Syté umělé mléko

Anonymní
21.4.22 19:27

Syté umělé mléko

Mate tipy na nejake umele mleko, ktere zasyti a nebudou po nem problemy, napr. koliky, zacpa atd… To, ktere mame, vypada, ze nezasyti, chce vice, nez je psano na krabici a pomalu kazde 2 hodiny. Jedna se mi o „jednickove“ mleko. A jak casto jde menit mleko, aby z nej miminku nic nebylo?
Radeji prosim anonym, vim, ze zde jsou maminky spise pro kojeni nez pro UM. Ale co muze clovek delat, kdyz na UM byt musime… Dekuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3084
21.4.22 19:38

Já bych neměnila značku, pokud jinak Um vyhovuje a dala ho tolik, kolik dítě vypije. Třeba potom ty 3 hodinky vydrží. :) Druhý syn byl strašný jedlík, ten jedl od začátku 2× více, než byla doporučená dávka :lol: Dětská mi říkala, že ta tabulka je jen orientační a mám se řídit miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1308
21.4.22 19:58

Taky bych to nehrotila. Dej mu co potřebuje, je to to samé jako kojení. Jedno mimi chce to, jiné zase ono. Moje dcera je taky větší jedlík a není to na ní vidět :D jinak mléko by mělo být nasazeno aspoň 4 měsíce aby byl vidět výsledek zda vyhovuje či ne. Střídání třeba co dva týdny miminku zaručí akorát potíže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
21.4.22 21:43

My frčíme na Sunar complex a super je i chuťově fakt dobrej a holce očividně chutná zachvilku budeme mít už trojkovej. Prdíky měla, ale mlíko jsem neměnila, myslím že to prostě patří k tomu období, než se jim posíli bříško, takže jsem radši používala kapky. A jestli to nestačí, tak dej víc. Kámoška má dítě o dva dny starší než moje a její pilo 90ml a naší už jsem dělala 150ml, prostě by ji to dle tabulky nestačilo, vytáhla to a brečela, tak jsem přidělala a byla spokojená. A není buclík váhově byla vždy tabulková.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová