Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
Já bych neměnila značku, pokud jinak Um vyhovuje a dala ho tolik, kolik dítě vypije. Třeba potom ty 3 hodinky vydrží.
Druhý syn byl strašný jedlík, ten jedl od začátku 2× více, než byla doporučená dávka
Dětská mi říkala, že ta tabulka je jen orientační a mám se řídit miminkem.
Taky bych to nehrotila. Dej mu co potřebuje, je to to samé jako kojení. Jedno mimi chce to, jiné zase ono. Moje dcera je taky větší jedlík a není to na ní vidět
jinak mléko by mělo být nasazeno aspoň 4 měsíce aby byl vidět výsledek zda vyhovuje či ne. Střídání třeba co dva týdny miminku zaručí akorát potíže.
My frčíme na Sunar complex a super je i chuťově fakt dobrej a holce očividně chutná zachvilku budeme mít už trojkovej. Prdíky měla, ale mlíko jsem neměnila, myslím že to prostě patří k tomu období, než se jim posíli bříško, takže jsem radši používala kapky. A jestli to nestačí, tak dej víc. Kámoška má dítě o dva dny starší než moje a její pilo 90ml a naší už jsem dělala 150ml, prostě by ji to dle tabulky nestačilo, vytáhla to a brečela, tak jsem přidělala a byla spokojená. A není buclík váhově byla vždy tabulková.
Mate tipy na nejake umele mleko, ktere zasyti a nebudou po nem problemy, napr. koliky, zacpa atd… To, ktere mame, vypada, ze nezasyti, chce vice, nez je psano na krabici a pomalu kazde 2 hodiny. Jedna se mi o „jednickove“ mleko. A jak casto jde menit mleko, aby z nej miminku nic nebylo?
Radeji prosim anonym, vim, ze zde jsou maminky spise pro kojeni nez pro UM. Ale co muze clovek delat, kdyz na UM byt musime… Dekuji.