Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, potřebovala bych spočítat jeden příklad. Najde se tady někdo kdo by tomuto rozuměl? Bohužel k tomu nic neví ani programátor, je to nějaké divné
v příkladu se jedná o vypočítání matice a dopočítání pomocí těch spočítaných nějaká další.
prosím zachrání mě někdo?
Nevím proč anonymně, ale já nevím co to má být
prostě tohle po mě chcou do školy ![]()
Já nevím proč anonym:)) koukam a nemyslím, dneska se mi potvrdilo tehu, tak mi mekne rozum:) my takového něco podobného měli řešit ve statistice, ale resenii ti neporadím, noční můra. Když dostaneš příklad, tak souvisí s probíranou látkou, ne? Nebo spolužáci neporadi?
No studuju formou elearningu a spolužáci jsou na tom podobně
kdyby to tam někdo uměl, taxi slušně vydělá ![]()
jinak gratuluju k těhu ![]()
V jakém předmětu to po tobě chtějí? Nebo se ten Předmět jmenuje Systémová analýza? Jakou studuješ školu? Předmět systémová analýza jsme měli na škole, ale nic jsme tam nikdy nepočítali, ale analyzovali jsme systémy:-)
Předmět se jmenuje systémová analýza, studuju obchodně-podnikatelskou
posílala jsem to známému programátorovi a nikdo tam u nich ve firmě to neznal, tak by mě zajímalo, co nás to vlastně učí ![]()
No to by mě taky zajímalo. Teď jsem prohledala materiály ze školy, a nenašla jsem to v žádném předmětu. Ale nejvíce se to podobá příkladům z předmětu Ekonomickomatematické metody (EMM). Tak se omlouvám, ale bohužel neporadím.
Mrkni sem, třeba najdeš něco podle čeho to vypočítáš. http://www.cz-milka.net/…-modelovani/
My jsme měli něco podobného v EMM, zkusím pohledat skripta, tam to bylo hezky vysvětleno, pošli mi kdyžtak svůj email