatelé, jakou variantu řešení volí? Tím se firma nechlubí. Nevím jestli víte, co se tady děje, ale stálo by to za to se na to řádně podívat a vyslechnout si i stranu z řad objednatelů. Pokud jen trošku můžete, pomozte nám. Nechceme přijít o domy…Děkujeme
S tak obrovskou neseriózností až zločineckou organizací královéhradecké firmy (jsme si jisti, že máme na mysli stejnou firmu),jsme se dosud ještě nesetkali. Firma nabízí něco co vůbec neumí a dělá hroznou ostudu i firmě Flexibuild, která tento materiál vyrábí.
Taky jsme nalítli a určitě to nezůstane bez odezvy.
Nikomu bychom je nedoporučili a řadě potencionálních zájemců jsme to už rozmluvili.
Ano, jedná se o stejnou firmu a sdílíme stejný názor. Každý den nás firma překvapuje něčím novým
, dozvídáme se, kde všude jsou problémy a to nejen od objednatelů, ale i od pracovníků, kteří spolupracovali s touto stavební firmou. Proč by si tolik lidí stěžovalo a projevovalo negativní názor, kdyby bylo vše OK? Jen si říkám, kdy to skončí. Docela ráda bych se už vyspala a nebudila se hrůzou… Zajímalo by nás, jak postupujete v jednání s firmou? My už jsme bezradní.....
Jura007 píše:
Nechci rýpat, ale každá stavba určená k trvalému obývání musí „dýchat“. To vím, i když jsem v životě nic nepostavil.....No a stavba z Flexibuildu asi těžko bude určena k trvalému obývání. Pokud se pletu, tak řekněte, jak je zajištěna alespoň minimální prodyšnost stěn, když jsou z recyklátu z nápojových kartónů.....
Nijak, aspoň nám to tak přijde…Jen by nás zajímalo, kdo má kladné zkušenosti. My jsme ještě nikoho nepoznali o nikom neslyšeli. Vlastně jen ze spotu, který byl odvysílán v TV jsme se dozvěděli o kladech. Zákaznice si dům pochvalovala. Takže je možné, že někde je to v pohodě. Škoda, že nepřišli v té době natáčet k nám, vždyť my už jsme v domech bydleli a tu zkušenost jsme měli. Jenže to by nebylo o pozitivech…V té době my už jsme řešili hlučnost, plísně, vlhko, zatékání a další a další věci.
ahoj, já si myslím, že ajk už je tady zmíněno, cihla je cihla. Sice je to finančně náročnější, ale má to své výhody. Máš kvalitu a to je prostě pravda. Taky máš jednou svým dětem co nechat, ty sice budeš do důchodu splácet, ale děti se pak mají od čeho odrazit. Jedno tam může zůstat bydlet a druhýmu vyplatit jen část peněz, nebo to prodají jednou a budou mít peníze… prostě něco po vás zůstane, co těm dětem může pomoci. Takhle ty dřevostavby, nebo ty flexibuild system, podle mě to má životnost cca 40-50let a co dál? Manžel chtěl dřevostavbu, já cihlu, máme cihlu a teď sám uznal, že je tam mnohem víc výhod a že je rád…
Tímto příspěvkem bych chtěla poděkovat firmě, která vyrábí materiál flexibuild za návštěvu a pomoc. Problém s naším domem není v materiálu, tak jak jsme od začátku říkali, ale v tom, že firma KBV, s kterou jsme uzavřeli smlouvu o díle a dům stavěla a stále " STAVÍ", porušila vše co se dalo. Ze strany firmy KBV se stále nic neděje, majitel jen slibuje a výsledek žádný, proto předáváme vše právní firmě. ![]()
Jsou to amatéři někde od traktoru, kteří si chtějí pouze namastit kapsu, bohužel jsme společně nalítli.
Nemají žádný stud nabízet něco, čemu vůbec nerozumí a nejhorší je, že ohrožují i životy lidí, protože člověk nikdy neví kdy mu domek hupne na hlavu.
Absolutně nedodržené postupy při stavbě, šizení na materiálu na všech úrovních a ještě si dovolí napočítat více práce, nic nejsou schopni doložit písemně, jen kecama, těma vládnou super.
Sice jsme laici, ale firmě Flexibuild, která tento systém vyrábí bychom raději doporučili, aby s nimi rozvázali kontakty, neboť jim dělají nepředstavitelnou ostudu a to co údajně mají nasmlouváno dopadne podobně.
ja bych do toho sel, vyresil bych tim problem zvlcovani vzduchu pro moje pavouky a navic na opravu by mi stacil jakykoliv letak ze schranky ![]()
jo a na strechu bych dal mikrotenovy pytliky…tech se vsude taky povaluje dost ![]()
Jedna rada víte co je to oxymóron je to protimluv např. něco jako v lingvistice spojení slov, jejichž význam se navzájem vylučuje – např. „ohlušující ticho“, „svítání na západě. a tedy super papír na stavbu, levná kvalita, není nad cihlu
můžou mě do baráku střílet dělem. A mj.raději si připlatím, než abych barák slepoval lepidlem, pak si z něj můžu udělat flexiloď a odplavat po prvním deštíku. Sakra lidi nic nesmíte ošidit jinak na to dojedete a platí to ve všem ZA KVALITU MUSÍTE ZAPLATIT a když chci ušetřit!!! tak musím HOOOOODNE ZAPLATIT za zkušenosti, stavební dozor, rady info, právníka abych pak ve finále hooodně ušetřil. Já chci mít HRAD. Můj dům můj hrad. ne můj dům můj tetrapak a co pak
........ Nic neopravujte jenom vyhazujete prachy do něčeho co je oxymóron začněte šetřit a postavte pořádný house. A nechápu proč už dávno nemáte advokáta, přestaňte si stěžovat na to a ono, vytáhněte hlavu z ......dele a to je alespoň logická investice. Jediná, která se Vám vrátí. Když už jste daly prachy do baráku tak obětujte recyklo litr advokátovy a nekvalitní firmu pošlete do kytek. A pak pokud budete stavět a jedno z čeho třeba z bláta tak si o tom něco přečtěte, projděte se po již udělané stavbě, vše si rozmyslete a pak si nechejte ODBORNĚ poradit na stavební fakultě atd, pak si nechtě udělat plány, smlouvy abyste nečuměli na vícepráce, reklamaci, záruku a pak stavební dozor. Lidi stavíte vaše DOMOVY a Vaše stavby musí být neprůstřelné co do kvality to do pocitu tepla domova
zdravím. Je mi moc líto mladých co šli do stavby, chtějí bydlet a pak naletí. Nestavte proboha něco co je ,,odzkoušeno,, na TV nova. Podívejte se na hrady z 15tého století ty tu budou ještě 1000 let a co ty vaše tříleté, zaručeně kvalitní ocertifikované domky.
Dnes není problém za peníze vystavit certifikát na cokoliv. V hlavě máte mozek, tak se jím řiďte, to je Váš certifikát. Takže advokáta co nejrychleji HNED na pakáž podvodnou, ať nedopadnete takto
zdravím a přeju pevné zdraví - Gizmo
PS: ne vše co vypadá jako dům je dům, přeji si ať neskončíme v této republice se současnými Potěmkinovými vesnicemi
![]()
Se vším souhlasíme a přikláníme se jednoznačně k Vašemu názoru.
To, co jednalel f. KBV předvádí za našimi zády je neskutečné. My už máme nařízenou kontrolní návštěvu ze stavebního úřadu na 17. 6. 2010 Vzhledem k tomu, že pan jednatel doručil na stavební úřad dokumentaci, která je neúplná a špatná, přestože jsme mu o tom, co tam chybí, není a je špatně říkali, nám zavařil ještě víc. Na stavebním úřádě nám osobně sdělili, že nás mohou vystěhovat a dát strhnout dům. A to na stavebním úřadě ještě nevědí nic o závadách, nedodělcích, smyšlených revizních zprávách atd. Co si chce jedenatel firmy dokázat? Že má vše OK. Vždyť je to k pláči, co předvádí. Jemu vůbec o nás a domy, které postavil nejde. Kdyby ano, tak jednání probíhá s námi a ne někde od stolu v kanclu, bez nás o nás…Do této chvíle jsme chtěli vše vyřešit dohodou, ale tím to končí…
Po komunikaci s panem ředitelem a paní jednatelkou Vám nabízíme, že pokud se do konce dubna 2010 nebudete schopni domluvit se stavební firmou, přijede Vás navštívit vedení firmy Flexibuild a pokusí se zajistit, aby se vše dalo do pořádku. Tak se prosím pokuste to řešit a když to nepůjde, přijedeme.
Soňa Formanová,
mail: sformanova@flexibuild.cz